2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yok marangozdan :S
k.valıdem yaptıracakmıs ya illa

resımını atmstım hatta

Görmedim de marangozu sıkıştırın iyice
Doğumunu erken söyle hatta
Hiç sözünde duran marangozcu görmedim ben
Yapan da eniştemin işçileri üstelik

Merhaba kızlar işyerinde nette sıkıntı var giremiyorum inşallah herkes iyidir, hepimiz için güzel bi hafta olsun :)

aynen sorma ama almıcam artık kıyafet vs yaza alırım cok almak ıstemıyorum. su anda delı bosluktayım eksık bır sey olmayınca dun kendıme rımel fondoten aldım. bıraz da kendıme calısım :)

Ben kıyafet az aldım galiba
Millet paylaşınca öyle hissediyorum yani
Ablam az al dedi ne bilim, hediye de çok gelirmiş eksik olursa hemen alırız zaten dedi ki bunlar 3-4 ay yetermiş

Bende büyük kaldı eksikler uyku seti, yatak, araba++puset, ısıtıcı
Bu hafta hallederiz inşallah bi kısmını
Denokids kampanyasını bekliyorum 4 gözle

Bebekler hergün yıkanmalı deniyo.hergün yıkıycaksak tek havlu nasıl yetsin kızlar ya..
Bi kaçtane lazım bence.hatta benim arkadaşım her yıkamada 2 havlu kullanıyodu.birine ıslakken sarıyo,diğerini yatırıcağı yere serip çocuğu üstüne yatırıp daha çok kurutuyodu.bana çok mantıklı geldi.zaten ucuz...

bende oyle dusunuyorum bıde bebek ne gıyerkı yaza cıtcıtlı badıı cıcılı seyler mevlutte hedıye gelır dıe bende 3-6 aylık bır sey almadım ıkı tane cıtcıtlı badısı var. aynen cok para tutcak seyler degıl. emerse ıyı mamalar pahalı bır de poposuna ucuz bezler alerjı yapmazsa oh keyfımızde dıcek yok :) cnm eger travel sıstem alacaksan oncelıkle arabanı al pusetınle senın dogumun yakın uyku setı sonrada alırsın cunku yatagın var yanında yatırmaya ısıtıcı evım soguk oluyor dıye alıyorsun dıımı ben almıcam yatak odam sıcak evımde yakınca oyle soguk olmuyor allahtan.

bır tane pıyasadan alırım lazım olursa eger dedıgın gıbı

Süt sağlık açısındna çok önemli ama yeni nesil hep sütten yana dertli
Evet hem evim normale göre soğuk hemde bebek yıkama ve alt açmada kullanırsın dedi ablam

Hergün mü yıkancakmış ben bilmiyodum

Geçmiş olsun

Süt sağlık açısındna çok önemli ama yeni nesil hep sütten yana dertli
Evet hem evim normale göre soğuk hemde bebek yıkama ve alt açmada kullanırsın dedi ablam

Arabayı daha sonra alıcam bende ana kucağı ile oyun halısı hediye geldi ana kucağı basit bişey ama yaza kadar idare eder bizi zaten hemen dışarı çıkmayız. port bebe de almadım ben onun yerine kundak şeklindeki port bebelerden aldım

kızlar ya dün karşı komşumun 3 aylık bebeği var çok şeker biz tabi eşimle sürekli seviyoruz Falan kadın dün akşam işi varmış bi 15 dk durabilir mi dedi eşi yokmuş emmiş banyosunu yapmış keyFi yerindeydi.
bizim canımıza minnet tabi tecrübe olacak bi de bebek seveceğiz ya Allahım aldık hemen eşimle seviyoruz gülüo agucuk gugucuk konuşuyor Falan kucakta tabi yatırınca ağlıyor ki çok sakin bi bebek. neyse yemek saatimiz geldi eşim mutFakta bişiler hazırlıyor benim bebek kucağımda yanında bıraksam ağlıyor sonra kustu Falan daha çok ağladı götürdüm sonra annesine yarım saat zor dayandık
eşim bebeği bırakınca zor günler bizi bekliyor hayatım hep böyle mi olacak arada uyur dimi diyor
4 gözle bebek bekleyen adam pıstı hemen yarım saatte

Bende de hiç biri yok
Şu fermuarlı battaniye takımından aldım şapkalı patikli hani

Ablamda bana dedi fazla alma hem hediye gelir hemen önümüz yaz kıyafetleri alırsın bende baktım hediye gelenlerle yeteri kadar var fazla bişey almadım

Herkes böyle diyo
Sanırım bugünleri bile aradığımız zamanlar olacak ama
3-4 çocuk büyütenler varken 1 tanenin hakkından geliriz herhalde ne bilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…