2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

pompayı bana iş arkadaşlarım sen alma biz alırız dedi iyide oldu çok pahalı cidden.telsiz istiyorum onlarda pahalıymış dun baktım şimdilik kalsın dedim almadım..
bana da bı arkadasım plıhıpsın almıs ben sana verırım dedı zaten calısınca lazım olur dıye dusunuyorum. evdeyken emzırırım ee oyle olunca o vermesede kendım alırım zaten. ama verırse fena olmaz :)

canım gittigidiyorda 35 TL falan gördüm ondan alıcam
elektrkli vs istemiyorum onlar hem pahalı hemde gerek olmasa yazık günah..
manuel olanı da kullanması zormus yıne forumda okumustum baska bır sayfada. bana calısırken lazım olur dıye dusundugumden ıse basladıgımda alırım zaten bır arkadasım ben sana verırım dedı 250 tl verdım bı ısıme yaramadı dedı :)

Kizlar haftasonu bizim icinde dolu doluydu iki gunde alisveris yaptik cok sukur kizimin ufak tefek eksikleri kaldi, ama ay sonunda kardesimin dugunu var ve ben giyecek bisey bulamadim bu gobege kiyafet bulunmuyo artik onumuzdeki haftasonuda bakacam bulurum insallah
Tabi kizimin besigine yatakta bulamadik 60-120 olcude yatak kalmamis magazalarda internetten siparis verecez
Aldiklarimiz, besik, gece lambasi, yatak basina asmak icin duzenleyici birde internetten bebek arabasi siparisini verdik oda birkac gune gelir cok sukur icim biraz daha rahatladi

Eklentiler

• PE288944.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 73
  • PE166404.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 62
Bebegimin boyu 42 cm kilosu da 1917 gr gelisimi cok iyi dedi doktor. Suyum da iyiymis.
Tahmin ettigim gibi kilo almisim :)
Gecen ay kilo almayip ustune de 1 kg verince bu ay salip 3 kg almisim :) toplam 11 kg oldu bundan sonra yediklerime dikkat etsem iyi olacak..

basınız sagolsun cok üzücü Rabbım sabır versın arkadasına

35. haftadasın sen asagı donmus olabılır artık bebek oyuzden asagıda hısedıyorsundur bence,
yorma kendını cok kasılmaların fln olmasın
ıgneler ıns ıyı gelmıstır , bende sabah aksam ac karnına kan surubu ve hapını ıcıyorum , kahvaltı sonrasıda portakal+pekmez karısım ıcılecek dedı dr

Bebegimin boyu 42 cm kilosu da 1917 gr gelisimi cok iyi dedi doktor. Suyum da iyiymis.
Tahmin ettigim gibi kilo almisim :)
Gecen ay kilo almayip ustune de 1 kg verince bu ay salip 3 kg almisim :) toplam 11 kg oldu bundan sonra yediklerime dikkat etsem iyi olacak..

Yeni dolap yapıldı bana, onları yerleştirmem laızm
Yeni gelcek elemanla yapıyım bari

Öyle şeyler yiyemiyorum maalesef
Eşim de keçi boynuzu almış hiç yencek bişey gibi değil ama şifa niyetine kemirmeye çalışıyorum

göğüs pedi aldım canım
birde oğluşuma tarak fırça aldım set halinde..
hasta bezi almıycam ben bezlerden kullanırız.diye düşünüyorum..
O gogus pedinden bende aldim. Hasta bezi almicam bendr 2-3 gun idare ederiz bebisin bezlerle sonra zaten normal pede geceriz. Ben 2 siyah 2 beyaz 1ten rengi don aldim harbi don ama ya kocamanlar yuksek bel falan ne olur ne olmaz dedim sezeryan dikis falan olur rahat olur

kanal d de miydi o dizi?
tvde bi uygulamanın reklamını yapıp duruyorlar, dizilerdeki oyuncuların kıyafegtlerinin netdren olduğuna bakabiliyormşssun ordan bak istersen:)
aa evet, doğru diyosun, öyle bi reklam görmüştüm. bi araştıriim bakiim. teşekkürler önerin için

Bende eksiklerimi yavaş yavaş tamamlamaya çalışıyorum rüyamda doğum yaptıkca panik oluyorum : ) Bebek bezive banyo ürünleri ile yatağımız kaldı hafta sonu medikalciye gittim gögüs kalkanı gögüs pedi burun aspiratörü ateş ölçer yan yatı yastığı emzirme yastığı yatak koruyucu depent hasta bezi hepsini medikalcide buldum ve aldım :) pijamalarım tamamdı kıyafetleri yıkayıp ütüledim battaniyesi ve havlusu kalmıştı onuda şimdi netten aldım.

benıde sevdıgım bıse degılde ıste yıne portakalı sıkıp ıcıne pekmezle karıstırıp ıcmek cokda kotu degıl ,

yenı dolap derken bebegın odasınamı dolap almıstın sen ?
besıgın geldımı mobılya olan?

Canım senin aldığın stylo nun sırt çantasıydı demi nasıl geldi memnun musun bende almayı düşünüyrum da bu demi
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/stylo-turtle-anne-bebek-sirt-cantasi-fume-131435417

masallah zeynebe canim buyumus
Abartma tatlim ya 11kilo normal biz 14-15 gidioz

hepsi cok guzel gule gule kullanin arabanin markasi nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…