2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Smayy a çok uzuldum,bugün çok sancilandim çok korktum 10 dakikada bir geldi sancı 30 saniye falan sürdü, aksam eşim geldi bi duş aldım biraz rahatladim çok şükür ama karnim taş gibi oluyor ara ara yine.offf su zaman cabuk geçsin lütfen kizim zamanında gelsin ne olur....

İNŞAALLAH sağlıkla gider gelirsin canım :)
Ne giyeceksin :)

Ay bir sorunda o zaten haftasonu dolastik esimle ama inan bir parca bisey bulamadim, kapali hamile kiyafeti yok ya ne giyecem bilmiyorum, dokumlu bol elbise bulsam susler pusler giyerim bakalim bu hafta sonuda baska yerlere bakacaz

canim insallah bekler bebisin,stres yapma , bende 26 haftalik civari cok sancim vardi,dinlene dinlene kendime geldim,simdi yinede tedirginim,rken gelir vs diye...rabbim yavrularimizi bize bagislain,yuzduk yuzduk kuyruguna geldik artik

Sen nerede yaşıyorsun? Bu adet bildiğim kadarıyla yurt dişindan gelme.Öyle olmasa bile sende kendi çevrende yapabilirsin ki

Yok ya, çok çevrem yok burda :)
*bir erkek bir kadın* çok severek izliyorum! orada Zeynep de yapmıştı, eşime diyorum ben de çok isterdim yapmayı! oda diyor sen hayatta yapmazdın Bilmem, gerçekten korkarım heralde, daha doğmadan parti yapmak

iyi akşamlar canım öncelikle bebişin için gözün aydın,bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum birde coraspin.Doktorum iğne doğuma kadar iğne 1 hafta öncesine kadar dedi ama normal ya da sezaryen mi olucak diye karar vermedik ama bir hafta önce ilacı kesicem deyince sanki büyük ihtimal sezaryen olabileceğini düşünüyorum bakalım hayırlısı olsun sağlıkla gelsinde bebişler başka birşey istemiyorum.

Teyzem aradi simdi habrrlerde izlemis epidural dogum yapan kadin felc kalmis sinirlere vurmuslar igneyi
Ah gonul ister normal dogum yapmak

Çocuğunu ortada görneyince kofkmuyo mu hiç ben de onu anlamıyorum.hadi seni önemsemiyo,çocuğu güvendemi onu önemsesin bari.yok ya ben çıcuğuyla ilhilenmeyen misafir istemiyorum:))bozulursa bozulsun
Benimde bir arkadaş var bakmıyor çocuğuna , çocuga alt açma örtüsü bile getirmiyo beyaz halıların üstünde ama kendisi süslü maşallah :) Son geldiğinde ben biraz kızdım çocuga napıyım çaresiz kaldım :)

İşte her özel hastane donanımlı olmuyor demekki,biraz da bazı şeyleri akışına bırakmak gerek bence.tayinleri hakkariye çıkınca çocuk yapma fikrini ertelemisler sanki hakkaride hamilelik yasayanlar anne değil taşıdıkları canın onlar için bi önemi yok,çok üzüldüm kadının durumuna Allah yaşatmasin hiç kimseye ama olacak olan her yerde olur,kader den kaçınılmaz .

Teyzem aradi simdi habrrlerde izlemis epidural dogum yapan kadin felc kalmis sinirlere vurmuslar igneyi
Ah gonul ister normal dogum yapmak
Bende izledim kötü oldum bebişide ölmüş çünkü Allah hepimize hayırlı doğumlar verip sağlıkla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin...

Birden kendimi gördüm sende. Bende çok rahatsız bir tipim bu konuda. Bir çok kişi uyuz diyor bana ama yapacak bişey yok görmezden gelemiyor boşvermişlik yapamıyorum. Eşimde bana diyork senin yüzden senin gibi oldum bende. Ama ne yapayım içim almıyor. Bende çok sıkıntı çekeceğim.

Allh yardmcn olsun cnm. Zor bi surec senin icin. Bebegni hayrlsyla kucagna alisn ins

Bende herşeyden habersiz olmak istemiyorum bebişimin dünyaya geliş saniyelerini görmek duymak bilmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…