2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende de oluyor o his meltemsmh acaba biseymi demek istiyor diyorum,konuşuyorum onunla ama o babasını tercih ediyor daha simdiden anne ye tekme at kızım diyor prenses de hemen başlıyor,iletişimleri çok kuvvetli

Bende de oluyor o his meltemsmh acaba biseymi demek istiyor diyorum,konuşuyorum onunla ama o babasını tercih ediyor daha simdiden anne ye tekme at kızım diyor prenses de hemen başlıyor,iletişimleri çok kuvvetli

:)
Benimki de baslarda babasina daha cok tepki veriyordu ama simdi kimse yokken daha cok hareketli :)
Sessiz ortamda canlaniyor galiba :)

Kizim hareket ettikce icim bi tuhaf oluyor. Sanki benden bi karsilik belkiyo da onun icin vuruyomus gibi bi hisse kapiliyorum :)
Sacma belki ama ne bileyim elimi karnimin uzerine koyup ona karsilik vermeye calisiyorum :)
aynen canim benimde oglusum az once oynuyordu agladim mutluluktan cok farkli bi durum Rabbim bebislerimizi saglikli bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin ins..

Kizim hareket ettikce icim bi tuhaf oluyor. Sanki benden bi karsilik belkiyo da onun icin vuruyomus gibi bi hisse kapiliyorum :)
Sacma belki ama ne bileyim elimi karnimin uzerine koyup ona karsilik vermeye calisiyorum :)
bende öyle yapıyorum göbüşümü okşamaya başlayıp konuşuyorum oda tekmeleriyle cvp veriyo sanki :))

bütün gece gezindim uyku tutmadı sabah eşim gittikten sonra uyumuşum
7 de alarm çaldı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…