- 5 Ağustos 2014
- 2.312
- 1.402
- 178
Bosch yazmışım arçelikti canım yanlış yazdım kus bakma http://www.arcelik.com.tr/flavel-soba-seramik-isiticilar-FLV-S-2500-TWF-Seramik-Isitici.html
çok güzeller canım güle güle kullanınnbende cıcılerın fotolarını atayım =) daha oncede bı kac parca kıyafetını atmıstım =)
Eki Görüntüle 1371138 Eki Görüntüle 1371139 Eki Görüntüle 1371140
aynen dogumu erken solıcez , hayırlısı bakalım umarım guzelde olur da ..
düz bırsey aslında Eki Görüntüle 1371324
bişey sorucam kızlar ilk sayfada çekirgenin bebğinin doğum tarihi 27 şubat yazıyor 35 haftalık yazmışın,benim bebeğimin doğum tarihi 5 mart ben 32 haftalığım,neye göre hesaplıyorsunuz?
Sana geçmiş olsun İnşallh kan değerlerin yukselmiştir.Arakdaşına da Allah sabır versin çok zor bir durum.Tünaydın kızlar
10 adet kan iğnem bitti şükür
Demir hapını günde 3 içicem
26 Ocakta kan tahlilinde belli olurmuş yükselip yükselmediği ancak
25 haftalık erken doğum yapan arkadşaın bebeği küvezdeydi ya
Ölmüş : (
Bende dün gece ağrı çektim
Acaba doğumla mı ilgili diye çok korktum bilmiyorum sanki daha aşağılarda artık bebek
:) benim kardeşimde çok işemiştir bize. geçenlerde gördüm ıslak temizleme havlusunun yanında pipiped hediyesi vardı . ay cok komik keçe gibi bişe pipiye koyuyon işerken saçmasın diyeAy korkmayın kızlar ya insana cesaret gelir.tam tersi insan yavrusunu kimseye emanet edemez,herşeyi kendi yapmak ister bence.ben bakım yıkama vs hiç korkmuyorum.erkek bebekler altını açınca çiş yapıyo:)küçük kuzenimin yüzüme gözüme çövdürdüğü olmuştu:))benim oğluşlarda o durumdan nasıl korunurum diye düşünüyorum sadece:)
Benimde bunun büyüyeni
Düz bi model yani ama başka büyük işler mi aldılar nedir bi beşik gelmedi hala
çok güzeller canım güle güle kullanınn
cekırgenın bebegı onden gıdıyor en bastan berı dr da dogum tarıhını ılerı almıs cekırgede takvımını tekrar duzenledı =)
sağol canım. Bende siparişini vereyim o zmnevet cnm bundan aldım normal sırt cantası buyuklugnde ıcınde alt acma bıberoun ıcın bır tane canta var ben memnun kaldım yanı verdıgım paraya gore esyalarıda sıgar dıye dusunuyorum goruntu olarak da hos ama ben hepsı buradadan aldım 59. tl ye yorumlarıda okudum alanlar memnun kalmıs
Hatta sezeryan isteyince 1 hafta önce alınacak 06.Şubattan sonra yani
ay benim de oğlum olacak ve benim hiç erkek kuzenim bile yok yani erkek çocuk altı nasıl temizlenir hiç bir fikrim yok. eşime sana vereyim kızımızı hep ben aldım şimdi sıra sende diyorum ama bakalım...:) benim kardeşimde çok işemiştir bize. geçenlerde gördüm ıslak temizleme havlusunun yanında pipiped hediyesi vardı . ay cok komik keçe gibi bişe pipiye koyuyon işerken saçmasın diye
ayyy bişey kalmamış kiiiHatta sezeryan isteyince 1 hafta önce alınacak 06.Şubattan sonra yani
hayırlısı ıle gelsın kuzucuk saglıkla , suan kac gr pekı en son gıttıgınde kontrole
hımmm anladım şimdi,iyi bakalımcekırgenın bebegı onden gıdıyor en bastan berı dr da dogum tarıhını ılerı almıs cekırgede takvımını tekrar duzenledı =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?