2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Isıtıcı hakkında bende kararsızım
Almam lazım hem evim soğuk hem bebek yıkama alt açmada lazım oluyomuş
Ama ne tür bişey alsam bilemedim

Ufo zararlı dediler
Yağlı radyatör öneren oldu ( Petek gibi hani, elektrikli )
Bi de en son alingirli önermişti, arçelik seramik ısıtıcı 10 dk da sıcaklık veriyomuş ortama üfleyerek

iyi aksamlar kızlar nst ye kacıncı haftada giriliyor

Duruma ve doktora göre değişiyomuş
Bi arkadaşın kasılmaları varmış doktor 32 den itibaren almış
Biçok hastane de böyleymiş galiba

Ben daha ilk kez giricem bu hafta
Doktorum 36 dan sonra giriliyo dedi burda

Burda esimn bi bekar arkdsi var evi sobali bide ufosu var.haziranda da tayini cikio burdn bisey gotrmckmis. ufoyu da bize vrcek. Isitci isini de boyle halletmis oluyrz yani yoksa bizm evde serin oluyo

Iyi hadi merak ettm bn de. Norml mi yapmis sezaryen mi?kac kilo dogms bebek ? Merve nasilmis? cok sordim ama
valla bizde çok konuşamadık suyu gelmiş normali beklediler ama olmamış sezeryan oldu 2430grmış mervede gayet iyi bebeğin emme refleksi biraz zayıfmış küçük ya emzrmeye çalışıyorlar bol bol

Bende ya yağlı radyatör ya da üflemeli alıcam aslında evde var üflemeli ama ama eşim yok tozludur falan dedi pimpiriktir kendileri biraz... O yüzden hiç bilmiyorum ..

valla bizde çok konuşamadık suyu gelmiş normali beklediler ama olmamış sezeryan oldu 2430grmış mervede gayet iyi bebeğin emme refleksi biraz zayıfmış küçük ya emzrmeye çalışıyorlar bol bol
Ayy kiyamam. Allh yardmcsi olsun. Cok minik olmus ama saglkli olmusya buna sukur :)

Üfleyen kurutuyo mu havayı ?
Hayır küçük bişey zaten benim yatak odamda çok büyük dubleks ev üst katta yatmadan 15 dk önce açıyordum oda girince sıcaklık çarpıyor yüzüne o kadar güzel ısıtıyor o minnacık şey... Kurutma olayıda olmuyordu canım...

Bende üfleyen alıyım o zaman
Sağ ol

Kim doğum yapmış anlamadım ama Allah hayırlısıyla hastaneden sağ salim çıkmalarını nasip etsin
Ben şimdiden yusuf yusuflardayım
Biraz yorgunum uzanıcam, ben çıkıyorum
Görüşmek üzere
Herkese iyi akşamlar

[QUOsormayın
Teyzem aradi simdi habrrlerde izlemis epidural dogum yapan kadin felc kalmis sinirlere vurmuslar igneyi
Ah gonul ister normal dogum yapmak

en60, post: 38850802, member: 532341"]Teyzem aradi simdi habrrlerde izlemis epidural dogum yapan kadin felc kalmis sinirlere vurmuslar igneyi
Ah gonul ister normal dogum yapmak [/QUOTE]
Ayy sormayin yaa nasıl kafama takıldı bu durum bebeği de kaybetmiş içim daraldı çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…