ben sling alacağım. Bebegin senin tam kalbinin uzerinde oluyor. Tenine olabildigince yakin ve rahat. Hem kolay da emzirilir.bacakları ayrık oluyo diyen d evar
çok seviyorum ben de ama korkabilirim kullanmaya
bende cıcılerın fotolarını atayım =) daha oncede bı kac parca kıyafetını atmıstım =)
Eki Görüntüle 1371138 Eki Görüntüle 1371139 Eki Görüntüle 1371140
Biz de 1 nodan 2 paket aldık simdilik. By primanin gobek oyuntulu olanindan. Indirim vardi. Sonrasina bakicazben de primanın 2 numarasını aldım
1 no 2-5 ti tereddütte kaldım baya
2 no aldım 3-6...
3.5-4 arası doğar dedi doktor bizimkine...
bi de 1 no alsam mı diyorum emin oalmadım
Ben bubchenin sampuanini aldım. Banyo köpüğünu de almayi düşünüyorum
Anladım canım benimde aynıdır o zamnan benim gidip birdaha rapor almm gerekçek galiba çünkü benim raporda 37 haftaya kadar çalışır yazıyor14 şubat yazdı benim rapora (Cmt)
13 şubat cuma çıkıcam yani
pudra bende almadım. kız en cok bu urunler satılıyor dıyınce yagıda aldım gecende yuz kremı almıstım gene sebamed ın ama ılk zamanlar zeytın yagı surulse daha ıyıymıs ama hasındanBebe yağı ve pudra kesınlıkle almıcam ama krem ya da vucut losyonu konusunda kararsızım..
illa kullanmak gerekır mı
dogar dogmaz kullaniliyor aslinda ama hepsi aynimi bilmiyorum canim.. chicconunki öyle.. ama minnacik bebegi koymaya kiyamam ben2-3 aylik olsun öyle kullanirim..
bende ucuz olanı aldım canım gule gule kullanSirt çantasi benim vardi. Ama cok gozlu degil diye siparis verdim. Hepsi burada'dan. Sanirim sen iki model koymustun buraya. Onlardan ucuz olanini aldık. Henuz gelmedi
sütü yatmadan hemen once ıcme , oda yaparmıs o sekılde ıcınde ( gun ıcınde ıcmek gerekıyormus sutu )
magnezyum kullanmaya basladım agrılarıda kramplarıda hafıfletıyor , buara kramp yok hatta bende ,
gece o acı ıle sıcramam cok fena Allah yardımcın olsun , gun ıcındede ayaklarını saga sola hareket ettır
Dikkat etcem buna da ne yapsam fayda etmedi nerdeyse uyku uyuyamaz oldum korkudan sağa sola dönerken bile kasiliyorum çok fena allah kimseye vermesinsütü yatmadan hemen once ıcme , oda yaparmıs o sekılde ıcınde ( gun ıcınde ıcmek gerekıyormus sutu )
magnezyum kullanmaya basladım agrılarıda kramplarıda hafıfletıyor , buara kramp yok hatta bende ,
gece o acı ıle sıcramam cok fena Allah yardımcın olsun , gun ıcındede ayaklarını saga sola hareket ettır
benide canım uc hafta sonra cagırdı 37.haftamın bası oluyor. nst ıle ılgılı bır sey demedı ama herhalde artık sokar :)
Anladım canım benimde aynıdır o zamnan benim gidip birdaha rapor almm gerekçek galiba çünkü benim raporda 37 haftaya kadar çalışır yazıyor
pudra bende almadım. kız en cok bu urunler satılıyor dıyınce yagıda aldım gecende yuz kremı almıstım gene sebamed ın ama ılk zamanlar zeytın yagı surulse daha ıyıymıs ama hasından
benım park yatak yatak odasına kurucaz temızlıkten sonra dedım kurarız :)inşallah:) erken gelir korkumdan hazırladım bende yatağıda biz çok önceden kurduk karşısına geçip geçip bebişimin hayalini kuruyorum
Biz de 1 nodan 2 paket aldık simdilik. By primanin gobek oyuntulu olanindan. Indirim vardi. Sonrasina bakicaz
benide canım uc hafta sonra cagırdı 37.haftamın bası oluyor. nst ıle ılgılı bır sey demedı ama herhalde artık sokar :)
bana da ıkı hafta ılerı demıstı ya normale donebılır gelısımı yavaslayabılır dedı. bırde kız mı erkek mı bırı erken gelıyordu hangısıydı :)36nın başı oluyor benim de
sen de artık kesin girersin canım
bebek bi hafta ileri dedi doğum tarihini etkilemiyor di mi bu dedim hayır dedi
zaten normal doğum tarihi 36yla 41 hafta arası öyle geniş bi aralık dedi
Var canim. Premium diye geciyor sanirim. Emin degilimaoo primanın d amı göbek oyuntulusu varmışşş ?
ben de alırım o zamna, ben sadece molfixte var sanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?