2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İşte bende ikisini birden alamıcam hangisi iyiyse ona kıyayım parayı diyorum...
ben gösterdiklerinden sırt çantası olanı nı aldım canım.
beğendim. eşimde kullanır yanlız cıktıgım da da cocukla rahat olur die sırt cantası tercıh ettım malzemesı guzell normal sırt cantaları buyuklugun de fıyatıda bana uygun geldi acıkcası

English home da güzel bi sepet gördüm ama kırıktı ve başka yoktu o yuzden ordan alamadım.

bu arada doktor bana bidaha 35. haftada gel dedi yani 3 hafta sonra...
heveslenmiştim ben de 2 hafta sonra çağırır diye

sonra da haftada 1 gidicem...
31 ocak ve 7 şubata randevularımı aldım

bidahaki gidişte önce nst ye girip sonra doktora girecekmişim...

bidahaki gelişinde artık doğumu konuşucaz dedi.... ben hala kararsızım.. doktora da bunu belli edersem direkt sezeryan der herhalde işine gelir... gerçi benim de işim egelir belki, emin diilim puff...

Bebe yağı ve pudra kesınlıkle almıcam ama krem ya da vucut losyonu konusunda kararsızım..
illa kullanmak gerekır mı

dogar dogmaz kullaniliyor aslinda ama hepsi aynimi bilmiyorum canim.. chicconunki öyle.. ama minnacik bebegi koymaya kiyamam ben 2-3 aylik olsun öyle kullanirim..

bacakları ayrık oluyo diyen d evar

çok seviyorum ben de ama korkabilirim kullanmaya

Sirt çantasi benim vardi. Ama cok gozlu degil diye siparis verdim. Hepsi burada'dan. Sanirim sen iki model koymustun buraya. Onlardan ucuz olanini aldık. Henuz gelmedi

ikiside güzel ama sen hangisini kullanabilirsen canım:) ben sırt çantalarını kullanamıyorum, birinciyi alırdım..
Gönlüm ikili olandan yana. sırt çantasını kullanabilirmiyim bilmiyorum ki... ikili olandan alayım kendi kol çantalarıma bir süre ara vermek zorunda kalayım diyorum :) ayy napacam bilmiyorum

benide canım uc hafta sonra cagırdı 37.haftamın bası oluyor. nst ıle ılgılı bır sey demedı ama herhalde artık sokar :)

beyaz ayakkabı çookk tatlııı
biz de çamaşırların bi kısmını yıkadık astık..... ayaklı pantolonları her görüşte dalga geçtik ayakların minikliğine bakk ne şapşall diyee:)

evet ya =) kıayfetlerı bı ben dokup bakıyorum bı esım =) sunlara bak dıye dıye=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…