çok güzellerrgunaydiinnn)
Hastanelik yaptgm kece ve mevlutte dagitmak istedgm kese arkadaslar.. Keseyi annem makinede dikecek cok uyguna gelcek yaklasik 150 tane yapilacak
Kulah kutuda sekerde dagitmayi dusunmustum ama masrafa gerek yok diyorum suanda..
Kulah kutularn tanesi 25 krs icinede kucuk ambalajli bayram sekeride koyablrsnz..
Hastane cikolatasinida belki ben hazrlarm diyotum yuvarlak supriz cikolatalar var onlra grapon kagidiyla seker sekli verip ustlerine kucuk susler yapistrablrm
İlk defa gördüm ve çok beğendim benimkide nazar boncuğu ama keçedenben nazar boncugundan magnet yaptim uzerini sapan iple fiyonk.arkasina miknatisida kendim yapistirdim
aylardır çekiyorum ve geçmiyo mahvediyoO değil de bi sorunum var, nasıl tarif edilir bilmiyorum. Mideme baskı yaptıgı için boğazımda ekşi bi tat oluyo yatınca. Gece uyutmuyo bu tat beni
Sizde de oluyo mu ?
Güle güle giysin meleğinKonu mevlit olunca bende kızıma dün aldığım elbiseyi atayım dedim çokta uygun aldım 32 TL.
Aynısı bende de oluyor kalkıp su içiyorum bazen gçiyor. geçmezsse rennie çiğneme tableti atıyorum iki tane hamileler kullanabiliyor. kullanabilirsin rahatlıkla. yediğimiz şeylerden de kaynaklanıyor sanırım. her zaman olmuyor çünkü.O değil de bi sorunum var, nasıl tarif edilir bilmiyorum. Mideme baskı yaptıgı için boğazımda ekşi bi tat oluyo yatınca. Gece uyutmuyo bu tat beni
Sizde de oluyo mu ?
Amin canım inşallah daha güzelleri senin kuzuna olsun.Güle güle giysin meleğin
O değil de bi sorunum var, nasıl tarif edilir bilmiyorum. Mideme baskı yaptıgı için boğazımda ekşi bi tat oluyo yatınca. Gece uyutmuyo bu tat beni
Sizde de oluyo mu ?
Bende bazı geceler renni yi kafaya dikiyorum :)Hamilelik reflüsü oluyor kendileri :)
Maalesef bende de var..
aynn ya gece uykum gelmiyo gec uyandim uyusmus gibiyimmSelam kızlar gece yatamadim kafam kazan gibi
Agız mendili degilmi cnm .bebegin agzından süt gelince kusunca onla sileceksin peçete falan kullanma sert oluyorkizlar bu mermersah bezden aldik 12 tane icinde var. Acaba yeterli mi? Bir de tam olarak ne ise yarayacak?
Cnm benim sata göre 6 mart dogum tarihimiz baştan beri hep 2 hafta önde .şekerle alakası yok dr iri bebek olacak dedi.tüp bebek oldugundan erken döllenme ihtimal i bile yok yani.dogum tarihini bile etkilemez dedi 38 bitince alıcak merak ediyorum ne kadar dogacak aldıgım giysiler 1 ay idare etse bariCanım seninle haftalarımız aynı. Bende bu ayın 8 inde gittim. Bebek 2600 gramdı. Önden mönden gidiyo diyen olmadı. Ki ben ayrı 2-3 doktora gidiyorum. Gerçi şeker testi yaptırdın mı diye sordu acaba kilodan dolayı mı? Zaten açıklayıcı konuşssalar şaşardımm...
BEnim bebiş 32 haftalıkken 2 kiloydu. İri miri olacak demedi. Bende anlamıyorum bu işleri.
Kahvaltı ya anneme geldim,kahvaltı bile yapamadan uyumuşum,şimdi uyandım.ben iki hafta önce gitmistim 1350 grdi,prensesim zayıf biraz sanirimSagol cnm sende bi dus al rahatlarsn belki..
Buarada yakin zamnda doktora gittinmi ben 4 gun once gittim bebek 1650 grammis seninkinin kilosunu merak ettim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?