- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
bana da bı arkadasım plıhıpsın almıs ben sana verırım dedı zaten calısınca lazım olur dıye dusunuyorum. evdeyken emzırırım ee oyle olunca o vermesede kendım alırım zaten. ama verırse fena olmaz :)pompayı bana iş arkadaşlarım sen alma biz alırız dedi iyide oldu çok pahalı cidden.telsiz istiyorum onlarda pahalıymış dun baktım şimdilik kalsın dedim almadım..
manuel olanı da kullanması zormus yıne forumda okumustum baska bır sayfada. bana calısırken lazım olur dıye dusundugumden ıse basladıgımda alırım zaten bır arkadasım ben sana verırım dedı 250 tl verdım bı ısıme yaramadı dedı :)canım gittigidiyorda 35 TL falan gördüm ondan alıcam
elektrkli vs istemiyorum onlar hem pahalı hemde gerek olmasa yazık günah..
Tünaydın kızlar
10 adet kan iğnem bitti şükür
Demir hapını günde 3 içicem
26 Ocakta kan tahlilinde belli olurmuş yükselip yükselmediği ancak
25 haftalık erken doğum yapan arkadşaın bebeği küvezdeydi ya
Ölmüş : (
Bende dün gece ağrı çektim
Acaba doğumla mı ilgili diye çok korktum bilmiyorum sanki daha aşağılarda artık bebek
basınız sagolsuncok üzücü Rabbım sabır versın arkadasına
35. haftadasın sen asagı donmus olabılır artık bebek oyuzden asagıda hısedıyorsundur bence,
yorma kendını cok kasılmaların fln olmasın
ıgneler ıns ıyı gelmıstır , bende sabah aksam ac karnına kan surubu ve hapını ıcıyorum , kahvaltı sonrasıda portakal+pekmez karısım ıcılecek dedı dr
Canim giriyorum cogu zaman okuyorum cikiyorum bende seni gormuyordum nasilsin sende cok yazmiyorsun galibaKarha nezamandir gormuyordum senii ,ben mi gormuyordum.yoksa bi suredir yokmuydun
ılk baslarda banyo havlusu daha ıyı oluyor.bornoz daha sonra al derım.https://www.markafoni.com/bebekler-icin-hesapli-alisveris-3lu-bornoz-seti/urun/9625771/ nasıl kızlar bornoz takımı ?
O gogus pedinden bende aldim. Hasta bezi almicam bendr 2-3 gun idare ederiz bebisin bezlerle sonra zaten normal pede geceriz. Ben 2 siyah 2 beyaz 1ten rengi don aldim harbi don ama ya kocamanlar yuksek bel falan ne olur ne olmaz dedim sezeryan dikis falan olur rahat olurgöğüs pedi aldım canım
birde oğluşuma tarak fırça aldım set halinde..
hasta bezi almıycam ben bezlerden kullanırız.diye düşünüyorum..
aa evet, doğru diyosun, öyle bi reklam görmüştüm. bi araştıriim bakiim. teşekkürler önerin içinkanal d de miydi o dizi?
tvde bi uygulamanın reklamını yapıp duruyorlar, dizilerdeki oyuncuların kıyafegtlerinin netdren olduğuna bakabiliyormşssun ordan bak istersen:)
yok birtane havlum var zaten yedek olarak alıyım mı acaba dedımılk baslarda banyo havlusu daha ıyı oluyor.bornoz daha sonra al derım.
bebitofun takımı var.hem havlu hem bornozu var ıcınde.ben ondan aldım
Yeni dolap yapıldı bana, onları yerleştirmem laızm
Yeni gelcek elemanla yapıyım bari
Öyle şeyler yiyemiyorum maalesef
Eşim de keçi boynuzu almış hiç yencek bişey gibi değil ama şifa niyetine kemirmeye çalışıyorum
Canım senin aldığın stylo nun sırt çantasıydı demi nasıl geldi memnun musun bende almayı düşünüyrum da bu demiben gösterdiklerinden sırt çantası olanı nı aldım canım.
beğendim. eşimde kullanır yanlız cıktıgım da da cocukla rahat olur die sırt cantası tercıh ettım malzemesı guzell normal sırt cantaları buyuklugun de fıyatıda bana uygun geldi acıkcası
bende son zamanlarda pek gıremedım aslında , coksukur ıyıyım , calısmaya calısıyorum =)Canim giriyorum cogu zaman okuyorum cikiyorum bende seni gormuyordum nasilsin sende cok yazmiyorsun galiba
masallah zeynebe canim buyumusBebegimin boyu 42 cm kilosu da 1917 gr gelisimi cok iyi dedi doktor. Suyum da iyiymis.
Tahmin ettigim gibi kilo almisim :)
Gecen ay kilo almayip ustune de 1 kg verince bu ay salip 3 kg almisim :) toplam 11 kg oldu bundan sonra yediklerime dikkat etsem iyi olacak..
hepsi cok guzel gule gule kullanin arabanin markasi nedirBunlarda devami
kızımda 1 tane havlu yetmıstı bana.gerek olursa alırsın bence.yıne de sen bılırsınyok birtane havlum var zaten yedek olarak alıyım mı acaba dedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?