2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın güzel anneler sonunda cuma geldi, bi türlü uyuyamıyorum sürekli aman sırtüstü yattım korkusuyla ki her defasında öyle uyanıyorum, sabaha doğru anca uyuyorum hiç olmazsa 2 gün hiç biraz uyurum

Canım benim korkma Allahın izniyle birsey olmaz inş nasipse ote yol yok valla. Ben 5 aylikken nts ye girdim. Bir sınavım vardı ertesi gün kramp girdi kasigima hemen çağırdı doktor ama çok şükür birsey olmadi inşallah senin de iyidir Allahın izniyle

Dün aksam tansasta indirim vardı prima 1numara 26tl dalan roxy 4tl ye aldim zaten alcaktim denk geldi iyi oldu.
ama 1numara küçük mu gelir diye düşündüm

Dün aksam tansasta indirim vardı prima 1numara 26tl dalan roxy 4tl ye aldim zaten alcaktim denk geldi iyi oldu.
ama 1numara küçük mu gelir diye düşündüm

Ben de prima 2 nunara aldim 3-6 kg ama bi de 1 numara mi almam lazim acaba diorum 2-5 kg mi daha ii olur diye....
Burda bi arkadas 2 numara kullanilio demisti gibi hatirlayip aldim ama emin diilim ben de olmadi bi de 1 alicam

Kizim hareket ettikce icim bi tuhaf oluyor. Sanki benden bi karsilik belkiyo da onun icin vuruyomus gibi bi hisse kapiliyorum :)
Sacma belki ama ne bileyim elimi karnimin uzerine koyup ona karsilik vermeye calisiyorum :)

Ben de isten ciktiktan sonra da disarda birileriyle olduysak ve aksam eve gelio hemen yattiysak ay bugun bebekle hic ikgilenemedik ilgisiz tek basina kaldi diye uzuluyorum... Halbuki evde olup hareketlerini izlesek de konussak da eminim tinlamiyo bizi:)

3 gundur zaten tatildi, dun bizim mudur yokuslar fln buz tuttuysa gelmesin demis esime esim de tutturdu kayarsin dusersin buz her yer gelme diye zorla evdeyim bgn de... Normalde bi sekilde gitmiyim diye ben yol ararim da 3 gundur evden de cikmayinca sikildim ise gitmek daha cazip geldi

günaydin arkadaslar, bende dün doktora gittim, 28+4 teyim..oğlumun boyu 40 cm kilosu 1700 gram çıktı, doktor bebek çok hızlı kilo almış ,bu hızla devam ederse normal doğumu çok zorlar, haftasıyla uyumlu değil dedi...çünkü asıl kiloyu bundan sonra alıyormuş bebekler...inanın normal yasantımda ne yiyorsam yine o ,üstelik daha bulantılarım var,hem ben şiştim iyice hem bebek...sizlerin 28 li 29 lu haftalarda bebeğinizin boyu kilosu neydi hatırlıyor musunuz

Ben de prima 2 nunara aldim 3-6 kg ama bi de 1 numara mi almam lazim acaba diorum 2-5 kg mi daha ii olur diye....
Burda bi arkadas 2 numara kullanilio demisti gibi hatirlayip aldim ama emin diilim ben de olmadi bi de 1 alicam
bende tam tersi büyük mu alsam 1kucukmu gelir diyorum napsam bilemedimbebebk iri olursa sıkar mi acaba

Kızlar benim kafamı karıştırdı arkadaş doktor cinsiyetinde yanılmış olabilir mi falan dedi

canım sen yinede 1 tanede 1 numara al, zaten yeni doğanın altı sürekli değiştiriliyor bir paket bir hafta asla yetmiyor..biterse 2 ye gecersin

günaydın kızlar hayırlı cumalar

Göğüs kalkanı ne işe yarıyormuş acaba? Göğüs pedi değil dimi

Göğüs kalkanı nedir canım ben ilk duyuyorum ?

yok değilmiş göğüs şeklinde silikondan bir kap gördüğüm kadarıyla bebek o şekildede emebiliyormuş sanırım.

evet ya bencede 31den sonra herhafta giriliyomuş zaten

ben 33 . haftada gittim almadılar bidahakı randevum 36. haftamda belkı ozaman alırlar

günaydın canım benım 28+5 kg 1540 gr 40 cm boyu idi

Kızlar benim kafamı karıştırdı arkadaş doktor cinsiyetinde yanılmış olabilir mi falan dedi

canım 32. haftadan sonra çok zor bence yanılma olasılığı...benimde boyuna popom büyüyo ve kız hamileliği gibi...bakan direk kız diyo ama erkek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…