2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah kocaman olmuş çekirge sen hala çalışıyormusun izne cıkmadınmı

ah o buyukler zaten :S

sen yazınca farkettım bende daha ısıtıcı almadım

ısıtıcı ,yatak hem mobılya besıge hem park yataga , park yatak , araba+puset ,uyku setı ,bakım urunlerı
bide maaş alabilsem....

Benim doktorum 36 dan sonra giriliyo nst ye dedi
Ben bu haftaki kontrolde ilk kez giricem o yüzden

Maaşlarınızı aksatıyolar mı
En azından senin özel durumun var seni öne almaları lazım

valla kız şeylerinde gözüm kalıyor sizböyle cicil
yok ya o türk filmlerinde olur... ah keşke hemencecik çıkıverse

yok her onden gıdenı one cekmıyorlar ama senın ılk zamandan berıde soyluyordun hatta 2 hafta onden gıdıyor dıye ,
mesela benım 2 hafta onden gıttıgı hafta esım sordu bu bı problemmı ne olur onden gıderse dıye bıse olmaz , sadece dogum azıcık erkene alınır ama sezeryan olacagı ıcın bi tarıh degısmez demıstı , eger son zamana kadar 2 hafta onden gıderse tabı bu durum.
dogal olarak senın bastan berı onden gıttıgı ıcın normal erkene cekılmesı , bebısın kılosuda ıyı masallah ,
benım amcamın kızı 2 bebegınıde 34. haftasına gırdıgınde dogum yaptı gayette saglıklı bebeklerı masallah (onun vucutta kanda sorun oluyordu hamıle kalınca oyuzden 34. haftada alıyordular )

Ben doğurursam herkes doğurur zaten ( çok korkuyorum )

Korkman çok normal hepişmiz çok korkuyoruz,o anı hayal bile edemiyorum ama bebeğimi kucağıma alacağım anı hayal edince bile gözlerim doluyor hemencecik,güzel duygular bunlar,sağ sağlim yaşayalım da....şimdi bebeğinin kg kaç kg?bir de doğum için ne diolar ne zmn?

En son gittiğimde 2,489 du
06 Şubat itibariyle alınabilir dedi doktorum sezeryan istediğim için 39.haftada alıncakmış

Maaşlarınızı aksatıyolar mı
En azından senin özel durumun var seni öne almaları lazım

Alamıyorlar oyle daha zor durumda ınsanlar varkı , kımseye yapabıleek bırseyım yok dıyorlar :S durum cokkotu batacak bıle olabılırız yanı,
Aylardır odenmıyor maas :S

Alamıyorlar oyle daha zor durumda ınsanlar varkı , kımseye yapabıleek bırseyım yok dıyorlar :S durum cokkotu batacak bıle olabılırız yanı,
Aylardır odenmıyor maas :S

Ama haksızlık
Batıyosa bile vermeli insanlar bu kışta neyle geçinsinler
Bi de batıyosa kepenk indirmeli yani çalış belki veririm nedir

Görünüşü şık duruyo
İnşallah iyi de ısıtıyodur
3 kademe diyo ama

Çok güzel ısıtıyor canım önceki evimiz soğuktu bu modelin bir alt modelini kullanmıştık biz 2 kademeliydi o çok güzel ısıtıyordu onu taşınırken kırdık eşimde hemen gitti bir üst modeli aldı memnunduk yani güzel ısıtıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…