2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tşk ederim cnm..ben mobilya büyüyen takım aldım odasına benimde babam sağolsun bi kısmını ödedi odanın:))annemde ufak tefek çorap eldiven şapka vs alıyor onlar olmasa hep yanmışız..herşey ne kadar pahalı bi şapka yada eldiven 5-10 tl arası topu topu 1 ay şapka yada eldiven takcak.alsan olmaz almasan olmaz:)))

eksiklerimi burdan yazınca aklımda kalıyo kusura bakmayın genel tekrar yapıcam:)

hastane için iç çamaşırı
1 tane daha emzirme sütyeni
çorap yelek vs.
göğüs kremi
göğüs pompası

oğluşum için
bez
unibaby ıslak mendil
tırnak makası
park yatak + yatak +nevresim takımı
belki birkaç tane daha alt üst takım..

bir normal çanta bir sırt çantası
evin komple temizlenmesi

benim doğum yapıcağım hastaneye ne istediklerini sordum bana liste verdiler.anne için sadece kısa yada kolsuz pijama yada gecelik özel bakım eşyaları diş fırçası vs gibi bide büyük iç çamaşırı yazıyor.ne hasta bezi var nede ped hastane vericek herhalde anlamadım..

Tunaydin canim guzel bir haftaya baslamak cok guzel olurdu malesef kotu haber aldik, Rabbim ailesine sabir versin tarifi yoktur acilarinin minik kuzuda melek oldu kiyamam... insallah daha boyle haber almayiz, insallah herkes yavrusunu saglikla kucagina alabilir

en kötüsü evin komple temizlenmesi:))onu çıkar listeden bence:)))

Bi de hafta sonu çocuklu bi arkadaşa gittik
Yeni sayılır o da
Tecrübelerini paylaştı
Uni baby ıslak pamuğu çok öneriyo ve çok giidyomuş 50 li mi ne kampanya varmış ondan almış
Mama da masraflı vs. dedi

En zor ksımı sona saklamışsın canım :)

bence pompayı sona bırak canım. çalışmaya başlayınca alırsın

son aylarda daha hızlı kilo alınıyomuş. siz ne kadar aldınız kızlar. endişeliyim .. sadece bebek alsa ben almasam olmazmı. bebiş 500gr alıyosa ben o ay 1 kilo almış oluyorum bu çok değilmi ya
Bende ayda 1,1,5 kilo alıyom canım

mamanın masraflı olduğunu söylüyor
kuzenlerim de
birde bimin bebek bezini öneren de çook..

mamanın masraflı olduğunu söylüyor
kuzenlerim de
birde bimin bebek bezini öneren de çook..

İlk 4 ay uni baby saf mendil ve prima primium care kullanmışlar
Diğerleir pişik yapmış
Şimdi daha yeni molfixe geçmişler, bi de bimin ıslak mendiline totosu için. yüüzne yine uni baby kullanıyolarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…