2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım doktora gidecekmişsin nasılsa ona sor onun önerdiği ilacı kullan istersen hem için rahat eder.. belki de seni cildiyeye filan yönlendirir.. şimdi eczaneye gitsen onlar muhakkak bir krem vs verirler ama tereddüt edebilirsin.. sen bilirsin artık ..

Geçmiş olsun. İnşallah bişey olmayacak. riske atılcak bişey yok malesef bende 32. haftada mecburi izine ayrılacaklardanım. Hayırlısıyla kilo da alır zamanınıda bekler inş. kızın.

maşallah kuzucuguna canım benım neden zorunlu ımıs emzırme kursu

mantar için zalain diye ikili fitille krem vermişti bana

bi ilaç krem iste sen de doktorundan telefonla bile sölesen olur....

günlük ped kullanma bi d enemli bıraktığı için mantar yapıyor o da

Benimde akıntım çok oluyor.

Günlük ped kullanımı çok sağlıklı bulmuyorlar ama... ped kullanmayı biraz kessen gün içerisinde çamaşır değiştirmeye çalış bi de böyle dene...

ya da kağıt havlu falan da iyi oluyor...

ben de geniş külotlarım hemen bitmersin onalrı dışarı çıakrken giyeyim diye gece yatarken normallerden giyiyorum hele ki yan tarafı ipli falansa sabah kesilmiş kesilde kalkıyorum mahvoluyorum....

çok anlamasam da genişledi demek ki alt tarafım da

onlar da daha geç ısıtıyor sanırım bi anda ısıtmıyor yani

günaydın kızlar... gece uyuyamadığım için sabahtan beri baş ağrısı çekiyorum nasıl biticek bugün ya

ben de grip olucak gibiyim
nazar değdirdim kendime kış başladığından beri eşim kaç kere grip oldu ben sadece 1 kere oldum diye diye....
akşam da kvalidemlere gidicez eve gidip uzanamıycam puff
en son da 3 hafta önce gitmiştik normalde 15te bir gideriz, gitmesek olmaz şimdi

benimde kp çok kızıyo gelmiyosun artık diye ama eşime dedim bi zahmet babana söyle artık eskisi kadar rahat oturup kalkamıyorum o yüzden gidemiyorum diye söylemiş sanırım sesini kesti artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…