2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tamam çok sağ ol
bi de yağlı radyatör demişlerdi ama hiç fikrim yok

Ama haksızlık
Batıyosa bile vermeli insanlar bu kışta neyle geçinsinler
Bi de batıyosa kepenk indirmeli yani çalış belki veririm nedir

oyle cok durumlar varkı çek hangı bırını anlatayım valla :S
hanı ole hemen kepenk de kapatılacak yer degıl , ben gıbı cok kısı sabredıyor ıs bulan ayrılıyor
ama ben nereye ayrılayım kım alırkı benı ıse ustelık surda ne kaldı dogum ıznıne ayrılmaya , vereceklermıs bu ay sonu bı kısmını bakalım beklıyoruz ,

koçtaşta kumtelin bi ısıtıcısını gördük onu alıcaz 50 tl

129tllik alıoduk ne gerek var dedim sonra

Görüdn mü iyi üflüyo mu
Ya üfleyenlere de havayı kurutuyo, yağlı radyatör al dediler de ondan da hiç çakmıyorum

ben de sabahları pekmezi süte koyup içiorum da şimdi aklıma geldi sür demiri alır ki, saçma olmuş benimki

Kizlar merhabalar
Uzun zamandir sizi takip ediyorum yeni uye oldum aranizdaki muhabbete hayranim:)
Bundan sonra bende sizin aranizda olucam insallah. Size bisey danismak istiyorum bu konuda gercekten endiseliyim. Sizin ozel bolgenizde sisme hafif sizi ve degisiklikler var mi? Doktorum izne ciktigi icin gecen sefer yeni doktor bu durumla pek ilgilenmedi. Kendi doktorumu ve bir sonraki muayeneyi dort gozle bekliyorum umarim normal doguma engel degildir. Eger normal derseniz gercekten cok rahatlayacagim.

ben de sabahları pekmezi süte koyup içiorum da şimdi aklıma geldi sür demiri alır ki, saçma olmuş benimki

bende oyle ıcıyordum , ıyı gelır sanıyordum ve doktora ben zaten sute katıp ıcıyorum pekmez dedım ,,
yanlıs orda zaten dedı =)

süt + bal karıstır iç
sıkma portakal+pekmez kat ıc dedı ozaman faydalı olacak

Alamıyorlar oyle daha zor durumda ınsanlar varkı , kımseye yapabıleek bırseyım yok dıyorlar :S durum cokkotu batacak bıle olabılırız yanı,
Aylardır odenmıyor maas :S
canım çok üzüldüm bu halinle bide bu sebeplerden insanı strese sokuyolar. bende de bi benzeri beylerin keyfi yüzünden gecikiyo. insanları anlamıyorum. valla 32.haftamı iple çekiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…