- 2 Mayıs 2011
- 418
- 658
- 408
- 42
İNŞAALLAH sağlıkla gider gelirsin canım :)
Ne giyeceksin :)
Nerden gidiyormuş Ankaraya merak ettim ? Bende iki saat yol gidiyorum ama burdaki hastane çok kötü old. için.Ayy guldrdun beni yaa :) herkes degisik iste
Artık misafir çok zor yaMisafirim varr.. hiç de halim yok
Smayy a çok uzuldum,bugün çok sancilandim çok korktum 10 dakikada bir geldi sancı 30 saniye falan sürdü, aksam eşim geldi bi duş aldım biraz rahatladim çok şükür ama karnim taş gibi oluyor ara ara yine.offf su zaman cabuk geçsin lütfen kizim zamanında gelsin ne olur....
Çok geçmiş olsunevet canin iyiyim serum fln verdiler suan evdeym dinleniorm cok sukur bebeğim iyi
Sen nerede yaşıyorsun? Bu adet bildiğim kadarıyla yurt dişindan gelme.Öyle olmasa bile sende kendi çevrende yapabilirsin ki
iyi akşamlar canım öncelikle bebişin için gözün aydın,bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum birde coraspin.Doktorum iğne doğuma kadar iğne 1 hafta öncesine kadar dedi ama normal ya da sezaryen mi olucak diye karar vermedik ama bir hafta önce ilacı kesicem deyince sanki büyük ihtimal sezaryen olabileceğini düşünüyorum bakalım hayırlısı olsun sağlıkla gelsinde bebişler başka birşey istemiyorum.Merhabalar kızlar herkese günaydın...
Dün doktor kontrolümüz vardı çok şükür her şey güzel gidiyormuş benim de 5 gün öne çekildi doğum tarihi ama daha çok değişir doğuma kadar bence. doktorumuzla ilk defa doğumu konuştuk. kan sulandırıcı iğne kullandığım için kafamda çok fazla soru vardı. normal doğum da sezaryen da yapabilirmişim. yani bu iğneyi kullanman normal doğum yapamayacağın anlamına gelmez dedi. ama sezaryende normal doğuma göre kan kaybını kontrol etmek daha kolaymış. normal doğumda daha çok kan kaybedilirmiş. ben zaten kendimi bunları az çok bildiğim için sezaryene hazırlamıştım. iğnem duruma göre 1 hafta önce kesilecek ya da hiç kesilmeyecek bebeğin beslenmesini riske atmamak için. doğum sırasında da ek kan bulundurulacakmış.
Ayrıca hafta sonu kızımın kıyafetlerini yıkadım ütüledim minik hurçlara kaldırdım. hastane kıyafetlerini eşyalarını valize direkt koymak istemedim. hurçlarımı da yıkayıp onların içine yerleştirdim. Kendi kıyafetlerimi de aynı şekilde yerleştirdim. ama size bazı sormak istediklerim var bu konuda. şimdi hastane çantasına koyacağımız biberondur emziktir bu tarz eşyaları ne zaman dezenfekte edip çantama yerleştirmeliyim? son ana kadar beklesem temiz durmaz diye ama bu sefer de Allah korusun erken doğum gibi ani bir durum gelişirse ne yapacam bilemedim. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda???
Benimde bir arkadaş var bakmıyor çocuğuna , çocuga alt açma örtüsü bile getirmiyo beyaz halıların üstünde ama kendisi süslü maşallah :) Son geldiğinde ben biraz kızdım çocuga napıyım çaresiz kaldım :)Çocuğunu ortada görneyince kofkmuyo mu hiç ben de onu anlamıyorum.hadi seni önemsemiyo,çocuğu güvendemi onu önemsesin bari.yok ya ben çıcuğuyla ilhilenmeyen misafir istemiyorum:))bozulursa bozulsun
Başta kokmuyor ek gıdadan sonra.günde de 5-10 kere kaka yapıyolar deniyo ilk zamanlar
hangi birini yıkıycan
yıkmmaası da bi dert gerçi alışınca kolay olur herhalde
bi kovaya sokup çıakrsak bari bel altını
Ayy bende çok korkuyorum bunlardanTeyzem aradi simdi habrrlerde izlemis epidural dogum yapan kadin felc kalmis sinirlere vurmuslar igneyi
Ah gonul ister normal dogum yapmak
Haklısın canm dikkat edicem artık.O
Ohh çok şükür.yinede dikkat et.ben 2 haftadan fazla oldu hiç tuz kullanmıyorum.tansiyonun yan etkileri de çok,yükseltmemeye çalış...
Bende izledim kötü oldumTeyzem aradi simdi habrrlerde izlemis epidural dogum yapan kadin felc kalmis sinirlere vurmuslar igneyi
Ah gonul ister normal dogum yapmak
Birden kendimi gördüm sende. Bende çok rahatsız bir tipim bu konuda. Bir çok kişi uyuz diyor bana ama yapacak bişey yok görmezden gelemiyor boşvermişlik yapamıyorum. Eşimde bana diyork senin yüzden senin gibi oldum bende. Ama ne yapayım içim almıyor. Bende çok sıkıntı çekeceğim.Ben de bi çok kişiye göre obsesifim.eşimde başta öyle diyodu ama ona kendimce nedenleri anlattıkça o da bana benzemeye başladı:))yengesinin yemeklerini çok severdi mesela,ben gitmek istemezdim.ona nedenlerini gösterince şimdi çay bile içmiyo adam amcasında benden beter oldu:)
Ama genel olarak insanların gözünde suçlu gibiyim böyleyim diye.ben memnunum bence doğrusu bu,yapçak bişi yok.ama çocuk bakarken bir çok kişiyle sıkıntı yaşıcam ben de eminim.annemle yaşamam o da tikli çünkü ama arkadaş kuzen kaynana kısmında çok gözyaşı dökülecek:))
Iyi hadi merak ettm bn de. Norml mi yapmis sezaryen mi?kac kilo dogms bebek ? Merve nasilmis? cok sordim amaewt canım erken yaptı ama 36. haftanın içindeydi küveze bile girmedi bebek gayet iyiler ikiside:)
Allh yardmcn olsun cnm. Zor bi surec senin icin. Bebegni hayrlsyla kucagna alisn insSmayy a çok uzuldum,bugün çok sancilandim çok korktum 10 dakikada bir geldi sancı 30 saniye falan sürdü, aksam eşim geldi bi duş aldım biraz rahatladim çok şükür ama karnim taş gibi oluyor ara ara yine.offf su zaman cabuk geçsin lütfen kizim zamanında gelsin ne olur....
Bende herşeyden habersiz olmak istemiyorum bebişimin dünyaya geliş saniyelerini görmek duymak bilmek istiyorum.cesaretlımıyım ıyımı yapıyorum kotumu bılemıyorum ınan ,
epıdural sezeryan la ılgılıde bazı soru ısaretlerı yok degıl kafamda,
ama boyle ıstememın sebebıde . tamamen bayılmak ıstemeyısım daha once 2 amelıyat gecırdım ve genel anestezı ıle ve bunu yasamak ıstemıyorum bırdaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?