2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım senin aldığın stylo nun sırt çantasıydı demi nasıl geldi memnun musun bende almayı düşünüyrum da bu demi
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/stylo-turtle-anne-bebek-sirt-cantasi-fume-131435417
evet cnm bundan aldım normal sırt cantası buyuklugnde ıcınde alt acma bıberoun ıcın bır tane canta var ben memnun kaldım yanı verdıgım paraya gore esyalarıda sıgar dıye dusunuyorum goruntu olarak da hos ama ben hepsı buradadan aldım 59. tl ye yorumlarıda okudum alanlar memnun kalmıs

Yok yok işyerine dolap yapıldı , tadilat vardı ya bi çok şeyi değiştirdiler dosyaları bu odaya almam laızm komple
Bu demek oluyo ağırlık.. O yüzdne yeni gelcke kişiyle beraber yapıyım bari

Öyle denemeidm pekmez svemiyorum portakal yiyorum

Maşşallah canım

Denokids limango da trendyolda ya da unnado da olurdu hep
Şu an bekliyorum diye indirime girmiyo ya

210 luk uyku seti , 190 a düşüyodu

Masallah ikinizede bence kilonuda takma hicte fazla degil, feda olsun miniklerimize

masallah zeynebe canim buyumus
Abartma tatlim ya 11kilo normal biz 14-15 gidioz

hepsi cok guzel gule gule kullanin arabanin markasi nedir

Saol canim tesekkur ederim araba wollex in new york menhattan modeli suan indirimde kliksadan aldik

hmm ısyerıne =) yenı gelene yaptır ya , yorma kendını ısı ogrenmeye burdan baslanacak dersın yerlerını ogrensın hem =))

besıgın geldımı ? bızım daha bugun anca verılecek sıparıs ıns :S

benim bebiş 33+4 de 2600 gramdı. çok mu kilolu anaamm doktor bişi demedi ama

benım bebek te 27+5 de 1400 gr dı doktor onde 2 hafta dedı 29+3 de gıttım kontrole bebek kılo almamıs bu sefer dengelemıs dedı 1495 gr dı , gercı bende 2 kılo verdım o sıra

Gelmedi maalesef
Mobilya işi hep böyle rötarlı
Bu hafta gelckemiş sözde, görmeden inanmam dedim

İkeadan filansa hemen gelir
Marangoz bekletiyo

Gelmedi maalesef
Mobilya işi hep böyle rötarlı
Bu hafta gelckemiş sözde, görmeden inanmam dedim

İkeadan filansa hemen gelir
Marangoz bekletiyo

yok marangozdan :S
k.valıdem yaptıracakmıs ya illa

resımını atmstım hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…