2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Eklentiler

• (null) (1).webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 113
  • (null).webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 96
günaydın canımgit bakalım yorumlarını bizimle de paylaş olur muuhiç aklımda yoktu benimde ama güzel oluyosa yaparım belki bende
Çoook güzeldi gayet eglenceli kartlar hazirlamislar onlari dolduruyorsun bilene oduller verildu. Pasta felan kesildi gelenlere drajeler, muffin , şeker, sabundan oluşan hediyeler dağıttılar.Hatıra defteri hazırlamış herkez dileklerini yazıp iletebilecegiz. Ama çok acaip teferruat var.Kendisi bebek bezi pastasi yapmis oni sergiledi.Tabi arkadaşım organizasyon firmasıyla anlaşmış.Fotoğraflarını da paylaşırım bugün.

Kizlar bisey sorucam ebebekten alisveris yapan varmi kargo ucreti ne kadar oluyo

bendede oluyordu renni verdi doktor o iyi geldi

eŞim de bana 2 gecedir talcid veriyo.
Prospektüsü de kayıp. O da rennie gibi bişey.

Reflu cnm bnde de oluyo bazen. Cok kotu bisey. Rahstsz oluyo insan. Ilaci bile varms hatta ama bn almdm

mide rahatlatıcılar var işte rennie ve talcid gibi.

benim yemeklerden snra oluyor kahvaltidan yeni kalktik suan fenayim az da yesem mide yukarida olunca sknti yapiyor

benim de genelde açken oluyo :/

çok güzellerr

İlk defa gördüm ve çok beğendim benimkide nazar boncuğu ama keçeden
aylardır çekiyorum ve geçmiyo mahvediyo
Allah yardımcımız olsun.

Bence cocuk mideye baskı yaptıkça oluyodur.

Hamilelik reflüsü oluyor kendileri :)
Maalesef bende de var..

Allah yardımcımız olsun inşaallah.

Civilde cok guzel seyler var herseyde uygun ne guzel..
Buyuk parca esya harici ne eksigim kaldi diye dusunup duruyorum :s

Ya kizlar aklima takildi acaba benmi cok para harcadim diye tahmini sizin kiyafet kuvet,battaniye patikdetarjan vs hepsi ne kadar tutmustur

Magnezyum kullanan varmı kızlar,sizdede ishal yaptimi.gerçi ben bu durumdan şikayetçi değilim cunku kabizliktan oluyordum yapmadigim şey kalmamıştı,bir haftadır erken doğum riski yüzünden magnezyum iciyorum sabah aksam çok şükür kabızlık diye bi sorunum kalmadi.KK da okumuştum bazı kadın dogumcular bu özelliğinden dolayı bile kullandırtiryorlarmis

Calisinca ve evde de cocuk olunca isler hic yetismiyor esim de vardiyali sistemde magazaci.bu ara hep gec cikiyor.nasil eksikleri halledecegim bilmiyorum.hava da buz.cocukla gitmek ayri zor.evde de tadilat ve degisiklik isleri var perde ayna hali alinacak.internetten alinacak seyler de degil.kendime cok kiziyorum bu yasa geldim araba kullanmayi ogrenemedim iki cocukla araba daha da onemli

Ben kullaniyorim magnorm ama ishal yapmadi bir aydir kullaniyorum

Hadi yaa oyleyse bn de kullanim. Kabizlktn cekiyrm birkc gundr

Ya kizlar aklima takildi acaba benmi cok para harcadim diye tahmini sizin kiyafet kuvet,battaniye patikdetarjan vs hepsi ne kadar tutmustur
Canim ben kuvet vs almadim oglumdan vardi.bebege kiyafet cok aldim.abisinden var deyip de kiymadim yeniden aldim kiyafete battaniyeye vs 500 harcamisimdir.emzik biberon termos braun kulaktan atesolcer bebek anne caylari kozmetiklere de 40 euro gitti (almanyadan aldim teyzem getirdi burdan alsam cok pahali tutardi)

Tamam ozaman benimde o civarda masraf:))

evet cnm bende kullanıyorum. ama bende öyle bi etki yapmadı. sen hangisini kullanıyorsun benmkinin adı magvital. ishal olmak da kötü ama yediklerin sana geçmeden dışarı atılıyor.

evet cnm bende kullanıyorum. ama bende öyle bi etki yapmadı. sen hangisini kullanıyorsun benmkinin adı magvital. ishal olmak da kötü ama yediklerin sana geçmeden dışarı atılıyor.

Surekli ishal iyi degilmis vucut susuz kaliyormus,ben en son ben su kadar gun ishalim dedigimde dr hemen serum baglatti :s ishale dikkat

Cok belim agriyor. Utuyu fazla abarttim galiba 9 tane gomlek 7 tane pantalon ve ivir zivir. Yorulmusum ayaktayken anlamamisim

ben hiç dikkat etmedim zaten bikere içtim sen düzenli alıyosun ya muhtemelen yapmıştır :) kabız olmaktan iidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…