2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet cnm bende kullanıyorum. ama bende öyle bi etki yapmadı. sen hangisini kullanıyorsun benmkinin adı magvital. ishal olmak da kötü ama yediklerin sana geçmeden dışarı atılıyor.
Benimkide magvital 365,tam ishal de diyemem valla beni çok rahatlattı,hiç şikayetçi değilim......

Ben kullanıyorum ama bende bir değişiklik yok , bende kramplarim için kullanıyorum ama son haftalarda yinede oluyor geceleri.

Bugün annem babam kardeşim ve eşi Umreye gittiler hamile olmasaydim kardeşimin yerine babam beni goturecekti kismet te kardeşim varmış bi yanim buruk hem gidemedim hem De Ankara bobomboş sanki onlar yokken. Hayirlisiyla dönerler inşallah

Birde kk dan çok sevdiğim bir arkadaşımın hamile kaldığını öğrendim çok sevindim.

Mide yanması ben de de var tatlı deyince oluyo ama doktora söylemeyi unutmuşum. Magnezyum içinde Magnorm kullanıyorum çok şükür ne kramp oluyo ne de yan etkisi hissettim gayet rahatım bu yönden

Hayirlisiyla gidip gelirler insallah. Allah sanada nasip eder insallah canim.

Bende de pek olmuyordu ama son haftalarda gece yatarken oluyor.
Ya bende kramp olmuyor da gece bacaklar ve kalcam cok agriyor acidan uyaniyorum agirligimi kalcama ve bacaklarima veriyorum ama nasil yapiyorum onu da bilmiyorum sabaha dogru oluyor sizde de oluyor mu

Araba kullanmak çok lazım heleki çocuklular için.kızım küçükken ne rezillikler çektim normalde eşim heryere götürürdü ama şehir dışında göreve gidince araba kapıda yatar ben 2.5 yaşında çocukla otobüste işe giderdim uyurdu kalırdı.2.5 yıldır kullanıyorum keşke daha evvel başlasaymışım

Yoruluyoruz evet bide ben çok eriniyorum artık herşey gözümde büyüyo yarın arkadaşa gidecez tatlı yapıyım diyorum mutfağım soğuk yapamadım erindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…