2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ufak sandviç yedim
evde olsam yumurta yerimde sabahları..

ben illa ki hergün yiyorum

önceden evden yiyip çıkıyordum sonra midem almamaya başladı gına geldi
ofise haşlayıp getiriyorum çaktırmadan yiyorum...
artık beyazını yyicem ztn, bu sabah uğraşamadım da akşam yemeğinden önce ilaç niyetine atarım ağzıma mecbur

kızlar dün duştan sonra göğsümde kısa süreli sızlama oldu acaba kremi kullanamaya başlasam mı
bir de güya benim ikizlerim olmuş bir kız bir erkek ikisini sırayla emziriyordum :)
Benim hep oluyor canım malesef bi sag bi sol sizliyor doktorum lansihn önerdi ama 35. Haftaya kadar sabretsen daha iyi olur dedi elimle ovaliyorum bende oyle olunca krem surmuyorum

Bende sola yatmaya çalışıyorum hep o yüzden bacağım ve popom ağırıyor sürekli dönerek çözmeye çalışıyorum neyse artık 6 haftamız kaldı inşallah.

ben d esürekli sola yatıyodum bacağım kopuyodu kalktığımda, kol uyuşması da ayrı tabi...

doktor dedi ki son gidişimde:
sağda da solda da var besleyen damar, sol tarafa yat illa diye bişey yok sırtüstü yatma yeter sağa da sola da yatabilirsin dedi

Nerden aldın onu ? iyi fikirmiş..

eminönünde kürkçü han diye biyer var böyle havlu apspas falan satan yerler...
bi arkadaşım çiöçekli mutfak havlusu dağıtmış ondan görüp almaya gitmiştim de içime de pek sinmiyodu havlu alakasız mı kaçar diye, bebeklisini bulunca hoop atladım:)

1 numara prematüreydi... 3-6 kg için olanı aldım o da 2 numaraydı canım.

güzel günlerde kullan aldıklarını :)

ben de primanın 2 numarasını aldım

1 no 2-5 ti tereddütte kaldım baya
2 no aldım 3-6...
3.5-4 arası doğar dedi doktor bizimkine...

bi de 1 no alsam mı diyorum emin oalmadım

Gittim canım bebişim 1870 gr 43 cm olmuş bana biraz ufak geldi ama doktor normal dedi.Ama çok güzel poz verdi ellerini yastık yapmış yatıyordu çok şirin

maşallah canım haftaya göre normal aslında, doğum tarihimiz aynı olan kızlardan ikisinin değeride senin gibi , benim dr iri bebiş olmasından şüphelendi zaten 2 hafta sonra netleşir dedi ve o zamana çağırdı bakalım napıcaz

benimkide uçmuş ama gebelikte özellikle son 3 ayda 300-400 arası normal olduğunu söyleyen yayınlar var:)

öyleyse iyi bari...
damar sertleşmesi fln olmasın diye dikkat et dedi

normaqlde hamilelikte kolestrole bakmıyolar bile de, benim bakılmış, sonucu görünce de yüksek bulundu

Guzelmis.Güle gule kullan cnm.Bunu Nerede dağıtacaksın.

mevlütte dağıtcam bunu...
hastanede keçe magnetle çikolata, çubuklu şeker, dekor olsun diye pembe beyaz haribo falan...

eve gelenlere de şekilli kurab,iye yapıp paketlemeyi düşünüyorum fotosu vardı sanırım atym

Bübchen marka aldım ben
ona iyi demişlerdi

bi de sebamed ii diolardı da ilk sefer bübchen bi aldım bakalım

Bu bizim evde sürekli olan bi krem tecrübeyle iyiliği test edildi yani:)
butun akrabalarım da bunu kullanıyor.. o yuzden alıcam..

söylediklerin de iyi ürünler

öyleyse iyi bari...
damar sertleşmesi fln olmasın diye dikkat et dedi

normaqlde hamilelikte kolestrole bakmıyolar bile de, benim bakılmış, sonucu görünce de yüksek bulundu

bende geçen hafta kanıma baktırdım da 300 küsürdü bende korktum az araştırınca nette öyle yazan yerleri gördüm, dr gösterdim hiçbişey demedi zaten:)

ben de primanın 2 numarasını aldım

1 no 2-5 ti tereddütte kaldım baya
2 no aldım 3-6...
3.5-4 arası doğar dedi doktor bizimkine...

bi de 1 no alsam mı diyorum emin oalmadım

ben almıcam cunku 2 numara da mınıcık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…