2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar smay arkadasimizdan haber varmi? bayadir yazmadi galiba.. bebegi ve kendisi iyidir insallah...

herkese merhabalar. kar tatillerinden sonra yeniden okul... valla bu tatiller beni iyice soğuttu sınıftan... son 10 gün diye seviniyorum. bugün doğum evinde gebe eğitim kursu vardı ona katıldım. plates falan öğretiyolar. nefes egzersileri de hoşuma gitti. 5 hafta sürcek. haftada 1 gün. bugün az kalabildim ama haftaya daha çok gideceğim... sizlerde ne var ne yok.

bişey sorucam kızlar ilk sayfada çekirgenin bebğinin doğum tarihi 27 şubat yazıyor 35 haftalık yazmışın,benim bebeğimin doğum tarihi 5 mart ben 32 haftalığım,neye göre hesaplıyorsunuz?

cekırgenın bebegı onden gıdıyor en bastan berı dr da dogum tarıhını ılerı almıs cekırgede takvımını tekrar duzenledı =)

Sana geçmiş olsun İnşallh kan değerlerin yukselmiştir.Arakdaşına da Allah sabır versin çok zor bir durum.

:) benim kardeşimde çok işemiştir bize. geçenlerde gördüm ıslak temizleme havlusunun yanında pipiped hediyesi vardı . ay cok komik keçe gibi bişe pipiye koyuyon işerken saçmasın diye

sağol canım. Bende siparişini vereyim o zmn

:) benim kardeşimde çok işemiştir bize. geçenlerde gördüm ıslak temizleme havlusunun yanında pipiped hediyesi vardı . ay cok komik keçe gibi bişe pipiye koyuyon işerken saçmasın diye
ay benim de oğlum olacak ve benim hiç erkek kuzenim bile yok yani erkek çocuk altı nasıl temizlenir hiç bir fikrim yok. eşime sana vereyim kızımızı hep ben aldım şimdi sıra sende diyorum ama bakalım...

hayırlısı ıle gelsın kuzucuk saglıkla , suan kac gr pekı en son gıttıgınde kontrole

Geçen haftakinde kanla cebelleştiğimdne sormadım bile unutmuşum
Ondan önceki hafta ultrasonda 2489 yazıyodu

Bana SAT'ın yanlış diyolar
yoksa her önden gideni öne çekmiyolar yani
Korkuyorum bende erken mi müdahale ediliyo acaba diye

kızlar bugun doktora gittim 32. hafta iznimi aldım. nst ye girdim bundan sonra herhafta gircekmişim. normalde hareket eden bebiş nst de uyuyo resmen :) ağrımda vardı doktor dinlenince geçer dedi bende zaten kaç zamandır raporluyum bu dinlenmiş halim dedim. cok yoruldum hastanede dinlenmem lazımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…