2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İyi akşamlar kızlar bı akşam uğrayamadım arkadaşlar bendeydş şimdide uzandım ama oğlum hiç hareket etmiyo bugun

Smay icin cok üzüldüm Allah sabir versin.
Merve arkadaşımızı hatirlamadim ama onunda gözü aydın anali babali büyüsün.

Iyigeceler canlar
Ctesi doguruyorumndiye gittim hastaneye
Kizimda da ishal gibi karin agrisi vardi ve aksamina dogum olmustu neyse bu sefer kasik ve bel agrisida dahil olunca dra kostuk ultrason iyi rahim agzi kapali bebek iyi nstde sanci yok idrar yollari enfeksiyonunun sancilariymis
Dr gene antibiyotik verdi 1000mg artik esim dedi bebege zarwri olcak hayir dedi bebek dogarsa o daha kotu enfeksiyonu yenmemiz lazim yoksa kasilmalarin basliycak dedi 2 gundur iyiyim cok sukur ....aman dikkat edin canlar ayaklarinizi sicak tutun

bendede enfeksıyon varr genıtal bolgemde aggrı var ondanmı acaba

Bu ara giderek idrar yil enfeksiyon olan cogaliyor bendede varr :s bol su iciyorum
Dr bana 1 aksamlik toz icecek vermisti o iti geldi biraz

cok sagol cnm :)
Rica ederim avent aldiysan 125 lik biberonda 1 no baslik var ama 260 ml olanda 2 no baslik var.yedek basliklar numara ve aylarina göre satılıyor. Chicco da var ben de.onunki no lu degil ay grubuna gore delikleri var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…