Eskiden boyle ımkan mı varmıs sımdı bız yok ozel sampuanı yok aspiratoru yok dıdısıArkadaslar bebislerinizin esyalarini yikiyosunuz degil mi? Haci sakirin granul sabun tozunu aldim yikicaktim kv biz eskiden hic yikamadik hic de bisey olmuyo kazanli utun var bas buhari utule yerlestir diyo napmaliyim kafam karisti.
cnm dıkkat et kendıne sağsalım bebıslerınıı kucagına al benım de ruyamda ıkızlerım vardı bırı kız bırı erkek bı gogsumden bırını emzırıodum sonra dıger gogsumden bırını :)Bugün yine doktordaydık.gebelik zehirlenmesi değilim çok şükür.ama tansiyon sorunum var.hatta büyük ihtimalle tansiyon hastası olucaksın doğum sonrası da dedi doktor.
Tansiyondan dolayı bebeklerimden bşrinin dopleri çok iyi değilsürekli takip edicez eğer çok kötüleşirse yatıracağız dedi doktorum.ilk hedef 32 hafta dedi.34 olursa süper olur dedi.Allahım zamanında ve ikisini sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah.benden haberler böyle...
Nasıl yıkamıyolarmış.bezleri bile kaynatıp ütülüyolarmış doğum öncesi.dikim aşamasında yerlerde sürünüyo o kıyafetler,nasıl kıyıp da giydiricen çocuğuna.ayrıca ben kendim bile giymem yıkanmamış kıyafeti.hiç kafan karışmasın kendi geceliğini de,bebeğinkilerini de (yorgan yastık alt açma tüm ıvır zıvırı)yıka muhakkak ve ütüle.ben halısını bile yıkadım.yıkamaya vermedim hacı şakirle yıkadım hatta...Arkadaslar bebislerinizin esyalarini yikiyosunuz degil mi? Haci sakirin granul sabun tozunu aldim yikicaktim kv biz eskiden hic yikamadik hic de bisey olmuyo kazanli utun var bas buhari utule yerlestir diyo napmaliyim kafam karisti.
Olur mu burcu.eskiden soba üstünde beyaz sabunla kaynardı sürekli çamaşırlar.bezi kundağı muhakkak kaynatılırdı..Eskiden boyle ımkan mı varmıs sımdı bız yok ozel sampuanı yok aspiratoru yok dıdısıkadın haklı
cnm bızde pek oyle coluk cocuk olmadıgı ıcın ınan hatırlamıyorum ama bezlerın tabıkı yıkandıgını bılıyorum. ama demek istediğim şu şartlar bu kadar ileri değildi zaten kaç parça kıyafetımız vardı kii kındaklara sarınıyorduk.Olur mu burcu.eskiden soba üstünde beyaz sabunla kaynardı sürekli çamaşırlar.bezi kundağı muhakkak kaynatılırdı..
Tabiki orası öyle.ama temizlik her dönem mevcuttu yani:))hatta kimyasalsız beyaz sabunlu temizlikti:)cnm bızde pek oyle coluk cocuk olmadıgı ıcın ınan hatırlamıyorum ama bezlerın tabıkı yıkandıgını bılıyorum. ama demek istediğim şu şartlar bu kadar ileri değildi zaten kaç parça kıyafetımız vardı kii kındaklara sarınıyorduk.
orası öyle, ee şimdi annem ondakileri beyaz sabunla yıkayacak rendeleyip makinedeTabiki orası öyle.ama temizlik her dönem mevcuttu yani:))hatta kimyasalsız beyaz sabunlu temizlikti:)
cnm bızde pek oyle coluk cocuk olmadıgı ıcın ınan hatırlamıyorum ama bezlerın tabıkı yıkandıgını bılıyorum. ama demek istediğim şu şartlar bu kadar ileri değildi zaten kaç parça kıyafetımız vardı kii kındaklara sarınıyorduk.
Tabiki orası öyle.ama temizlik her dönem mevcuttu yani:))hatta kimyasalsız beyaz sabunlu temizlikti:)
Tabiki orası öyle.ama temizlik her dönem mevcuttu yani:))hatta kimyasalsız beyaz sabunlu temizlikti:)
ben de yıkadım utuledım kaldırdım bı guzell :) besigimizide kuraydık :)Bezleri kaynatiyolardi tabi ama bizimki kiyafetleri yikamiyo muydu acep:)) neyse hazirligimi yaptim yikayip utuleyim artik zaman daraliyo:)
aaa neymişDoğum hediyem şimdiden alındı :)
ay çok mutlu oldum :)
aaa neymiş
Neymiş bakalım?Doğum hediyem şimdiden alındı :)
ay çok mutlu oldum :)
Neymiş bakalım?
canım bende 28. haftada ciğer geliştirici vuruldum aynı günde sabah 2 akşam 2 tane :) ben kızımı 31 haftalık doğum yaptım kaybettim o yüzden bu gebeliğimde ciğer geliştiriciyi vurdularEvt ama sadece ikizlerde değil.erken doğum tehtidi olan herkese vuruluyo.burda rojdaya vurmuşlardı mesela.bana vurulmadı.doğurtma kararı aşırsak vurucaz dedi doktor.inşallah gerekmez
Doktor vurulduktan sonra 4 haftada doğum olmazsa tekrarlamak gerekiyo demişti.sanırım o yüzden doğum kararı verirsek vurucaz dedi.canım bende 28. haftada ciğer geliştirici vuruldum aynı günde sabah 2 akşam 2 tane :) ben kızımı 31 haftalık doğum yaptım kaybettim o yüzden bu gebeliğimde ciğer geliştiriciyi vurdular32 haftada bir daha vurulacağım galiba :)
Ben yikadim tekstil urunleri yerlerde bantlarda paketlemede kirleniuorlar.Arkadaslar bebislerinizin esyalarini yikiyosunuz degil mi? Haci sakirin granul sabun tozunu aldim yikicaktim kv biz eskiden hic yikamadik hic de bisey olmuyo kazanli utun var bas buhari utule yerlestir diyo napmaliyim kafam karisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?