Kizlar pijamalari neden buyuk beden aliyorsunuz? Dogumda gidecek o gobek degil mi? Ben pijamayi s beden aldim geceligi biraz buyuk aldim dogumdan once giyildigi icin..
seçim yatırımı diyorlar.Kizlar yeni cikan uygulamayı duydunuz mu haberlerde başbakan açıkladı,yari zamanlı çalışma geliyor annelere.....
güle güle kullan canım.nerden almıştın pijamalarıBNm pijamam ve gecelgm geldi bugun. Ikisi de onden dugmeli bnmkiler. Biraz bol geldi uzerme. S beden alsaymism olurmus ama ugrasamam degismle faln. Hem daha vakit var belki biraz daha siserim
http://www.bayanicgiyim.web.tr/1556...usa-fusya-pijama-takim-1210.html#.VK7LrtKsUfY ben bu pijamadan aldım kızlarrrrPijama. Alanlardan foto bekliyoruz. Tansasta indirim vardi dalan aldim deterjan bide prima premium care 1 numara dogru aldim dimi kızlar. 1 numara.
güzelmiş güle güle kullan canımhttp://www.bayanicgiyim.web.tr/1556...usa-fusya-pijama-takim-1210.html#.VK7LrtKsUfY ben bu pijamadan aldım kızlarrrr
hayırlı akşamlar bu arada
teşekkür ederim cnm sağolgüzelmiş güle güle kullan canım
çok güzel olmuş harfler penye kumaşmı keçemi?Oğlumun badisini btirdim teyzeleri
Hayirli aksamlar canim Guzelmis. Güle güle giy kaca aldin ve nerdenhttp://www.bayanicgiyim.web.tr/1556...usa-fusya-pijama-takim-1210.html#.VK7LrtKsUfY ben bu pijamadan aldım kızlarrrr
hayırlı akşamlar bu arada
caım çamaşır satan bi dükkandan aldım 80 tlyeHayirli aksamlar canim Guzelmis. Güle güle giy kaca aldin ve nerden
Göğüs kalkanı nedir canım ben ilk duyuyorum ?kızlar siz göğüs kalkanı aldınız mı ??
Begendim biraz ince ama. Usur muyum diye dusndm bi an. Siyah hirka alcm o yuzden :)bol olsun dar olmasın canım daha rahat kullanırsın. dediğin gibi doğuma kadar şişeriz biraz dahabende artışı aradım bugün kargoya vermişler yarın gelir büyük ihtimalle gelsin yazarım bende yorum. sen beğendin mi peki??
Bende sadece doktoruma götürücem zaten kendi memleketimizde değiliz kimse gelmez eve gelenlere veririm.hoş geldin
hastane için bişey yapmayacağım gelen fazla olmuyor çünkü
sadece mevlüt için mevlüt şekeri dağıtıcam o kadar..
Artis dan aldim. Pijama L , gecelik M almistim. Logusa olmamasna ragmn kaliplri buyukms biraz bol oldu ama olsun zaten hamilelkte ve dogumda giyerim. Fotogrflrni attim zaten.güle güle kullan canım.nerden almıştın pijamaları
Artis dan aldim. Pijama L , gecelik M almistim. Logusa olmamasna ragmn kaliplri buyukms biraz bol oldu ama olsun zaten hamilelkte ve dogumda giyerim. Fotogrflrni attim zaten.güle güle kullan canım.nerden almıştın pijamaları
Uyku setinde normalde olması lazım bizimki 9 parçaÇok mu safım ne
Çözemedim
Uyku setinin içinde nevresim oluyo mu yani, ben tek çarşaf oluyo snaıyodum içinde
Dinoboo da mı yok bi
çok güzeller canım güle güle kullanBegendim biraz ince ama. Usur muyum diye dusndm bi an. Siyah hirka alcm o yuzden :) Eki Görüntüle 1366868 Eki Görüntüle 1366869
Evet hem yorgan hem nevresimi var bizimkinin.Bazısında uyku setinin kendi yorganı dışında, yorgan kılıfı vamrış galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?