2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebe yağı ve pudra kesınlıkle almıcam ama krem ya da vucut losyonu konusunda kararsızım..
illa kullanmak gerekır mı
pudra bende almadım. kız en cok bu urunler satılıyor dıyınce yagıda aldım gecende yuz kremı almıstım gene sebamed ın ama ılk zamanlar zeytın yagı surulse daha ıyıymıs ama hasından

dogar dogmaz kullaniliyor aslinda ama hepsi aynimi bilmiyorum canim.. chicconunki öyle.. ama minnacik bebegi koymaya kiyamam ben 2-3 aylik olsun öyle kullanirim..

dogar dogmaz koyulmaz ya , buzulur ıcınde bebek , anca sanıyorum kı 3-4-5 bu aylarda zaten cok gerekmedıkce kullanılcak bıse degıl bence sahıle yuruyuse ındıgımde fln kullanırım ben

Dikkat etcem buna da ne yapsam fayda etmedi nerdeyse uyku uyuyamaz oldum korkudan sağa sola dönerken bile kasiliyorum çok fena allah kimseye vermesin

benide canım uc hafta sonra cagırdı 37.haftamın bası oluyor. nst ıle ılgılı bır sey demedı ama herhalde artık sokar :)

36nın başı oluyor benim de

sen de artık kesin girersin canım

bebek bi hafta ileri dedi doğum tarihini etkilemiyor di mi bu dedim hayır dedi

zaten normal doğum tarihi 36yla 41 hafta arası öyle geniş bi aralık dedi

pudra bende almadım. kız en cok bu urunler satılıyor dıyınce yagıda aldım gecende yuz kremı almıstım gene sebamed ın ama ılk zamanlar zeytın yagı surulse daha ıyıymıs ama hasından

Ben zeytiyagı memleketınde oturuyorum zaten :)
Alır sürerim artık bebeğime :)
kimyasala bulaştırmak istemiyorum ya el kadar bebegı..

Felaket yağmur yağıyor ya nasıl gideceksek artık doktora :)
sırılsıklam olcaz herhalde

benide canım uc hafta sonra cagırdı 37.haftamın bası oluyor. nst ıle ılgılı bır sey demedı ama herhalde artık sokar :)

benimki ısrarla 34. haftada istedi beni, bebiş de biraz iri galibaacaba erken gelir diyemi çağırdı ki, pozisyonda 24.-25. haftadan beri hep baş aşağı duruyor, aklımda bir sürü deli soru

bana da ıkı hafta ılerı demıstı ya normale donebılır gelısımı yavaslayabılır dedı. bırde kız mı erkek mı bırı erken gelıyordu hangısıydı :)

GUNAYDIN KIZLAR...bu hafta evdeyım artık.pers.ıtıbarıyle ızne ayrıldım.ctesı gunu gıttık kar yuzunden doktorum raporumu yazmıs.kızımla kahvaltı edıyoruz.
sezeryan olunca.10 gun falan once alıyorsunuz 10 gunu eklıyorsunuz degıl mı dıye sordum evet dedı.30 nısan ıtıbarıyle ıznım bıtecek.sonrası raporla gececek 15 hazırana kadar...guzel bı hafta olması dılıgıyleeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…