2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok güzellerr

ben nazar boncugundan magnet yaptim uzerini sapan iple fiyonk.arkasina miknatisida kendim yapistirdim
İlk defa gördüm ve çok beğendim benimkide nazar boncuğu ama keçeden
O değil de bi sorunum var, nasıl tarif edilir bilmiyorum. Mideme baskı yaptıgı için boğazımda ekşi bi tat oluyo yatınca. Gece uyutmuyo bu tat beni

Sizde de oluyo mu ?
aylardır çekiyorum ve geçmiyo mahvediyo

O değil de bi sorunum var, nasıl tarif edilir bilmiyorum. Mideme baskı yaptıgı için boğazımda ekşi bi tat oluyo yatınca. Gece uyutmuyo bu tat beni

Sizde de oluyo mu ?
Aynısı bende de oluyor kalkıp su içiyorum bazen gçiyor. geçmezsse rennie çiğneme tableti atıyorum iki tane hamileler kullanabiliyor. kullanabilirsin rahatlıkla. yediğimiz şeylerden de kaynaklanıyor sanırım. her zaman olmuyor çünkü.

hiç kahve içmeyen insanım ama 3 gundur kahveye dadandım..
nerde zararlı bi şey var ben ona bulaşıyorum ya

Sizde de oluyo mu ?

Hamilelik reflüsü oluyor kendileri :)
Maalesef bende de var..

kizlar bu mermersah bezden aldik 12 tane icinde var. Acaba yeterli mi? Bir de tam olarak ne ise yarayacak?

Kızlar annelutfen diye bi site var bazı ürünler %50 indirime grmiş kremler filan ihtiyacı olanlar bi göz atsın

Cnm benim sata göre 6 mart dogum tarihimiz baştan beri hep 2 hafta önde .şekerle alakası yok dr iri bebek olacak dedi.tüp bebek oldugundan erken döllenme ihtimal i bile yok yani.dogum tarihini bile etkilemez dedi 38 bitince alıcak merak ediyorum ne kadar dogacak aldıgım giysiler 1 ay idare etse bari

Merhaba kızlar iyi haftasonlari:)
cumartesi Dr a gittim 31+2 de 2 kilo 42 cm Dr iri bebek dedi karın ve baş çevresi 2 hafta ondeymis doğum 12 martken şimdi Şubat sonu diyo daha donmemis ama eşi dönmeye musait döner dedi ayrıca 10 gün içinde tekrar gel nst zamanları başladı dedi erken geldi sanki bana söyledim de erken değil artık son zamanlar dedi çok şükür bebeğim iyi bi sıkıntı yok genel anlamda:) benimde tansiyonum düşük çıkıyor inşallah doğumda sıkıntı olmaz dedi son olarak kan testi falan yapmak istiyorum dedim 35 den sonra yaparız acele etme dedi :)
şimdi bakıyorum neye göre iri bebek haftasına göre ilerde diyorlar anlamadım bu Dr dan Dr a değişiyor mu acaba :)

Sagol cnm sende bi dus al rahatlarsn belki..
Buarada yakin zamnda doktora gittinmi ben 4 gun once gittim bebek 1650 grammis seninkinin kilosunu merak ettim ?
Kahvaltı ya anneme geldim,kahvaltı bile yapamadan uyumuşum,şimdi uyandım.ben iki hafta önce gitmistim 1350 grdi,prensesim zayıf biraz sanirim

Merhaba kızlar,ben iki tane beşik aldım,mobilyalı olan,beşik kısmı çıkınca hem komidin hem ders hemde yatak oluyor ayrı ayrı,ayrıca sallanıyor ve kademeli inebiliyor yan tarafı,park yatağı da benim evim dubleks alt kata koyucam,hem sallanıyor hemde koltuğa sıfırlayıp yan kolu onunda inebiliyor kademeli olarak,güzel mi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…