- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
evet cnm bundan aldım normal sırt cantası buyuklugnde ıcınde alt acma bıberoun ıcın bır tane canta var ben memnun kaldım yanı verdıgım paraya gore esyalarıda sıgar dıye dusunuyorum goruntu olarak da hos ama ben hepsı buradadan aldım 59. tl ye yorumlarıda okudum alanlar memnun kalmısCanım senin aldığın stylo nun sırt çantasıydı demi nasıl geldi memnun musun bende almayı düşünüyrum da bu demi
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/stylo-turtle-anne-bebek-sirt-cantasi-fume-131435417
benıde sevdıgım bıse degılde ıste yıne portakalı sıkıp ıcıne pekmezle karıstırıp ıcmek cokda kotu degıl ,
yenı dolap derken bebegın odasınamı dolap almıstın sen ?
besıgın geldımı mobılya olan?
Bebegimin boyu 42 cm kilosu da 1917 gr gelisimi cok iyi dedi doktor. Suyum da iyiymis.
Tahmin ettigim gibi kilo almisim :)
Gecen ay kilo almayip ustune de 1 kg verince bu ay salip 3 kg almisim :) toplam 11 kg oldu bundan sonra yediklerime dikkat etsem iyi olacak..
tmm cnm sagoll almadım zaten 8 tl kargo ıstıyo yuh yaniikızımda 1 tane havlu yetmıstı bana.gerek olursa alırsın bence.yıne de sen bılırsın
benim bebiş 33+4 de 2600 gramdı. çok mu kilolu anaamm doktor bişi demedi amamaşallah canım :) 33+1 de gittigimde boyu 45 cm 2200 gr dı :)
Bebegimin boyu 42 cm kilosu da 1917 gr gelisimi cok iyi dedi doktor. Suyum da iyiymis.
Tahmin ettigim gibi kilo almisim :)
Gecen ay kilo almayip ustune de 1 kg verince bu ay salip 3 kg almisim :) toplam 11 kg oldu bundan sonra yediklerime dikkat etsem iyi olacak..
masallah zeynebe canim buyumus
Abartma tatlim ya 11kilo normal biz 14-15 gidioz
hepsi cok guzel gule gule kullanin arabanin markasi nedir
bana 15 gün önde dedi :)benim bebiş 33+4 de 2600 gramdı. çok mu kilolu anaamm doktor bişi demedi ama
ay bizim ilk aldıklarımızın arasında ve biz bir hevesla pahalıya aldık canım ya 30 tl idi :)Bende tek havlu almıştım Burcu
12 ye de vardı görerek aldım bunun dokusu daha iyiydi 15 TL Acarkids
Eki Görüntüle 1371260
ay bizim ilk aldıklarımızın arasında ve biz bir hevesla pahalıya aldık canım ya 30 tl idi :)
hmm ısyerıne =) yenı gelene yaptır ya , yorma kendını ısı ogrenmeye burdan baslanacak dersın yerlerını ogrensın hem =))Yok yok işyerine dolap yapıldı , tadilat vardı ya bi çok şeyi değiştirdiler dosyaları bu odaya almam laızm komple
Bu demek oluyo ağırlık.. O yüzdne yeni gelcke kişiyle beraber yapıyım bari
Öyle denemeidm pekmez svemiyorum portakal yiyorum
ben de ucuz gorunce alayım dedım ama kargo ucretı pahalı vazgectım daha sonra artıkHadi ya
Sağlık olsun ben havlu varsa bornoz düşünmüyorum şu an
ben de ucuz gorunce alayım dedım ama kargo ucretı pahalı vazgectım daha sonra artık
benim bebiş 33+4 de 2600 gramdı. çok mu kilolu anaamm doktor bişi demedi ama
hmm ısyerıne =) yenı gelene yaptır ya , yorma kendını ısı ogrenmeye burdan baslanacak dersın yerlerını ogrensın hem =))
besıgın geldımı ? bızım daha bugun anca verılecek sıparıs ıns :S
Allah iyilik vetsin canim:)bende son zamanlarda pek gıremedım aslında , coksukur ıyıyım , calısmaya calısıyorum =)
Gelmedi maalesef
Mobilya işi hep böyle rötarlı
Bu hafta gelckemiş sözde, görmeden inanmam dedim
İkeadan filansa hemen gelir
Marangoz bekletiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?