Bi araba kaldı bizde onu da sonra alıcaz acelesi yok..
:)
gunaydın , dun bende bazı eksıklerı aldım cok sukur , kıyafet,kuvet,deterjan fln
detarjan dalın granul aldım ben , arkadasım kullanıyor tavsıye etmıstı guzeldır ıns ,
molfıx yenı dogan almıstın daha once
neden 2 numara aldın buyuk degılmı 2 ?
hasta bezı dun aklımdaydı unuttum ya
anemde her dısarı cıktıgında bıse aldıgında yanında bunuda alıyor =) dalının ıslak mendıl
http://www.ofix.com/Urunler/00/Dali...wo5gnHwyyMS10wYF1JIBKNl1YMgeMKDfqgBoCvvDw_wcB
oda zaten hemen lazım olmuyor
korse demişken nasıl korse
bu pazarda gördüğümüz kalın olanlardan mı yoksa incesimi ??
Gözün aydın canım, bebişine de maşallah :) Bende cumartesi gircem inşallah yazarım bende tarih aynı seninle.
Bi araba kaldı bizde onu da sonra alıcaz acelesi yok..
:)
Maaşallah sizeeeee. Ne güzel görmüşsün.Herşeyin yolunda olmasına sevindim cnm.
çok şükür bişey yok canım
yoruldum biraz o var sadece ..
1 numara prematüreydi... 3-6 kg için olanı aldım o da 2 numaraydı canım.
güzel günlerde kullan aldıklarını :)
oda zaten hemen lazım olmuyor
korse demişken nasıl korse
bu pazarda gördüğümüz kalın olanlardan mı yoksa incesimi ??
Ayy amin canım.Yarına randevu alacağım bakalım pıtırcığımızı görebilecek miyizçok sağol canım darısı size:)
Aynen canim.insallah alalim artik ben cocugun yatacak yeri olmayacak diye diye geziyorumsabahları kalkamıyoruzz artık gece uyuyamıyoruzz çünkü
bende babam birsürü resim göndermiş beğen bakalım diye kısmet olmadı haftaya artık..
Dün markette dalin granül de gördüm ama onun 1 kg olanıyla hacı şakirin 1700 gr olanı aynı fiyattı ekonomi yapmak adına hacı şakir aldım.
ıslak mendılı de unı baby alacaktım ama gercekten cok pahalı ve molfixle butun ozellıklerı aynı..
kızlar dün duştan sonra göğsümde kısa süreli sızlama oldu acaba kremi kullanamaya başlasam mı
bir de güya benim ikizlerim olmuş bir kız bir erkek ikisini sırayla emziriyordum :)
Ayy amin canım.Yarına randevu alacağım bakalım pıtırcığımızı görebilecek miyiz
resim atarmısın bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?