Canım benim korkma Allahın izniyle birsey olmaz inş nasipse ote yol yok valla. Ben 5 aylikken nts ye girdim. Bir sınavım vardı ertesi gün kramp girdi kasigima hemen çağırdı doktor ama çok şükür birsey olmadi inşallah senin de iyidir Allahın izniylekızlarrrrr bugun doktoruma gittim. NSTye bağladılar kasığımda ağrı oluyodu bide karnım taş gibi oluyodu. kan idrar tahlili yaptılar. erken doğumdan şüpelendi alttan açıklık varmı diye bakalım dedibende bugun bakmasanız dedim o zaman ptesi bakalım dedi. cok tırstım yaa bebiş 1700 olmuş . tansiyonu ölçerkende düşük tansiyon önemliymiş büyük kontrol edilebiliyomuş ama küçük riskliymiş benim hep 11-9 yada 12-8 falan cıkıyodu tansiyona dikkat et tansiyon hapı yazıcam düşmezse dedi. nstye girince doğum moduna girdim bide ordaki hemsire 31. haftada nst mi olur cok erken dedi ben iyice tırstım yaaaaa
Dün aksam tansasta indirim vardı prima 1numara 26tl dalan roxy 4tl ye aldim zaten alcaktim denk geldi iyi oldu.
ama 1numara küçük mu gelir diye düşündüm
Kizim hareket ettikce icim bi tuhaf oluyor. Sanki benden bi karsilik belkiyo da onun icin vuruyomus gibi bi hisse kapiliyorum :)
Sacma belki ama ne bileyim elimi karnimin uzerine koyup ona karsilik vermeye calisiyorum :)
bende tam tersi büyük mu alsam 1kucukmu gelir diyorum napsam bilemedimbebebk iri olursa sıkar mi acabaBen de prima 2 nunara aldim 3-6 kg ama bi de 1 numara mi almam lazim acaba diorum 2-5 kg mi daha ii olur diye....
Burda bi arkadas 2 numara kullanilio demisti gibi hatirlayip aldim ama emin diilim ben de olmadi bi de 1 alicam
Ben de prima 2 nunara aldim 3-6 kg ama bi de 1 numara mi almam lazim acaba diorum 2-5 kg mi daha ii olur diye....
Burda bi arkadas 2 numara kullanilio demisti gibi hatirlayip aldim ama emin diilim ben de olmadi bi de 1 alicam
Göğüs kalkanı ne işe yarıyormuş acaba? Göğüs pedi değil dimi
Göğüs kalkanı nedir canım ben ilk duyuyorum ?
evet ya bencede 31den sonra herhafta giriliyomuş zaten
Kızlar benim kafamı karıştırdı arkadaş doktor cinsiyetinde yanılmış olabilir mi falan dedi
neden öyle bir sey dediiKızlar benim kafamı karıştırdı arkadaş doktor cinsiyetinde yanılmış olabilir mi falan dedi
günaydin arkadaslar, bende dün doktora gittim, 28+4 teyim..oğlumun boyu 40 cm kilosu 1700 gram çıktı, doktor bebek çok hızlı kilo almış ,bu hızla devam ederse normal doğumu çok zorlar, haftasıyla uyumlu değil dedi...çünkü asıl kiloyu bundan sonra alıyormuş bebekler...inanın normal yasantımda ne yiyorsam yine o ,üstelik daha bulantılarım var,hem ben şiştim iyice hem bebek...sizlerin 28 li 29 lu haftalarda bebeğinizin boyu kilosu neydi hatırlıyor musunuz
Niye öyle bişey dedi kiKızlar benim kafamı karıştırdı arkadaş doktor cinsiyetinde yanılmış olabilir mi falan dedi
Kızlar benim kafamı karıştırdı arkadaş doktor cinsiyetinde yanılmış olabilir mi falan dedi
günaydın canım benım 28+5 kg 1540 gr 40 cm boyu idi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?