Aynen ya sonradan cikiyo acisiİnsan anlamiyor ama yoruluyoruz artik daha cabuk
Ben yapmıştım ama kargo ücreti yoktu galiba toplu olduğu içindi.Kizlar bisey sorucam ebebekten alisveris yapan varmi kargo ucreti ne kadar oluyo
Benimkide magvital 365,tam ishal de diyemem valla beni çok rahatlattı,hiç şikayetçi değilim......evet cnm bende kullanıyorum. ama bende öyle bi etki yapmadı. sen hangisini kullanıyorsun benmkinin adı magvital. ishal olmak da kötü ama yediklerin sana geçmeden dışarı atılıyor.
Ben kullanıyorum ama bende bir değişiklik yok , bende kramplarim için kullanıyorum ama son haftalarda yinede oluyor geceleri.Magnezyum kullanan varmı kızlar,sizdede ishal yaptimi.gerçi ben bu durumdan şikayetçi değilim cunku kabizliktan oluyordum yapmadigim şey kalmamıştı,bir haftadır erken doğum riski yüzünden magnezyum iciyorum sabah aksam çok şükür kabızlık diye bi sorunum kalmadi.KK da okumuştum bazı kadın dogumcular bu özelliğinden dolayı bile kullandırtiryorlarmis
Bende ishal olduğum için serum yemiştim hemde 1 lik , su kaybı çok oluyor.Surekli ishal iyi degilmis vucut susuz kaliyormus,ben en son ben su kadar gun ishalim dedigimde dr hemen serum baglatti :s ishale dikkat
Bende de pek olmuyordu ama son haftalarda gece yatarken oluyor.Bu zamana kadar sadece 1 kere kramp girfi bacagima. Nasallah diyimde. Insallah daha da olmaz.
Erken sevinmiyeyim desene :) insallah en hafiflerinde atlatiriz.Bende de pek olmuyordu ama son haftalarda gece yatarken oluyor.
terleyince sırtına koycan bide kusunca falan emzirince ağzını silcenkizlar bu mermersah bezden aldik 12 tane icinde var. Acaba yeterli mi? Bir de tam olarak ne ise yarayacak?
Bn artk utu yapmiyrm. Belim agriyo utuyle ugrasrkenCok belim agriyor. Utuyu fazla abarttim galiba 9 tane gomlek 7 tane pantalon ve ivir zivir. Yorulmusum ayaktayken anlamamisim
Hayirlisiyla gidip gelirler insallah. Allah sanada nasip eder insallah canim.Bugün annem babam kardeşim ve eşi Umreye gittiler hamile olmasaydim kardeşimin yerine babam beni goturecekti kismet te kardeşim varmış bi yanim buruk hem gidemedim hem De Ankara bobomboş sanki onlar yokken. Hayirlisiyla dönerler inşallah
Birde kk dan çok sevdiğim bir arkadaşımın hamile kaldığını öğrendim çok sevindim.
Mide yanması ben de de var tatlı deyince oluyo ama doktora söylemeyi unutmuşum. Magnezyum içinde Magnorm kullanıyorum çok şükür ne kramp oluyo ne de yan etkisi hissettim gayet rahatım bu yönden
Bende utu yapmayi cok severim o yuzdende frenliyemiyom kendimi. Birde hala eskisi gibi saniyorum kendimi anladimki artik degilmisim.Bn artk utu yapmiyrm. Belim agriyo utuyle ugrasrkenbebegmn kiyafetlrrni oturdgm yerden utulucem ama
Ya bende kramp olmuyor da gece bacaklar ve kalcam cok agriyor acidan uyaniyorum agirligimi kalcama ve bacaklarima veriyorum ama nasil yapiyorum onu da bilmiyorum sabaha dogru oluyor sizde de oluyor muBende de pek olmuyordu ama son haftalarda gece yatarken oluyor.
Araba kullanmak çok lazım heleki çocuklular için.kızım küçükken ne rezillikler çektim normalde eşim heryere götürürdü ama şehir dışında göreve gidince araba kapıda yatar ben 2.5 yaşında çocukla otobüste işe giderdim uyurdu kalırdı.2.5 yıldır kullanıyorum keşke daha evvel başlasaymışımCalisinca ve evde de cocuk olunca isler hic yetismiyor esim de vardiyali sistemde magazaci.bu ara hep gec cikiyor.nasil eksikleri halledecegim bilmiyorum.hava da buz.cocukla gitmek ayri zor.evde de tadilat ve degisiklik isleri var perde ayna hali alinacak.internetten alinacak seyler de degil.kendime cok kiziyorum bu yasa geldim araba kullanmayi ogrenemedim iki cocukla araba daha da onemli
Mutfak tezgahında bile çalışmak zorlaştı göbüş engel oluyorİnsan anlamiyor ama yoruluyoruz artik daha cabuk
70-130 ölçüleri ama markasını hatırlamıyorum,çantasında duruyor dha kuramadıkta,fırsatımız olmadı ama 175 tl ye aldım izmir kemeraltındanGüle Güle kullan .. Park yatak ne marka ölçüleri nedir
Evet cnm esksi gbi deglz artk dikkat et kendneBende utu yapmayi cok severim o yuzdende frenliyemiyom kendimi. Birde hala eskisi gibi saniyorum kendimi anladimki artik degilmisim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?