2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay canım Allah şifa versin zor valla , bende de oluyor ama çok şiddetli değil.

Sudokrem ne ?

geçmiş olsun canım, Allah beterinden korusun..

gunaydın , dun bende bazı eksıklerı aldım cok sukur , kıyafet,kuvet,deterjan fln
detarjan dalın granul aldım ben , arkadasım kullanıyor tavsıye etmıstı guzeldır ıns ,
molfıx yenı dogan almıstın daha once
neden 2 numara aldın buyuk degılmı 2 ?
hasta bezı dun aklımdaydı unuttum ya

anemde her dısarı cıktıgında bıse aldıgında yanında bunuda alıyor =) dalının ıslak mendıl

http://www.ofix.com/Urunler/00/Dali...wo5gnHwyyMS10wYF1JIBKNl1YMgeMKDfqgBoCvvDw_wcB

benimkide uçmuş ama gebelikte özellikle son 3 ayda 300-400 arası normal olduğunu söyleyen yayınlar var:)

1 numara prematüreydi... 3-6 kg için olanı aldım o da 2 numaraydı canım.

güzel günlerde kullan aldıklarını :)

Hmm uni baby ninkni aldim bn daha dogrsu setin icinde o da var bnm eksklerm de emzirme atleti, sutyeni , burun aspiratru, tirnak makasi , yan yatrma yastgi , bebek detrrjni ve korse

aa korse de var alınacak :)

alınır ya daha zaman var :)

sütü yatmadan hemen once ıcme , oda yaparmıs o sekılde ıcınde ( gun ıcınde ıcmek gerekıyormus sutu )
magnezyum kullanmaya basladım agrılarıda kramplarıda hafıfletıyor , buara kramp yok hatta bende ,
gece o acı ıle sıcramam cok fena Allah yardımcın olsun , gun ıcındede ayaklarını saga sola hareket ettır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…