2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım 32. haftadan sonra çok zor bence yanılma olasılığı...benimde boyuna popom büyüyo ve kız hamileliği gibi...bakan direk kız diyo ama erkek...
ama canım sadece 17.haftada pipi resmi verdi elime sonra detaylıda erkek dediler birde 28 haftalıkken başka bir doktora gitmiştim o erkek dedi yanılma olmaz heralde demi kendi doktorum birdaha hiç cinsiyetinden bahsetmedi çnkü

senin bebişinde masallahı varmış canım...sende mi normal doğum düşünüyorsun...

bu arada benim doktor 32. haftadan sonra her muayene öncesi nts ye alıyormuş ...

32+1 de gittim hem raporumu almaya hem de kontrole 2200 45 cm olmuş, doktor 15 gün önden gidiyor dedi ama gelişimi durup normal gününe de dönebilir dedi. bebek ters de dönmüş normal doğum yapmaman icin hicbir problem yok. zaten epidural istiyorum dedim.

resim vermiyo benim oğluşum pek dedim o da çok nazlı bu doktor cinsiyetinden emin mi dedi canım yaa

detaylıda ne dedıler hic mi kendını gostermıyor

Bizim pıtırcıgımızın 980 gr dı 38cm boyu 28 ci haftada

Son düzenleme:
resim vermiyo benim oğluşum pek dedim o da çok nazlı bu doktor cinsiyetinden emin mi dedi canım yaa
Demekki etrafta öyleleri çok, bana da hem cildime hem karnıma bakıp kız olduğuna emin misin bu erkek karnı diyenler o kadar çokki, hatta arkadaşın biri dedi senin karın aynı benim ki gibi seninki de erkek olmasın ama doktor teee 12. haftada %60 kız dedi sonra %90 oldu ve son olarak detaylıda doktor biz sormadan kız olduğunu söyledi, eşime diyorum öyle bişey olursa napalım artık bi kaç ay pembelerle dolaşır :))

bende 2 farklı doktordan öğrendim,ayrıntılıdada erkek dedi..arkadasların dediği gibi 13 lü 15 li haftalarda değilizki yanılsınlar, kimseyi kaale alma doktorundan baska

Bn en son 31+ 4 te gittim 2000 gr 40 cm dedi

Günaydııın, günaydııın, günaydııın. Bugün beşiğe takmis olarak uyandim.Kızlar yatak odasına ne aldınız. Yanınıza yatırmak için. Ben ahşap saray beşiğin modelini çok beğeniyorum ama portatif değil kaldıracak yerim yok.Odadan odaya taşınmaz.Büyük park yatak alamam çok yer kaplıyor. Ne diyorsunuz???

Bizim 28.haftada 1260kg di

Bende çekirge gibi yatak odama 6 ay yatacak kadar büyüklükte bir beşik alacağım. Zaten gündüz odasında uyuturum.

ayyy

cnm kemik yapısından bile anlıyolar biz 13-14 haftalık değiliz ki artık 33 lere geldik
sanmıyorum bu saatten sonra yanılsın tabi ALLAH bilir ama..

ayyy inş.canım herseyi ona göre aldım çnkü tabi allahım bilir ama olmasın yani

Günaydın kızlar
Şu Sibirya soğukları ne zaman gidecek acaba
nomatter canım bugün benim de dersim yoktu evdeyim. Boşver evde olmak iyidir.
Çocuk olunca daha çok evde olmak isteyeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…