- 7 Kasım 2012
- 573
- 608
- 138
resim vermiyo benim oğluşum pek dedim o da çok nazlı bu doktor cinsiyetinden emin mi dedi canım yaaneden öyle bir sey dedii
resim vermiyo benim oğluşum pek dedim o da çok nazlı bu doktor cinsiyetinden emin mi dedi canım yaaneden öyle bir sey dedii
resim vermiyo benim oğluşum pek dedim o da çok nazlı bu doktor cinsiyetinden emin mi dedi canım yaaNiye öyle bişey dedi ki
ama canım sadece 17.haftada pipi resmi verdi elime sonra detaylıda erkek dediler birde 28 haftalıkken başka bir doktora gitmiştim o erkek dedi yanılma olmaz heralde demi kendi doktorum birdaha hiç cinsiyetinden bahsetmedi çnkücanım 32. haftadan sonra çok zor bence yanılma olasılığı...benimde boyuna popom büyüyo ve kız hamileliği gibi...bakan direk kız diyo ama erkek...
resim vermiyo benim oğluşum pek dedim o da çok nazlı bu doktor cinsiyetinden emin mi dedi canım yaa
senin bebişinde masallahı varmış canım...sende mi normal doğum düşünüyorsun...
bu arada benim doktor 32. haftadan sonra her muayene öncesi nts ye alıyormuş ...
resim vermiyo benim oğluşum pek dedim o da çok nazlı bu doktor cinsiyetinden emin mi dedi canım yaa
Bizim pıtırcıgımızın 980 gr dı 38cm boyu 28 ci haftadagünaydin arkadaslar, bende dün doktora gittim, 28+4 teyim..oğlumun boyu 40 cm kilosu 1700 gram çıktı, doktor bebek çok hızlı kilo almış ,bu hızla devam ederse normal doğumu çok zorlar, haftasıyla uyumlu değil dedi...çünkü asıl kiloyu bundan sonra alıyormuş bebekler...inanın normal yasantımda ne yiyorsam yine o ,üstelik daha bulantılarım var,hem ben şiştim iyice hem bebek...sizlerin 28 li 29 lu haftalarda bebeğinizin boyu kilosu neydi hatırlıyor musunuz
Demekki etrafta öyleleri çok, bana da hem cildime hem karnıma bakıp kız olduğuna emin misin bu erkek karnı diyenler o kadar çokki, hatta arkadaşın biri dedi senin karın aynı benim ki gibi seninki de erkek olmasın ama doktor teee 12. haftada %60 kız dedi sonra %90 oldu ve son olarak detaylıda doktor biz sormadan kız olduğunu söyledi, eşime diyorum öyle bişey olursa napalım artık bi kaç ay pembelerle dolaşır :))resim vermiyo benim oğluşum pek dedim o da çok nazlı bu doktor cinsiyetinden emin mi dedi canım yaa
ama canım sadece 17.haftada pipi resmi verdi elime sonra detaylıda erkek dediler birde 28 haftalıkken başka bir doktora gitmiştim o erkek dedi yanılma olmaz heralde demi kendi doktorum birdaha hiç cinsiyetinden bahsetmedi çnkü
32+1 de gittim hem raporumu almaya hem de kontrole 2200 45 cm olmuş, doktor 15 gün önden gidiyor dedi ama gelişimi durup normal gününe de dönebilir dedi. bebek ters de dönmüş normal doğum yapmaman icin hicbir problem yok. zaten epidural istiyorum dedim.
benimde bebek normal doğum pozisyonunu almış çok şükür, bende epidural normal yapacağım bir aksilik çıkmazsa...en rahat doğum şekli bence epidural normal doğum...ne sezeryan dikişi acısı, nede normal doğum sancı ağrı vs. yok,ilk kızımda epiduralle doğdu çok memnun kaldım ben
Bn en son 31+ 4 te gittim 2000 gr 40 cm dedigünaydin arkadaslar, bende dün doktora gittim, 28+4 teyim..oğlumun boyu 40 cm kilosu 1700 gram çıktı, doktor bebek çok hızlı kilo almış ,bu hızla devam ederse normal doğumu çok zorlar, haftasıyla uyumlu değil dedi...çünkü asıl kiloyu bundan sonra alıyormuş bebekler...inanın normal yasantımda ne yiyorsam yine o ,üstelik daha bulantılarım var,hem ben şiştim iyice hem bebek...sizlerin 28 li 29 lu haftalarda bebeğinizin boyu kilosu neydi hatırlıyor musunuz
canım ben 29 haftada gitti 1280di bebiş senin bebeğin biraz kilolu gibi ciddenBizim pıtırcıgımızın 980 gr dı 38cm boyu 28 ci haftada
Bizim 28.haftada 1260kg digünaydin arkadaslar, bende dün doktora gittim, 28+4 teyim..oğlumun boyu 40 cm kilosu 1700 gram çıktı, doktor bebek çok hızlı kilo almış ,bu hızla devam ederse normal doğumu çok zorlar, haftasıyla uyumlu değil dedi...çünkü asıl kiloyu bundan sonra alıyormuş bebekler...inanın normal yasantımda ne yiyorsam yine o ,üstelik daha bulantılarım var,hem ben şiştim iyice hem bebek...sizlerin 28 li 29 lu haftalarda bebeğinizin boyu kilosu neydi hatırlıyor musunuz
Canim bu zamana kadar değisirdi zaten.bana da herkes erkek karni diyor kendi annem bile erkek bekliyor düşün ama kiz yani :)Kızlar benim kafamı karıştırdı arkadaş doktor cinsiyetinde yanılmış olabilir mi falan dedi
Bende çekirge gibi yatak odama 6 ay yatacak kadar büyüklükte bir beşik alacağım. Zaten gündüz odasında uyuturum.Günaydııın, günaydııın, günaydııın. Bugün beşiğe takmis olarak uyandim.Kızlar yatak odasına ne aldınız. Yanınıza yatırmak için. Ben ahşap saray beşiğin modelini çok beğeniyorum ama portatif değil kaldıracak yerim yok.Odadan odaya taşınmaz.Büyük park yatak alamam çok yer kaplıyor. Ne diyorsunuz???
cnm kemik yapısından bile anlıyolar biz 13-14 haftalık değiliz ki artık 33 lere geldik
sanmıyorum bu saatten sonra yanılsın tabi ALLAH bilir ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?