- 25 Haziran 2014
- 1.624
- 1.528
- 248
Aa hosgeldnSelam kızlar
Vınn aldım izne çıkıcam diye
Siftah yapmaya uğradım
iyi aksamlar kızlar nst ye kacıncı haftada giriliyor
Burda esimn bi bekar arkdsi var evi sobali bide ufosu var.haziranda da tayini cikio burdn bisey gotrmckmis. ufoyu da bize vrcek. Isitci isini de boyle halletmis oluyrz yaniBenimde ısıtıcı almam lazım ben düşünmedim ama eşim bu akşam almalıyız dedi evde çok büyük benim sanırım şart almam :s fazlada pahalı olmasın diyorum ama araştırmam lazım ... Bitse artık eksikler ama bence doğunca da yine çıkıcak eksikler ...
valla bizde çok konuşamadık suyu gelmiş normali beklediler ama olmamış sezeryan oldu 2430grmış mervede gayet iyi bebeğin emme refleksi biraz zayıfmış küçük ya emzrmeye çalışıyorlar bol bolIyi hadi merak ettm bn de. Norml mi yapmis sezaryen mi?kac kilo dogms bebek ? Merve nasilmis? cok sordim ama
Bende ya yağlı radyatör ya da üflemeli alıcam aslında evde var üflemeli ama ama eşim yok tozludur falan dedi pimpiriktir kendileri biraz... O yüzden hiç bilmiyorum ..Isıtıcı hakkında bende kararsızım
Almam lazım hem evim soğuk hem bebek yıkama alt açmada lazım oluyomuş
Ama ne tür bişey alsam bilemedim
Ufo zararlı dediler
Yağlı radyatör öneren oldu ( Petek gibi hani, elektrikli )
Bi de en son alingirli önermişti, arçelik seramik ısıtıcı 10 dk da sıcaklık veriyomuş ortama üfleyerek
Bende ya yağlı radyatör ya da üflemeli alıcam aslında evde var üflemeli ama ama eşim yok tozludur falan dedi pimpiriktir kendileri biraz... O yüzden hiç bilmiyorum ..
Bn hic girmedm. Bu haftsnu dr a gitcm belki girerim. Bi skinti yoksa 36 dan sonra giriliyo sanrmiyi aksamlar kızlar nst ye kacıncı haftada giriliyor
Ayy kiyamam. Allh yardmcsi olsun. Cok minik olmus ama saglkli olmusya buna sukur :)valla bizde çok konuşamadık suyu gelmiş normali beklediler ama olmamış sezeryan oldu 2430grmış mervede gayet iyi bebeğin emme refleksi biraz zayıfmış küçük ya emzrmeye çalışıyorlar bol bol
Hayır küçük bişey zaten benim yatak odamda çok büyük dubleks ev üst katta yatmadan 15 dk önce açıyordum oda girince sıcaklık çarpıyor yüzüne o kadar güzel ısıtıyor o minnacık şey... Kurutma olayıda olmuyordu canım...Üfleyen kurutuyo mu havayı ?
evet çok şükür zaten sıkıntı olsaydı hastanede yatardı bebek. hemen çıkardılar eve alışıcak oda emzirmeye uğraşa uğraşa:) bakalım biz ne kadar uğraşcazAyy kiyamam. Allh yardmcsi olsun. Cok minik olmus ama saglkli olmusya buna sukur :)
Hayır küçük bişey zaten benim yatak odamda çok büyük dubleks ev üst katta yatmadan 15 dk önce açıyordum oda girince sıcaklık çarpıyor yüzüne o kadar güzel ısıtıyor o minnacık şey... Kurutma olayıda olmuyordu canım...
Rica ederim... Bende ya tekrar ondan alıcam ya da evdekini bi şekilde temizlesin eşim...Bende üfleyen alıyım o zaman
Sağ ol
Evet zaten 36. haftdn sonra gelismini tamamlms oluyo :) biz de hayrlsyla dogururz insevet çok şükür zaten sıkıntı olsaydı hastanede yatardı bebek. hemen çıkardılar eve alışıcak oda emzirmeye uğraşa uğraşa:) bakalım biz ne kadar uğraşcaz
hımm güzel canım saolasın.rana ismi aklımda elif rana mı koysam demiştim biaraHatice rana nasil ? Kuzenimn kizinin adi :)
tesekkur ederim benim biraz daha var o zamanDuruma ve doktora göre değişiyomuş
Bi arkadaşın kasılmaları varmış doktor 32 den itibaren almış
Biçok hastane de böyleymiş galiba
Ben daha ilk kez giricem bu hafta
Doktorum 36 dan sonra giriliyo dedi burda
bende 32.haftada gitcem doktora o zaman belli olur sanirimBn hic girmedm. Bu haftsnu dr a gitcm belki girerim. Bi skinti yoksa 36 dan sonra giriliyo sanrm
Teyzem aradi simdi habrrlerde izlemis epidural dogum yapan kadin felc kalmis sinirlere vurmuslar igneyi
Ah gonul ister normal dogum yapmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?