2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar şeref meselesinde kubranin ustundeki gecelik sabahlik takimi cok hosuma gitti.sizce nerden bulabilirim bundan

kanal d de miydi o dizi?
tvde bi uygulamanın reklamını yapıp duruyorlar, dizilerdeki oyuncuların kıyafegtlerinin netdren olduğuna bakabiliyormşssun ordan bak istersen:)

Gunaydin. 3.30 da cise kalktim bidaha da uyuyamadm. Gicik oldum kendme. Zaten 6 da okula gidiyrm. Boyle uyuyamaynca iice uykusz kaliyrm

ben de dün 4te uyandım bidaha uyumadım

bugün de 4.30'dan sonra uyudum mu uyumadım mı emin diilim

niye oluyor ki böyle acaba?

bodrumu yandı diye ertesi gün niye kaldınız ki orda, mesafe mi uzak?

Biz de cumartesi doktora gittik, gelişimi gayet iyi çok şükür, tombul yanaklı bi bebek olucak dedi:)

Benim kolestrolüm çok uçmuş, 300 küsürlerde daha da çıkar haftalar ilerledikçe dedi

tereyağ, margarin, kızartma yeme yumurtanıbn da sadece beyazını ye dedi

bizim ailede de var zaten kalp kolestrol....

dikkat et canımm
sonlara geliyoruz zaten
bebişin iyi olmasına sevindim..

Günaydın annisler. Sabahlari ise gelmek cok zor gelmeye başladı artik kızım inanilmaz hareketli oturtmuyor beni haftasonu temizlik ve market alisverisyle gecti.park yatagimizi yine alamadik.
herkes iyidir inşallah bu arada

sabahları kalkamıyoruzz artık gece uyuyamıyoruzz çünkü
bende babam birsürü resim göndermiş beğen bakalım diye kısmet olmadı haftaya artık..

Ya bende kramp olmuyor da gece bacaklar ve kalcam cok agriyor acidan uyaniyorum agirligimi kalcama ve bacaklarima veriyorum ama nasil yapiyorum onu da bilmiyorum sabaha dogru oluyor sizde de oluyor mu
Bende sola yatmaya çalışıyorum hep o yüzden bacağım ve popom ağırıyor sürekli dönerek çözmeye çalışıyorum neyse artık 6 haftamız kaldı inşallah.

Günaydın..
Dün kızımın bazı eksiklerini tamamladık.. Alışveriş bahane sıcak hava şahaneydi :)
Molfix 2 numara bez.
molfix yenidoğan ıslak mendili.
unı baby köpük şampuan.
hacı şakir granül matik.
kendime de hasta bezi aldım dogumdan sonrası için.
bi sudocrem kaldı onu da eczaneden alacak eşim..

artık yıkasam iyi olur kızımın çamaşırlarını :)

Geçmiş olsun canım sana da onlara da..

ben 3 tanesi 5 liraya hoşgeldin bebekli havlu aldım mevlütte dağıtmaya
zaten mevlüte teyzeler halalar gelicek daha çok...
keçeden magnet, lavanta şişesi falan pek cezbetmez onları dedim

Nerden aldın onu ? iyi fikirmiş..

Ben magnet yapmaktan vazgeçtim buraya da yazmıştım.
onunla uğraşacak zamanım da hevesım de yok.
hazır alıcam..
zaten burda kımsem olmadıgı ıcın 30 tane falan alırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…