- 7 Kasım 2012
- 573
- 608
- 138
detaylıda erkek dediler canım sadece profil resmi alamdı doktor32+1 de gittim hem raporumu almaya hem de kontrole 2200 45 cm olmuş, doktor 15 gün önden gidiyor dedi ama gelişimi durup normal gününe de dönebilir dedi. bebek ters de dönmüş normal doğum yapmaman icin hicbir problem yok. zaten epidural istiyorum dedim.
detaylıda ne dedıler hic mi kendını gostermıyor
Allah şifa versin. Şu cuma gününün yüzü suyu hurmetine sancılarını dindirsin. Kızın vaktini doldursun inşallahGünaydın annisler,hayirli cumalar hepimize. Gece hiç uyuyamadim karnim kasığım belim midem ağırdı durdu......
Demekki etrafta öyleleri çok, bana da hem cildime hem karnıma bakıp kız olduğuna emin misin bu erkek karnı diyenler o kadar çokki, hatta arkadaşın biri dedi senin karın aynı benim ki gibi seninki de erkek olmasın ama doktor teee 12. haftada %60 kız dedi sonra %90 oldu ve son olarak detaylıda doktor biz sormadan kız olduğunu söyledi, eşime diyorum öyle bişey olursa napalım artık bi kaç ay pembelerle dolaşır :))
doğru sölüyon canım benim haklısın vallabende 2 farklı doktordan öğrendim,ayrıntılıdada erkek dedi..arkadasların dediği gibi 13 lü 15 li haftalarda değilizki yanılsınlar, kimseyi kaale alma doktorundan baska
Banada dr her gidisimde kız diyor aman dedim değişmesin bütün kıyafetlerini ona göre aldım. Değişirsede ben alırım diyorayyy
ayyy inş.canım herseyi ona göre aldım çnkü tabi allahım bilir ama olmasın yani
Canim bu zamana kadar değisirdi zaten.bana da herkes erkek karni diyor kendi annem bile erkek bekliyor düşün ama kiz yani :)
Evet lcw de ben de gördüm. Net sitesinde.5,10 tl lik bi terlik ama bende düz beyaz göremedim hiç bi yerde, lcw waikikin sitesinde beyaz gibi üstü örgüden yapılan terlik gördüm ama onada yapabilirsin cnm
Banada dr her gidisimde kız diyor aman dedim değişmesin bütün kıyafetlerini ona göre aldım. Değişirsede ben alırım diyor
kıyamm canım ya günaydınnGünaydın annisler,hayirli cumalar hepimize. Gece hiç uyuyamadim karnim kasığım belim midem ağırdı durdu......
32+1 de gittim hem raporumu almaya hem de kontrole 2200 45 cm olmuş, doktor 15 gün önden gidiyor dedi ama gelişimi durup normal gününe de dönebilir dedi. bebek ters de dönmüş normal doğum yapmaman icin hicbir problem yok. zaten epidural istiyorum dedim.
detaylıda ne dedıler hic mi kendını gostermıyor
Bizmki 16. Haftdn itibaren her ay kiz diye soyldi. En son gidismzde bn kiz dimi dedim evet o degsmz artk dedi)))haha bizimki bikere söledi görüntü verdi birdaha cinsyet sölemedi bende sormadım hiç
detaylıda erkek dediler canım sadece profil resmi alamdı doktor
oy maşallah. 31+3 de gittiğimde 43.5 cm ve 2057 gram demişti bana. Seninki baya Gelişmiş hehe
englısh homel de bakabılırsınız cnm sen tantavıde oturuodun dıme ben santralde yenı acılan subesınde salı gunu gordumEvet lcw de ben de gördüm. Net sitesinde.
Madame coco da varmış ama genelde üstünde desen var ama üstünde bi süs olcağı icin saklanabilir diye düşünüyorum :)
Lcw de 15 tlydi üstünde sac örgüsü gibi deseni vardı almadim iyi ki almamisim 10tlye buldum izmir kemeraltinda beyaz terliklerden o suslenenlerin aynısıEvet lcw de ben de gördüm. Net sitesinde.
Madame coco da varmış ama genelde üstünde desen var ama üstünde bi süs olcağı icin saklanabilir diye düşünüyorum :)
Amin canım allah razı olsun oğlum sezeryan ama bu normal olacak inşallah doğumdan sonra duzeliyormus onu hiç kafaya takmiyorum.hayirlisiyla doğsunda
Günaydııın, günaydııın, günaydııın. Bugün beşiğe takmis olarak uyandim.Kızlar yatak odasına ne aldınız. Yanınıza yatırmak için. Ben ahşap saray beşiğin modelini çok beğeniyorum ama portatif değil kaldıracak yerim yok.Odadan odaya taşınmaz.Büyük park yatak alamam çok yer kaplıyor. Ne diyorsunuz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?