2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kv ip almış torununa hırka yelek patik vs.
ördürüyoo aklı başına gelmeye başladı yavaş yavaş sanırım
yada ben eşimin yanında sürekli söyleyince annesine yetiştirdi
hahha)ee yapsın artık yani bencede onlarında torunu ama hiç oralı olmuyolar

canım çok üzüldüm bu halinle bide bu sebeplerden insanı strese sokuyolar. bende de bi benzeri beylerin keyfi yüzünden gecikiyo. insanları anlamıyorum. valla 32.haftamı iple çekiyorum.

ne yazıkkı stres oluyor gercekten , ne kadar stres yapmak ıstemesem kafaya takmıcam desemde oluyor , sonucta ben rahat gecınebılıyor ıken , ve cocuguma ıstedıgımı alabıleekken , maas alamama sebebı yuzunden bazı seyler degısıyor , her ay gec olsa razıyım yıne aylardır hıc maas yok

arkadaslar ben son 4 aydir haftada 1 kilo aliyorum.toplamda 16 kilo almisimmmcok fazla sanirim.gerci zayiftim cok.kilo bana yakisti ama catlamaya basladim.webanne marketten lierac kremle serum siparis ettim

İnşallah değerlerin normal e dönmüştür. Arkadaşına allah sabır versin. Rabbim kimseyi sınamasın.

arkadaslar ben son 4 aydir haftada 1 kilo aliyorum.toplamda 16 kilo almisimmmcok fazla sanirim.gerci zayiftim cok.kilo bana yakisti ama catlamaya basladim.webanne marketten lierac kremle serum siparis ettim

Ben lierac ilk başlarda srüyordum daha çok kaşıntı yaptı bende bıraktım şimdi her duşta zeytinyağı sürüyorum karnıma ve gögüslerime nemli nemli duruyor. Beyaz tenliyim çatlamaya meyilliyim şimdilik çareyi böyle uldum inş çatlamyız

Kızlar ya buhar makinasi kullanan veya kullanacak olan var mi evdeki nem 40in üstünde olmaliymis ya

anlıyor
anlıyorum canım. dediğim gibi bende bunlarla uğraşıyorum. bu dönemde bize yapılmamalı böyle şeyler. insanın canı sıkılıyo ,dediğin gibi bebişlere alıcamız o kadar şey varken yada birikim yapalım diye düşünürken burda düşüncesiz insanlarla uğraşıyoruz. ama germe kendini mecbur vericekler.strese girme.. gerçi bende çok geriliyorum ama neyse...

Bende yeni yeni farkediyorum lieraci her surdugumde daha cok kasiniyorim hatta gece yatarken surduysem vay halime kasinmaktan uyuyamiyorum surmicem artik bende

ben 3.ay bitti lierac a başladım hala kullanıyorum. şuana kadar bi problem olmadı ama .. herkeste aynı olmuyo anladığım kadarı ile şua ana kadar yok bende umarım olmazda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…