Birden kendimi gördüm sende. Bende çok rahatsız bir tipim bu konuda. Bir çok kişi uyuz diyor bana ama yapacak bişey yok görmezden gelemiyor boşvermişlik yapamıyorum. Eşimde bana diyork senin yüzden senin gibi oldum bende. Ama ne yapayım içim almıyor. Bende çok sıkıntı çekeceğim.
Kızlar biberon olarak ne ne marka ve ne kadara aldınız... bi de göğüs ucu kalkanı alan varmı onu ne marka ve ne kadara aldınız ?????
Kızlar biberon olarak ne ne marka ve ne kadara aldınız... bi de göğüs ucu kalkanı alan varmı onu ne marka ve ne kadara aldınız ?????
Ya bizim kombi kendi kendine derecesini düşürüyor. Bi bakıyorum ev buz gibi..
Bende burdaki arkadaşlardan duydum göğüs kalkanını:) iş yerinde bir arkadaşa sordum o da al dedi :) eğer nette ucuz olursa ordan sipariş edeyim diyordum.. eczaneler. büyük marketler pahalı olabiliyor genelde..bebedor aldım biberonu 12-13 tl bi şeydi. goğüs kalkanı almadım..ne oldugunu bıle bılmıyorum
aynen bizimkide öyle f 1 diye bişey çıkıyo ev buz gibi
Kaç ml lik yenidoğan diye mi alacaz... ne kadara almıştın..biberonu philips avent aldım, o markanın göğüs kalkanı da var fakat pahalı geldi. göğüs kalkanını eczanelerde satılan wee marka almayı düsünüyorum, daha uygunmuş diye duydum.
Rica ederim... Bende ya tekrar ondan alıcam ya da evdekini bi şekilde temizlesin eşim...
Kaç ml lik yenidoğan diye mi alacaz... ne kadara almıştın..
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/avent-biberon-125-ml-silikon-emzikli-141790692 bundan mıbu arada aventin biberonu 35 ti sanırım. uzmanlar önerdiği için almıştım.
kombinn suyu düşüyodur büyük ihtimalle, kombiye su basmanız gerekebilir.
eşim baktı akşam suyunu tam ayarladık
gece yine aynı olmuş servis şart oldu galiba..
o zaman burdaki fiyatlar daha iyi sanırım ( kargo ücreti almayan bir yeri bulmak lazım o da :)bu benim aldığımın küçük boy olanı. ilk zamanlar için iyi fakat sonra küçük kalır diye ben büyük olanı almıştım.
http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=Avent+240&sra=hpa bu mu dur acaba ?o zaman burdaki fiyatlar daha iyi sanırım ( kargo ücreti almayan bir yeri bulmak lazım o da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?