Eğer sırt çantası kullanabilirim diyorsan bence alhttp://www.hepsiburada.com/liste/pr...uctId=ailestyturt&categoryId=301143#Gorseller
kızlar bu çanta nasıl sizce
Ben omo sensitive aldım yanlış mı yaptım acep
Bende alayım o şapkadan bende çok korkuyorum annemle kayınvaldem gelcekler ama ben yinede korkuyorum
inş.öledir canım vallabence gayet normal yarım kg bişey olmazz:))
hahhakv ip almış torununa hırka yelek patik vs.
ördürüyoo aklı başına gelmeye başladı yavaş yavaş sanırım
yada ben eşimin yanında sürekli söyleyince annesine yetiştirdi
canım çok üzüldüm bu halinle bide bu sebeplerden insanı strese sokuyolar. bende de bi benzeri beylerin keyfi yüzünden gecikiyo. insanları anlamıyorum. valla 32.haftamı iple çekiyorum.
bi küçüğü derkenbenim baktığım bunun bi küçüğüydü sanırım
benimki 320 tlydi diğeri 370 mi ne ebebekte
İnşallah değerlerin normal e dönmüştür. Arkadaşına allah sabır versin. Rabbim kimseyi sınamasın.Tünaydın kızlar
10 adet kan iğnem bitti şükür
Demir hapını günde 3 içicem
26 Ocakta kan tahlilinde belli olurmuş yükselip yükselmediği ancak
25 haftalık erken doğum yapan arkadşaın bebeği küvezdeydi ya
Ölmüş : (
Bende dün gece ağrı çektim
Acaba doğumla mı ilgili diye çok korktum bilmiyorum sanki daha aşağılarda artık bebek
yangin aklini başına getirmis olmasinkv ip almış torununa hırka yelek patik vs.
ördürüyoo aklı başına gelmeye başladı yavaş yavaş sanırım
yada ben eşimin yanında sürekli söyleyince annesine yetiştirdi
arkadaslar ben son 4 aydir haftada 1 kilo aliyorum.toplamda 16 kilo almisimmmcok fazla sanirim.gerci zayiftim cok.kilo bana yakisti ama catlamaya basladim.webanne marketten lierac kremle serum siparis ettim
allah yardımcınz olsun bu halde işe gelip gidiosun dayanıosun bide maaş alamıosun :S
fileye yatırmıcan koluna cocugu yuzustu yaslıcan sırtından dogru yıkıcan yuzu asagıya bakıcak tamamen yatırmıcan cocugu fıleyeama filede yatırarak yıkıycaz şapkayı nasıl takıcaz ilk 6 ay
Stylo Turtle Anne Bebek Sırt Çantası güzel benceHangisi ?
anlıyorum canım. dediğim gibi bende bunlarla uğraşıyorum. bu dönemde bize yapılmamalı böyle şeyler. insanın canı sıkılıyo ,dediğin gibi bebişlere alıcamız o kadar şey varken yada birikim yapalım diye düşünürken burda düşüncesiz insanlarla uğraşıyoruz. ama germe kendini mecbur vericekler.strese girme.. gerçi bende çok geriliyorum ama neyse...ne yazıkkı stres oluyor gercekten , ne kadar stres yapmak ıstemesem kafaya takmıcam desemde oluyor , sonucta ben rahat gecınebılıyor ıken , ve cocuguma ıstedıgımı alabıleekken , maas alamama sebebı yuzunden bazı seyler degısıyor , her ay gec olsa razıyım yıne aylardır hıc maas yok
doktorun bısey demıyor mu??arkadaslar ben son 4 aydir haftada 1 kilo aliyorum.toplamda 16 kilo almisimmmcok fazla sanirim.gerci zayiftim cok.kilo bana yakisti ama catlamaya basladim.webanne marketten lierac kremle serum siparis ettim
Ben lierac ilk başlarda srüyordum daha çok kaşıntı yaptı bende bıraktım şimdi her duşta zeytinyağı sürüyorum karnıma ve gögüslerime nemli nemli duruyor. Beyaz tenliyim çatlamaya meyilliyim şimdilik çareyi böyle uldum inş çatlamyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?