- 3 Nisan 2010
- 901
- 343
- 358
bana da sezeryan olcak dedı ama tarıh konusmadık..senle aramız 3 gun sanırım.ondan sordumtarihi net bir şekilde 35.yada 37.haftada koyarız dedi anım doktor..
Maddiyata dayandığı kesin zaten canım:) kıymışlar paraya :) valla memur olunca hesabı kitabı yapmak gerekiyor bizim için.. çok lüks harcamalara gerek yok zaten .. tabi herkes bütçesine göre hareket ediyor..Hiç sorma benim doğumda ve mevlutte yapmayı düşündüğüm şeyleri o bu partide tuketmiş.Tabi organizasyon firmasıyla diğer türlü başa çıkılmaz.Kendisi çalışıyor.Ben o kadar harcama yapamam doğum ve mevlütteki şeyler de el emeği olacağından beni aşıyor. Zaten çabuk yoruluyorum. Birde maddiyata dayanıyor ben yatırımı bebise yapıyorum
valla kuzum pişik kremi şampuan vücut losyonu bebe yağı sabunu canımkuzum hepsini derken ?? bir sürü şey var ya hangilerini alacağımı da bilemedim
Evt canım napsınlar,onlara daha da zor.ama çok koyuyo yaaBenimki de haftasonu şehir dışı na gidiyor bende gıcık oluyorum hele hamıleyken kufur etmiş kadar sinir oluyorum gitmesine.ama mecbur biryandanda is iste
ewet canım aramız 3 gün sana şu haftada alırım demedi bana 39.haftaya girdik mi alırım dedi daha fazla bekletmenin yada daha erken almanın bir anlamı yok dedi canımbana da sezeryan olcak dedı ama tarıh konusmadık..senle aramız 3 gun sanırım.ondan sordum
sebamed sabun aldım ben krem fln almadım henüz zeytin yağı fln düşünüyorum ama bakalım ihtiyaç olursa hepsini sebamedten alırımKızlar eksik olanları internetten alabileceklerimi alayım dedim de aklıma deli sorular
Bebek bakımı için neler aldınız, hangi marka aldınız ?
Şampuan, pişik kremi, sabun vs. hangi markaları aldınız bi yardım edin hele
O zaman pişik olurduk kesin
Canım ben ünibaby yenidoğan şampuan ve yine aynı marka ıslak mendil aldım.pişik için sudokrem övdüler burda onu alıcam.yağ pudra vs almıcam.sağlıklı değil gerek yok bence.benim kozmatik bukadar:)kuzum hepsini derken ?? bir sürü şey var ya hangilerini alacağımı da bilemedim
kızımı 38+3 te almıstı doktorum.bakalım bunda nasıl olacak...ewet canım aramız 3 gün sana şu haftada alırım demedi bana 39.haftaya girdik mi alırım dedi daha fazla bekletmenin yada daha erken almanın bir anlamı yok dedi canım
buda büyük bir ihtimal öyle olur canım çok geç bırakmıyolar çünküü seninde şubat sonu o zamn demikızımı 38+3 te almıstı doktorum.bakalım bunda nasıl olacak...
Valla ilk zamanlarımız yaza geldi ama ben çok zorlanmıştım.aşırı yanıyodum içim daralıyodu hep baygındım.terasta yattım geceleri,gündüzleride elimde hortum sürekli su tutuyodum bacaklarıma:)mide bulantım olmadı ama çok zordu.tabi son günler yaza gelse ne yapardım artık bilmiyorum.buz dolabına girerdim herhalde:))arkadaşım eylülde doğum yaptı
son 1-2 ay balkonda yatıyormuış (kapalı balkon) yere minder falan koyup
ÇOK GÜZEL OLMUŞ... SİPARİŞ Mİ VERDİN SEN BUNLAR İÇİN.. NETTEN FİLAN MI YOKSA BULUNDUĞUN YERDE Mİ YAPTIRDIN.. ÇINAR İSMİ DE ÇOK GÜZEL AĞUSTOSTA YİĞENİM OLDU ONUN İSMİNİ DE ÇINAR VERDİLER:) TOPAÇ GİBİ BİR BEBEK UMARIM SENİNKİ DE ÖYLE SAĞLIKLI TOSUN OLUR...gunaydın kızlar:)
roojda cnm çok geçmiş olsun umarım idrar yoludur apandist değildir.bu arada diğer rahatsız olan arkadaşlara Allah acil şifalar versin.benimde dun akşam sezeryanla bi arkadaşım doğum yaptı..butun gece ruyamda onu gordum hiç uyuyamadım.zatem hemoroidim sağolsun uyutmuyor uykusuz uykusuz işe geldim geberiyorumdun akşam kolonya şişelerimi yaptım çok az kaldı..bakalım beğenicekmisniz.:)
ama sen ayda 1 kilo almışsın dün gördüm ben şiştim resmenafiyet olsun canım günaydınn ah ahh bende canım bende
aynen bende böyle aldımCanım ben ünibaby yenidoğan şampuan ve yine aynı marka ıslak mendil aldım.pişik için sudokrem övdüler burda onu alıcam.yağ pudra vs almıcam.sağlıklı değil gerek yok bence.benim kozmatik bukadar:)
selam kızlar,geçmişi okuyordum ama akşama kadar bitmez.ben de minnoşu cumartesi günü gördüm.1570 gr 43 cm olmuş tombiş yanaklı kızım.dün itibariyle kızımın eşyalarını yıkamaya başladım.asınca çok şeker duruyorlar minik minik,eşim de gece gördü,'' alış artık,böyle ufak kıyafetler görmeye dedim kendi kendime'' diyor :))) doğum konusunda çok kararsızım kızlar yaaa. şu anda gittiğim dr dan memnunum,ancak eşimin şirket anlaşması Florence Nightingale ile var,özel sağlıkla hiç para ödemeden çıkma kısmı var ama doktorlarını araştırdım,pek yorum göremedim.kendi doktorum Memorial'da oraya da özel sağlık ödemesi haricinde 3500-4000 Tl ye kadar ekstra nakit ödeme yapacağım,onun yerine ufaklığa mı harcasam,yoksa hiç riske atmasam mı karar veremedim offf.... bu iki hastane hakkında bilgisi olanlar benimle paylaşabilirler mi?
maşallah canım geçmiş olsun hayırlısı olsun sezeryanla mı alacaklar 26 şubattaArkadaslar hastaneden ciktik şimdi doktor idrar yollari iltihabi olabilir dedi ama apandisittende supheleniorm dedi karin agrilarimi takip edip tekrar gidicem serum ne iyi geldi anlatamam şuan eve gidiyoruz bu arada oglusumuz 31+2 2300 gram olmus masallah 2 hafta onden gidiyor dogum subat 26 dedi yani ne demek oluyor erken mi dogucak?
Kızlar eksik olanları internetten alabileceklerimi alayım dedim de aklıma deli sorular
Kızlar eksik olanları internetten alabileceklerimi alayım dedim de aklıma deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?