Kizim hareket ettikce icim bi tuhaf oluyor. Sanki benden bi karsilik belkiyo da onun icin vuruyomus gibi bi hisse kapiliyorum :)
Sacma belki ama ne bileyim elimi karnimin uzerine koyup ona karsilik vermeye calisiyorum :)
Bende de oluyor o his meltemsmh
acaba biseymi demek istiyor diyorum,konuşuyorum onunla ama o babasını tercih ediyor daha simdiden anne ye tekme at kızım diyor prenses de hemen başlıyor,iletişimleri çok kuvvetli
Bende de oluyor o his meltemsmh
acaba biseymi demek istiyor diyorum,konuşuyorum onunla ama o babasını tercih ediyor daha simdiden anne ye tekme at kızım diyor prenses de hemen başlıyor,iletişimleri çok kuvvetli
Kizim hareket ettikce icim bi tuhaf oluyor. Sanki benden bi karsilik belkiyo da onun icin vuruyomus gibi bi hisse kapiliyorum :)
Sacma belki ama ne bileyim elimi karnimin uzerine koyup ona karsilik vermeye calisiyorum :)
aynen canim benimde oglusum az once oynuyordu agladim mutluluktan cok farkli bi durum Rabbim bebislerimizi saglikli bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin ins..
günaydın kızlar hayırlı cumalar hepinizede.. 33+1 olduk bugün rabbim sagsaglım sonuca ulaştırmayı nasip etsin her geçen gün daha çok heyacanlanıyorum :)))))
5,10 tl lik bi terlik ama bende düz beyaz göremedim hiç bi yerde, lcw waikikin sitesinde beyaz gibi üstü örgüden yapılan terlik gördüm ama onada yapabilirsin cnm