2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Dün markette dalin granül de gördüm ama onun 1 kg olanıyla hacı şakirin 1700 gr olanı aynı fiyattı ekonomi yapmak adına hacı şakir aldım.
ıslak mendılı de unı baby alacaktım ama gercekten cok pahalı ve molfixle butun ozellıklerı aynı..

Bi araba kaldı bizde onu da sonra alıcaz acelesi yok..
:)

benım buyuk parcalar harıcı eksıgın
kendıme pıjama takımı
hasta bezı
terlık

bebegımede sampuan krem emzık bıberon kaldı sanırım

buyuk parcalardanda

besık + dolap mobılya ( bugun ıns sıparısı verılecek )
park yatak ( anemler alacakmıs beklıyorumm )
bebek arabası ( en son alıcaz )
mama sandalyesıde sonranın işi

baska ne var kı ya aklıma gelmıo :S

Bu arada ben de butun gece uyumuyorum suya kalk tuvalete kalk saga don sola don derken elli defa uyanıyorum eşim de uyanıyor garibim işe giderken uyukluyordu benım yuzumden

kızlar dün duştan sonra göğsümde kısa süreli sızlama oldu acaba kremi kullanamaya başlasam mı
bir de güya benim ikizlerim olmuş bir kız bir erkek ikisini sırayla emziriyordum :)

sabahları kalkamıyoruzz artık gece uyuyamıyoruzz çünkü
bende babam birsürü resim göndermiş beğen bakalım diye kısmet olmadı haftaya artık..
Aynen canim.insallah alalim artik ben cocugun yatacak yeri olmayacak diye diye geziyorum
Bu arada geçmiş olsun Allah beterinden korusun

hım hacı sakıre bakmadım ya :S gormedım hıc yanı
cıvılde vardı dalın granul aldım oyle 16.90 dı oda

kızlar dün duştan sonra göğsümde kısa süreli sızlama oldu acaba kremi kullanamaya başlasam mı
bir de güya benim ikizlerim olmuş bir kız bir erkek ikisini sırayla emziriyordum :)

bı ara bende cok oluyordu sızlama, kendılıgınden gectı sonra hıc bıse surmedım

dr uma surmeye ne zaman baslıyayım dıye sormustum hıc bırsey surme dogumdan once kesınlıkle onermıyorum , erken dogumu tetıklıyor uyarı oluyor cunku demıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…