2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Teyzem aradi simdi habrrlerde izlemis epidural dogum yapan kadin felc kalmis sinirlere vurmuslar igneyi
Ah gonul ister normal dogum yapmak
O haberi bn de gordum. Cok korktum yaa kadin felc kalmis cok kotu bi durumdydi. Bebek de 3 gun yasayablmis malesef allhm herseyn hayrlsni nasip etsin. Korkuyrm

Senin adına çok sevindim canım. Gözün aydı

hayırlı olsun çekirge güle güle kullan

Çok sağ ol
Benim artık son 2 haftam işyerinde
Öğleden sonraları birini yetiştirdiğimden de sık giremiyorum
İnşallah sonraki 2 hafta evdeyken girerim buraya
6 Şubatta da kısmetse doğum ( Sezeryan diye 39 haftada alınacak )

4 ay izne ayrılacağım ama ücretsiz izinleri vermiyorlar, en fazla 1 ayını alabiliyoruz
Bebeğimle 4 buçuk ay kalabileceğim sanırım

Sonrasında anneme bırak-al yapacağız
Annem bize yakın ama
İşyerim çok uzak ( 1,5 saat )

Akşam 19:30 da annemden İkra'yı alıp 20:00 gibi eve giricez herhalde
Süt izinlerini de toplu olarak hafta da 1 gün kullanmayı düşünüyorum Cuma mümkünse, Cumartesi yarım gün ama ben gitmiyodum dönüşte de gitmem herhalde

Ne çok yazdım
Bende son durumlar bu
Araba+puset, uyku seti ve ısıtıcı kaldı. Bu aralar onları da halledicez inşallah

Ne zor işlermiş
Allah hepimize yardım etsin

Bende durumlar daha fena ya neyse bırakıcak Kımse yok kv istemiyorum zaten işim evime yakın ama annem uzak kafam çok karışık yanii
Bende de çanta eksik birde sağlam bir temizlik gerekli

Benimde ısıtıcı almam lazım ben düşünmedim ama eşim bu akşam almalıyız dedi evde çok büyük benim sanırım şart almam :s fazlada pahalı olmasın diyorum ama araştırmam lazım ... Bitse artık eksikler ama bence doğunca da yine çıkıcak eksikler ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…