Hayırlı olsun bende bakayımhttp://www.mamacim.com/otribebe-baslangic-paketi
http://www.mamacim.com/sudocream-krem-60-gr
http://www.mamacim.com/lansinoh-lanolin-meme-basi-kremi-40-gr-tup
bunları siparis ettim cok uygun piyasaya göre 3.5tl kargoda uygun geldi.
Canım doktora gidecekmişsin nasılsa ona sor onun önerdiği ilacı kullan istersen hem için rahat eder.. belki de seni cildiyeye filan yönlendirir.. şimdi eczaneye gitsen onlar muhakkak bir krem vs verirler ama tereddüt edebilirsin.. sen bilirsin artık ..Ped ya da tuvalet kağıdı koymadan durduğumda bir bakıyorum ıslaklık pantolonuma geçmiş oluyor bu yüzden koyuyorum.Cumaya kontrole gidicem eğer bir krem varsa zararsız onu alayım.Haplar fitiller tehlikeliymiş sanırım
Canım koku varsa doktoruna ilk fırsatta sor derim.. çekilmez bi hale gelmesin sonra..bende de acayip bir şekilde koku da var
çamaşır makinesi sırf benim iç çamaşırlarım için çalışıyo :)
Geçmiş olsun. İnşallah bişey olmayacak. riske atılcak bişey yok malesef bende 32. haftada mecburi izine ayrılacaklardanım. Hayırlısıyla kilo da alır zamanınıda bekler inş. kızın.pazartesi doktora gittim çalışabilir raporu yazdırmak için devlet hastanesine gittim hastanede nst ye bağladılar doğum sancın var diyip acile gönderdiler ama nolduğunu öğrenene kadar ağlamaktan helak oldum başta nst nin sonucunu göstermek için doktoru baya bekledim ama nst yi yapan kadın oyalanma acele et diyince kahroldum doktor görünce doğum sanıcmın olduğunu acile gitmem gerektiğini söyledi acilde serum bağladılar nst ye tekrar soktular sonra alttan açılma varmı diye baktılar öylelikle tamam gidebilirsin dediler ama yinede içimiz rahat etmedi kendi doktorumda burda değildi başka hastaneye gittim suyumun fazla olduuğun buda erken doğum riski yarattığını hamileliğimin son aylarının diğer hamilelere nazaran daha ağır geçeceğini izne çıkmam gerektiğini söyledi ağırlaşmam boşa değilmiş üzüntüden mahvoldum bebeğim de zayıf ve gelişimi 10 gün geri dua edin doğurmayayım kızlar bebeğim çok küçük çok zayıf cumartesi de kendi doktoruma gidicem ondan sonra büyük ihtimal izne çıkıcam bebeğimle doğumdan sonra daha çok vakit geçirmek isterdim ama bu durumda riske atamıcam galiba çok üzgünüm çok
maşallah kuzucuguna canım benım neden zorunlu ımıs emzırme kursuGünaydın kızlar dün kontrolümüz vardı yine yüzünü göremedik kuşumunZaten başı aşağıda elleri ile de yüzünü kapatmış tamamen bize doğduğunda sürpriz olacak bu gidişle :) Kilomuz 2100 olmuş haftaya nst yazdılar Bir de emzirme kursu zorunlu dediler Bakalım iş yerinden nasıl izin alacağımmm sizin durumlar nasıl ???
Canım koku varsa doktoruna ilk fırsatta sor derim.. çekilmez bi hale gelmesin sonra..
maşallah kuzucuguna canım benım neden zorunlu ımıs emzırme kursu
Bimdeki kumaşlar daha sert A101 daha kullanışlı haftada 10-12 tane çamaşır gerekşyor en azından yıka yıka kullan
bana demedi doktor bir sey sanırım hastanene ozel bır sey kurs ucretlımı ?Sordum cnm artık zorunlu katılmanız gerekiyor kursa dediler. İlk anne olacaklar için öleymiş. Kurs saatini tamamlamam gerekiyormuş. Sadece benim gittiğim hastanede mi böyle acaba merak ettim şimdi
Ya bide bende son birkaç gündür akıntı çokluğundan kaşıntı var vajinanın üst taraflarında mahvoldum.Sanırım mantar oluştu.Sık çamaşır değiştirme günlük ped felan fayda etmiyor.Bıraksan bütün gün kaşırım valla.Ama bu sefer zedelenip yanmaya başlıyor.İdrar yolu iltihabı için tahlil yaptırmıştım yok şükür zaten içerden gelen bişey değil bu dış yüzey kaşınıyor kaşıdıkçada zedeleniyor ve yanıyor.Var mı başına böyle birşey gelen?
Benimde akıntım çok oluyor.Ya bide bende son birkaç gündür akıntı çokluğundan kaşıntı var vajinanın üst taraflarında mahvoldum.Sanırım mantar oluştu.Sık çamaşır değiştirme günlük ped felan fayda etmiyor.Bıraksan bütün gün kaşırım valla.Ama bu sefer zedelenip yanmaya başlıyor.İdrar yolu iltihabı için tahlil yaptırmıştım yok şükür zaten içerden gelen bişey değil bu dış yüzey kaşınıyor kaşıdıkçada zedeleniyor ve yanıyor.Var mı başına böyle birşey gelen?
Günlük ped kullanımı çok sağlıklı bulmuyorlar ama... ped kullanmayı biraz kessen gün içerisinde çamaşır değiştirmeye çalış bi de böyle dene...
petek şeklinde olandan öneriyor benim etrafımdaki bebekliler onlar iyi oluyormuş üfleyen bebeğe sıkıntı olurmu bilemedim, petek olanların üzerine banyodan önce kıyafetkerini de seriyosun ısınıyo sıcacık giyiyor :)Bende üfleyen alıyım o zaman
Sağ ol
petek şeklinde olandan öneriyor benim etrafımdaki bebekliler onlar iyi oluyormuş üfleyen bebeğe sıkıntı olurmu bilemedim, petek olanların üzerine banyodan önce kıyafetkerini de seriyosun ısınıyo sıcacık giyiyor :)
bende çok sık uyanıyorumgünaydın kızlar... gece uyuyamadığım için sabahtan beri baş ağrısı çekiyorum nasıl biticek bugün ya
canım iş değişikliği yaparsak doğum sonrası yine süt izinlerini falan kullanabiliyormuyuz[/QUOTE]devlet memurumusun sen canım devlet memuruysan ödeme alamazsın sadece ssk lılar ve bağkurlular için geçerli bu ödemeler canım
günaydın kızlar... gece uyuyamadığım için sabahtan beri baş ağrısı çekiyorum nasıl biticek bugün ya
çok kötü bişi ya bütün gece yatak, yorgan ve yastıklarla boğuşuyorum ve işyerine uykulu geliyorum akşama kadar uyukluyorumbende çok sık uyanıyorum
benimde kp çok kızıyo gelmiyosun artık diye ama eşime dedim bi zahmet babana söyle artık eskisi kadar rahat oturup kalkamıyorum o yüzden gidemiyorum diye söylemiş sanırım sesini kesti artık :)ben de grip olucak gibiyim
nazar değdirdim kendime kış başladığından beri eşim kaç kere grip oldu ben sadece 1 kere oldum diye diye....
akşam da kvalidemlere gidicez eve gidip uzanamıycam puff
en son da 3 hafta önce gitmiştik normalde 15te bir gideriz, gitmesek olmaz şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?