- 25 Haziran 2014
- 1.624
- 1.528
- 248
Bn de 1 saat yol gidiyrm. Ilcede oldgmz icinNerden gidiyormuş Ankaraya merak ettim ? Bende iki saat yol gidiyorum ama burdaki hastane çok kötü old. için.
O haberi bn de gordum. Cok korktum yaaTeyzem aradi simdi habrrlerde izlemis epidural dogum yapan kadin felc kalmis sinirlere vurmuslar igneyi
Ah gonul ister normal dogum yapmak
ritmik bir atış , kalp atışı gibi ise o zaman hıçkırıyormuşlar canımo tam orta bazen pıt pıt pıt atıyor o nedır acaba , suandada atıyor
sen ogrenmıssın ne guzel orda nesi var =)
Senin adına çok sevindim canım. Gözün aydıHerkese iyi akşamlar iki gündür kendi derdimden çok okuyamıyorum , iki gün önce idrar tahlilimde protein çıktı tansiyonum da biraz yüksek olunca doktor gebelik zehirlenmesinden şüphelendi ve tekrar tahlil istedi çok şükür protein çıkmadı doktor enfeksiyondan olmuştur dedi bu dönemlerde çok dikkat etmek üşütmemek gerekiyor.Bu arada rahatsız olan diğer arkadaşlara da geçmiş olsun Allah şifa versin.
Allah korusun. Ama aklımıza ve içimize düşürmemeye çalışacağız.Teyzem aradi simdi habrrlerde izlemis epidural dogum yapan kadin felc kalmis sinirlere vurmuslar igneyi
Ah gonul ister normal dogum yapmak
hayırlı olsun çekirge güle güle kullanSelam kızlar
Vınn aldım izne çıkıcam diye
Siftah yapmaya uğradım
Hayırlı olsunn :)Selam kızlar
Vınn aldım izne çıkıcam diye
Siftah yapmaya uğradım
iyi akşamlarİyi aksamlar kizlar :)
hayırlı olsun çekirge güle güle kullan
bende aynı şekildeyim esneye esneye bi hal oldum ama direniyorum belki gece rahat yatarım diyeBu saatte uykusumu gelir insanın eskiden 2 de yatar 6 da kalkardım
Aynen direniyorum ama gece uyku yok sabaha karşı uyuyoruz hopp alarm çalıyobende aynı şekildeyim esneye esneye bi hal oldum ama direniyorum belki gece rahat yatarım diye
Bende durumlar daha fena ya neyse bırakıcak Kımse yok kv istemiyorum zaten işim evime yakın ama annem uzak kafam çok karışık yaniiÇok sağ ol
Benim artık son 2 haftam işyerinde
Öğleden sonraları birini yetiştirdiğimden de sık giremiyorum
İnşallah sonraki 2 hafta evdeyken girerim buraya
6 Şubatta da kısmetse doğum ( Sezeryan diye 39 haftada alınacak )
4 ay izne ayrılacağım ama ücretsiz izinleri vermiyorlar, en fazla 1 ayını alabiliyoruz
Bebeğimle 4 buçuk ay kalabileceğim sanırım
Sonrasında anneme bırak-al yapacağız
Annem bize yakın ama
İşyerim çok uzak ( 1,5 saat )
Akşam 19:30 da annemden İkra'yı alıp 20:00 gibi eve giricez herhalde
Süt izinlerini de toplu olarak hafta da 1 gün kullanmayı düşünüyorum Cuma mümkünse, Cumartesi yarım gün ama ben gitmiyodum dönüşte de gitmem herhalde
Ne çok yazdım
Bende son durumlar bu
Araba+puset, uyku seti ve ısıtıcı kaldı. Bu aralar onları da halledicez inşallah
Ne zor işlermiş
Allah hepimize yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?