2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sabah evde kahvaltı yapamadım ekmek yoktu... işe gelirken simit aldım yedim şu an yanıyorum Yarabbim...
napsam geçer ki... sakızda yok yanımda hiç... bu saatte soda içmekte istemiyorum offf

sabah evde kahvaltı yapamadım ekmek yoktu... işe gelirken simit aldım yedim şu an yanıyorum Yarabbim...
napsam geçer ki... sakızda yok yanımda hiç... bu saatte soda içmekte istemiyorum offf

talcid olmasa halim harap
simit poğaça ağlatıyor beni resmen..

Günaydın kızlar

Mutfak yatak odasına yakın ve gece mutfağın penceresi açılmış. Daha doğrusu dün annem bizdeydi. Tam kapatmamış. Rüzgardan açılmış cam. Eşim sabah baya hastalık sinyalleri verdi. Benim de genzim dolmuş gibi

İnşaallah hasta olmam. Cünkü ben hasta olunca iyileşemiyorum kolay kolay :/

Benim kızım sığmıyor sanırım artık karnıma çok hareketli değil ama sabah 5 gibi karnımın yanında kalp atışı gibi yarım saat boyunca pıt pıtlat oldu hıçkırık tutması dediğiniz öyle bişey mi kızlar. Hıçkırık mı tuttuki kızımı. Birde kabuslar gördüm doğum yapıyordum kanamam falan olmuştu sabaha karşı uyuya kalmışım. Yarına kar yağmazsa kızımı görmeye gitcez görmeyeli çok oldu inşallah kar yağmaz ya : (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…