servis bozuldu bu yağmurda soğukta taksiyle geldik işe yarı yolda yaaa :S
kızlar şeref meselesinde kubranin ustundeki gecelik sabahlik takimi cok hosuma gitti.sizce nerden bulabilirim bundan
Gunaydin. 3.30 da cise kalktim bidaha da uyuyamadm. Gicik oldum kendme. Zaten 6 da okula gidiyrm. Boyle uyuyamaynca iice uykusz kaliyrm
kızlar günaydınn
berbat bir hafta sonu geçirdimm
cumartesi günü kv evinin bodrumunda yangın çıktı apar topar oraya gittik eşimlee
gece orda kaldık pazar günü koca karılarla geçti bütün günüm güzelim güneşli havada
evime zor gittim walla her işim duruyor
ama ben şimdi kahvaltı yaptımm
yine acıktım ne olucak bu halimm
zaten gelmek zor birde böyle olumsuzluklarla uğrasıyoruzbende öyle bir ıslandım ki
hala üşüyorum..
bodrumu yandı diye ertesi gün niye kaldınız ki orda, mesafe mi uzak?
hemen at bi meyve ya da su iç....
doyurucu yememişsin demek ki, yumurta süper tok tutuyo
zaten gelmek zor birde böyle olumsuzluklarla uğrasıyoruz
Biz de cumartesi doktora gittik, gelişimi gayet iyi çok şükür, tombul yanaklı bi bebek olucak dedi:)
Benim kolestrolüm çok uçmuş, 300 küsürlerde daha da çıkar haftalar ilerledikçe dedi
tereyağ, margarin, kızartma yeme yumurtanıbn da sadece beyazını ye dedi
bizim ailede de var zaten kalp kolestrol....
Günaydın annisler. Sabahlari ise gelmek cok zor gelmeye başladı artik kızım inanilmaz hareketli oturtmuyor benihaftasonu temizlik ve market alisverisyle gecti.park yatagimizi yine alamadik.
herkes iyidir inşallah bu arada
Bende sola yatmaya çalışıyorum hep o yüzden bacağım ve popom ağırıyor sürekli dönerek çözmeye çalışıyorum neyse artık 6 haftamız kaldı inşallah.Ya bende kramp olmuyor da gece bacaklar ve kalcam cok agriyor acidan uyaniyorum agirligimi kalcama ve bacaklarima veriyorum ama nasil yapiyorum onu da bilmiyorum sabaha dogru oluyor sizde de oluyor mu
Belkide sende olmaz canm.Erken sevinmiyeyim desene :) insallah en hafiflerinde atlatiriz.
kızlar günaydınn
berbat bir hafta sonu geçirdimm
cumartesi günü kv evinin bodrumunda yangın çıktı apar topar oraya gittik eşimlee
gece orda kaldık pazar günü koca karılarla geçti bütün günüm güzelim güneşli havada
evime zor gittim walla her işim duruyor
ben 3 tanesi 5 liraya hoşgeldin bebekli havlu aldım mevlütte dağıtmaya
zaten mevlüte teyzeler halalar gelicek daha çok...
keçeden magnet, lavanta şişesi falan pek cezbetmez onları dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?