2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim eşim de benim yüzümden ofiste wc kapılarını kağıt havluyla açar oldu
ofisteki arkadaşlar dalga geçiyo kendine benzettin onu da takıntılı yaptın diye

Ya bizim kombi kendi kendine derecesini düşürüyor. Bi bakıyorum ev buz gibi..

Kızlar biberon olarak ne ne marka ve ne kadara aldınız... bi de göğüs ucu kalkanı alan varmı onu ne marka ve ne kadara aldınız ?????

bebedor aldım biberonu 12-13 tl bi şeydi. goğüs kalkanı almadım..ne oldugunu bıle bılmıyorum

Kızlar biberon olarak ne ne marka ve ne kadara aldınız... bi de göğüs ucu kalkanı alan varmı onu ne marka ve ne kadara aldınız ?????

biberonu philips avent aldım, o markanın göğüs kalkanı da var fakat pahalı geldi. göğüs kalkanını eczanelerde satılan wee marka almayı düsünüyorum, daha uygunmuş diye duydum.

bebedor aldım biberonu 12-13 tl bi şeydi. goğüs kalkanı almadım..ne oldugunu bıle bılmıyorum
Bende burdaki arkadaşlardan duydum göğüs kalkanını:) iş yerinde bir arkadaşa sordum o da al dedi :) eğer nette ucuz olursa ordan sipariş edeyim diyordum.. eczaneler. büyük marketler pahalı olabiliyor genelde..

günaydın kızlar dün yakın arkadaşım doğum yaptı, sabah whatsapptan yazışıyoduk bebek hiç kıpırdamadı fln derken doktora gidiyo suyu bitmiş meğerse acil sezeryana aldılar. kızına kavuştu çok şükür akşam yanına gittim minicik bi kız Allahım nasıl güzel... rabbim bizide az ağrı acıyla bi avazda kurtarsın ve sağlıklı bi şekilde bebişlerimize kavuşalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…