2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

detaylıda erkek dediler canım sadece profil resmi alamdı doktor

)aynen canım banada hep erkek dediler yani bu saattn sonra değişmesin mümkünse

5,10 tl lik bi terlik ama bende düz beyaz göremedim hiç bi yerde, lcw waikikin sitesinde beyaz gibi üstü örgüden yapılan terlik gördüm ama onada yapabilirsin cnm
Evet lcw de ben de gördüm. Net sitesinde.
Madame coco da varmış ama genelde üstünde desen var ama üstünde bi süs olcağı icin saklanabilir diye düşünüyorum :)

oy maşallah. 31+3 de gittiğimde 43.5 cm ve 2057 gram demişti bana. Seninki baya Gelişmiş hehe

Madame coco da varmış ama genelde üstünde desen var ama üstünde bi süs olcağı icin saklanabilir diye düşünüyorum :)
englısh homel de bakabılırsınız cnm sen tantavıde oturuodun dıme ben santralde yenı acılan subesınde salı gunu gordum

Hic oyle bisey yapmzdim ama dun gece bi yandn okula gitmenin zorlgnu dusundm bi yandn uykuszlk yorgnlk aklima geldi. Oyle sebepsz yere yataga yattim agladm. Artk cok agrlstim , belim agriyo , hareketlerm kisitli , kaburgalrm batiyo diye iclendm sanrm kendi kendme

Lcw de 15 tlydi üstünde sac örgüsü gibi deseni vardı almadim iyi ki almamisim 10tlye buldum izmir kemeraltinda beyaz terliklerden o suslenenlerin aynısı

ben şu modeli aldım. hem şık, hem güzel sallanıyor hem de işin bittiğinde vidalarını söküp demonte hale getirebiliyosun, az yer kaplıyor.

http://www.tekzen.com.tr/tahterevalli_oscar_maxi_besik_naturel_/2188314

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…