- 3 Nisan 2010
- 901
- 343
- 358
kızlar daha once gelebılıyor.bana da ıkı hafta ılerı demıstı ya normale donebılır gelısımı yavaslayabılır dedı. bırde kız mı erkek mı bırı erken gelıyordu hangısıydı :)
benımkıde onden ama yenı donmus galıba gecen gıttıgımde bır sey dememıstı..37 haftama denk gelıyor bırdaha kı randevum eee artık gıdeyım :)benimki ısrarla 34. haftada istedi beni, bebiş de biraz iri galibaacaba erken gelir diyemi çağırdı ki, pozisyonda 24.-25. haftadan beri hep baş aşağı duruyor, aklımda bir sürü deli soru
Anladım canım benimde aynıdır o zamnan benim gidip birdaha rapor almm gerekçek galiba çünkü benim raporda 37 haftaya kadar çalışır yazıyor
benimki ısrarla 34. haftada istedi beni, bebiş de biraz iri galibaacaba erken gelir diyemi çağırdı ki, pozisyonda 24.-25. haftadan beri hep baş aşağı duruyor, aklımda bir sürü deli soru
bana da ıkı hafta ılerı demıstı ya normale donebılır gelısımı yavaslayabılır dedı. bırde kız mı erkek mı bırı erken gelıyordu hangısıydı :)
İşte bende ikisini birden alamıcam hangisi iyiyse ona kıyayım parayı diyorum...
merak etme benimki de öyle duruyo, nasıl durduklarının pek önemi yok erken dönemlerde...
senin ne kadar önden gidiyor kilosu boyu neydi ya da ne zaman gittiğinde
Hahha ben ne bakarsam o çıkıyor ateş olcer ve canta arastirmasi yapiyorum aklim bulandiinternette reklamlarda beşik, tulum, bez vs çıakrdı bi hafta izinliydim geldim konular değişmiş vücut tipine göre gelinlik, dudak estetiği falan çıkıyor:)
geçen hafta perşembe 31+3 de gittim, boy 42 cm kilo 2140 gr
maşallah canım :) 33+1 de gittigimde boyu 45 cm 2200 gr dı :)geçen hafta perşembe 31+3 de gittim, boy 42 cm kilo 2140 gr
geçen hafta perşembe 31+3 de gittim, boy 42 cm kilo 2140 gr
masallah kuzucuguna =)
bende 29+3 de gıttıgımde 1495 gr dı , boyunu sormayı unuttum 31+0 da gıdıcem tekrar bakalım kac olmus bu sefer =)
maşallah canım :) 33+1 de gittigimde boyu 45 cm 2200 gr dı :)
maşallah canım :) 33+1 de gittigimde boyu 45 cm 2200 gr dı :)
geçmiş olsun cnm Allah beterinden korumuşkızlar günaydınn
berbat bir hafta sonu geçirdimm
cumartesi günü kv evinin bodrumunda yangın çıktı apar topar oraya gittik eşimlee
gece orda kaldık pazar günü koca karılarla geçti bütün günüm güzelim güneşli havada
evime zor gittim walla her işim duruyor
pardon 32+1 canım evet32+1de gittin sen sanırım
maşallah kilosu iyiymiş hakikaten..
10-15 gün falan öndedir sanırım ama o doğum tarihini değiştirmiyor dedi
evet cnm sımdı hak verdımsağol canım:) senin kuzuyada maşallahgaliba korkmakta haklıyım dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?