2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaslar bebislerinizin esyalarini yikiyosunuz degil mi? Haci sakirin granul sabun tozunu aldim yikicaktim kv biz eskiden hic yikamadik hic de bisey olmuyo kazanli utun var bas buhari utule yerlestir diyo napmaliyim kafam karisti.

Arkadaslar bebislerinizin esyalarini yikiyosunuz degil mi? Haci sakirin granul sabun tozunu aldim yikicaktim kv biz eskiden hic yikamadik hic de bisey olmuyo kazanli utun var bas buhari utule yerlestir diyo napmaliyim kafam karisti.
Eskiden boyle ımkan mı varmıs sımdı bız yok ozel sampuanı yok aspiratoru yok dıdısı kadın haklı

cnm dıkkat et kendıne sağsalım bebıslerınıı kucagına al benım de ruyamda ıkızlerım vardı bırı kız bırı erkek bı gogsumden bırını emzırıodum sonra dıger gogsumden bırını :)

Nasıl yıkamıyolarmış.bezleri bile kaynatıp ütülüyolarmış doğum öncesi.dikim aşamasında yerlerde sürünüyo o kıyafetler,nasıl kıyıp da giydiricen çocuğuna.ayrıca ben kendim bile giymem yıkanmamış kıyafeti.hiç kafan karışmasın kendi geceliğini de,bebeğinkilerini de (yorgan yastık alt açma tüm ıvır zıvırı)yıka muhakkak ve ütüle.ben halısını bile yıkadım.yıkamaya vermedim hacı şakirle yıkadım hatta...

merhaba kizlar herkes iyidir insallah bugun ulturasona girdik benim utangac oglum bi turlu gostermedi yuzunu ama hersey cok iyi deedi doktor kilosu 1753 g boyu 40 ile 42 cm arasi dedi sizce iyimi kizlar ? ama cok sukur hic bi sorun yok saglikli bi oglumuz olacak

Olur mu burcu.eskiden soba üstünde beyaz sabunla kaynardı sürekli çamaşırlar.bezi kundağı muhakkak kaynatılırdı..
cnm bızde pek oyle coluk cocuk olmadıgı ıcın ınan hatırlamıyorum ama bezlerın tabıkı yıkandıgını bılıyorum. ama demek istediğim şu şartlar bu kadar ileri değildi zaten kaç parça kıyafetımız vardı kii kındaklara sarınıyorduk.

Tabiki orası öyle.ama temizlik her dönem mevcuttu yani:))hatta kimyasalsız beyaz sabunlu temizlikti:)

Tabiki orası öyle.ama temizlik her dönem mevcuttu yani:))hatta kimyasalsız beyaz sabunlu temizlikti:)

Bezleri kaynatiyolardi tabi ama bizimki kiyafetleri yikamiyo muydu acep:)) neyse hazirligimi yaptim yikayip utuleyim artik zaman daraliyo:)

Evt ama sadece ikizlerde değil.erken doğum tehtidi olan herkese vuruluyo.burda rojdaya vurmuşlardı mesela.bana vurulmadı.doğurtma kararı aşırsak vurucaz dedi doktor.inşallah gerekmez
canım bende 28. haftada ciğer geliştirici vuruldum aynı günde sabah 2 akşam 2 tane :) ben kızımı 31 haftalık doğum yaptım kaybettim o yüzden bu gebeliğimde ciğer geliştiriciyi vurdular 32 haftada bir daha vurulacağım galiba :)

Doktor vurulduktan sonra 4 haftada doğum olmazsa tekrarlamak gerekiyo demişti.sanırım o yüzden doğum kararı verirsek vurucaz dedi.
Neden kaybettin bebeğini canım.benimde tansiyon sorunum var erken doğurabilirim

Ben yikadim tekstil urunleri yerlerde bantlarda paketlemede kirleniuorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…