- 27 Ağustos 2014
- 1.176
- 1.218
- 168
- 37
benimkiler gelince haber veririm istersen canım hemen gelirse tabiBunlra ihtycm var bnm de alsammiki burdn
Hatice berra duydum en sonhımm güzel canım saolasın.rana ismi aklımda elif rana mı koysam demiştim biara
Canım ben biberon almadım hiç fikrim yok biberon hakkındakızlar ya bıberon alıcam ama butun bıberonların bası aynımı yanı yenı dogana da olur mu
Bugun gidip aldim ekrular biri 3 figeri 7 tl.kirmizi da aldim kendim susleyecegim ben cok sade seviyorum kirmizilar pek susluydune kadardı ki?
bakıyorum netten bıberonlara fakat ozellıklerın de hıc oyle bısey yokCanım ben biberon almadım hiç fikrim yok biberon hakkında
Hayir markalar birbirine uymuyor baslklari ayni marka olmasi lazim.1 no baslkklar yenidogan icinCanım ben biberon almadım hiç fikrim yok biberon hakkında
bendede enfeksıyon varrIyigeceler canlar
Ctesi doguruyorumndiye gittim hastaneye
Kizimda da ishal gibi karin agrisi vardi ve aksamina dogum olmustu neyse bu sefer kasik ve bel agrisida dahil olunca dra kostuk ultrason iyi rahim agzi kapali bebek iyi nstde sanci yok idrar yollari enfeksiyonunun sancilariymis
Dr gene antibiyotik verdi 1000mg artik esim dedi bebege zarwri olcak hayir dedi bebek dogarsa o daha kotu enfeksiyonu yenmemiz lazim yoksa kasilmalarin basliycak dedi 2 gundur iyiyim cok sukur ....aman dikkat edin canlar ayaklarinizi sicak tutun
cok sagol cnm :)Hayir markalar birbirine uymuyor baslklari ayni marka olmasi lazim.1 no baslkklar yenidogan icin
Tmm tesekkrler :)benimkiler gelince haber veririm istersen canım hemen gelirse tabi
O siteden lierac almistim sorunsz geldi sen de memnun kalirsn muhtemelen :)benimkiler gelince haber veririm istersen canım hemen gelirse tabi
banada verdı kullandım bu defa yıne verdıBu ara giderek idrar yil enfeksiyon olan cogaliyor bendede varr :s bol su iciyorum
Dr bana 1 aksamlik toz icecek vermisti o iti geldi biraz
Rica ederim avent aldiysan 125 lik biberonda 1 no baslik var ama 260 ml olanda 2 no baslik var.yedek basliklar numara ve aylarina göre satılıyor. Chicco da var ben de.onunki no lu degil ay grubuna gore delikleri var.cok sagol cnm :)
Cnm dogum yapan arkds demonnla bnm ortk arkdsmz. Kk ile bi alaksi yok yaniSmay icin cok üzüldüm Allah sabir versin.
Merve arkadaşımızı hatirlamadim ama onunda gözü aydın anali babali büyüsün.
Ayyy ben de sislik ve agri var idrar yolu enfeksiyonu vardi antibiyotik kullandim ikinciye test yapildi sonra normal cikti acaba bu agri nedenbendede enfeksıyon varrgenıtal bolgemde aggrı var ondanmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?