2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Maddiyata dayandığı kesin zaten canım:) kıymışlar paraya :) valla memur olunca hesabı kitabı yapmak gerekiyor bizim için.. çok lüks harcamalara gerek yok zaten .. tabi herkes bütçesine göre hareket ediyor..

Benimki de haftasonu şehir dışı na gidiyor bende gıcık oluyorum hele hamıleyken kufur etmiş kadar sinir oluyorum gitmesine.ama mecbur biryandanda is iste
Evt canım napsınlar,onlara daha da zor.ama çok koyuyo yaaşimdiden Allah kavuştursun seni de

bana da sezeryan olcak dedı ama tarıh konusmadık..senle aramız 3 gun sanırım.ondan sordum
ewet canım aramız 3 gün sana şu haftada alırım demedi bana 39.haftaya girdik mi alırım dedi daha fazla bekletmenin yada daha erken almanın bir anlamı yok dedi canım

sebamed sabun aldım ben krem fln almadım henüz zeytin yağı fln düşünüyorum ama bakalım ihtiyaç olursa hepsini sebamedten alırım

kuzum hepsini derken ?? bir sürü şey var ya hangilerini alacağımı da bilemedim
Canım ben ünibaby yenidoğan şampuan ve yine aynı marka ıslak mendil aldım.pişik için sudokrem övdüler burda onu alıcam.yağ pudra vs almıcam.sağlıklı değil gerek yok bence.benim kozmatik bukadar:)

Arkadaslar hastaneden ciktik şimdi doktor idrar yollari iltihabi olabilir dedi ama apandisittende supheleniorm dedi karin agrilarimi takip edip tekrar gidicem serum ne iyi geldi anlatamam şuan eve gidiyoruz bu arada oglusumuz 31+2 2300 gram olmus masallah 2 hafta onden gidiyor dogum subat 26 dedi yani ne demek oluyor erken mi dogucak?

arkadaşım eylülde doğum yaptı

son 1-2 ay balkonda yatıyormuış (kapalı balkon) yere minder falan koyup
Valla ilk zamanlarımız yaza geldi ama ben çok zorlanmıştım.aşırı yanıyodum içim daralıyodu hep baygındım.terasta yattım geceleri,gündüzleride elimde hortum sürekli su tutuyodum bacaklarıma:)mide bulantım olmadı ama çok zordu.tabi son günler yaza gelse ne yapardım artık bilmiyorum.buz dolabına girerdim herhalde:))

ÇOK GÜZEL OLMUŞ... SİPARİŞ Mİ VERDİN SEN BUNLAR İÇİN.. NETTEN FİLAN MI YOKSA BULUNDUĞUN YERDE Mİ YAPTIRDIN.. ÇINAR İSMİ DE ÇOK GÜZEL AĞUSTOSTA YİĞENİM OLDU ONUN İSMİNİ DE ÇINAR VERDİLER:) TOPAÇ GİBİ BİR BEBEK UMARIM SENİNKİ DE ÖYLE SAĞLIKLI TOSUN OLUR...

afiyet olsun canım günaydınn ah ahh bende canım bende
ama sen ayda 1 kilo almışsın dün gördüm ben şiştim resmen
sezeryan niye oluyorsun canım kendin mi istedinbi sıkıntı yoktur inşallah
Canım ben ünibaby yenidoğan şampuan ve yine aynı marka ıslak mendil aldım.pişik için sudokrem övdüler burda onu alıcam.yağ pudra vs almıcam.sağlıklı değil gerek yok bence.benim kozmatik bukadar:)
aynen bende böyle aldım

bence şimdiden florence'e gitmeye başla...
başladığın doktoru beğenmezsen ikinci d eordan başka doktoru denersin öle öle belirle doktorunu...

hem gayet de ii bi hastaneyken niye başka hastaneye para veresin ki

maşallah canım geçmiş olsun hayırlısı olsun sezeryanla mı alacaklar 26 şubatta

sebamedin setini alıcaktım sonra seti gereksiz buldum

unibaby köpük şampuanı
bübchen pişik kremi aldım bunu övmüşlerdi baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…