2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yaz günüydü çocuk hergün yıkanıyodu canım.o koku taze kaka kokusuydu.kaka kokusunu almıyo mendil.yıkamak lazım.
Anam o nasıl bir kokuymuş ya benim kızım 6 yaşında hala poposunu kaka yapınca ıslak mendille siliyorum.Hergün kilodunu değiştiririm ama soğuk havalarda sadece pazarları yıkıyorum zaten grip ama hiç kokmaz yavrumun totosu.

pazartesi doktora gittim çalışabilir raporu yazdırmak için devlet hastanesine gittim hastanede nst ye bağladılar doğum sancın var diyip acile gönderdiler ama nolduğunu öğrenene kadar ağlamaktan helak oldum başta nst nin sonucunu göstermek için doktoru baya bekledim ama nst yi yapan kadın oyalanma acele et diyince kahroldum doktor görünce doğum sanıcmın olduğunu acile gitmem gerektiğini söyledi acilde serum bağladılar nst ye tekrar soktular sonra alttan açılma varmı diye baktılar öylelikle tamam gidebilirsin dediler ama yinede içimiz rahat etmedi kendi doktorumda burda değildi başka hastaneye gittim suyumun fazla olduuğun buda erken doğum riski yarattığını hamileliğimin son aylarının diğer hamilelere nazaran daha ağır geçeceğini izne çıkmam gerektiğini söyledi ağırlaşmam boşa değilmiş üzüntüden mahvoldum bebeğim de zayıf ve gelişimi 10 gün geri dua edin doğurmayayım kızlar bebeğim çok küçük çok zayıf cumartesi de kendi doktoruma gidicem ondan sonra büyük ihtimal izne çıkıcam bebeğimle doğumdan sonra daha çok vakit geçirmek isterdim ama bu durumda riske atamıcam galiba çok üzgünüm çok

Bimdeki kumaşlar daha sert A101 daha kullanışlı haftada 10-12 tane çamaşır gerekşyor en azından yıka yıka kullan

çook geçmiş olsunn rabbim zamanında ve sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inş.
raporunu al bir güzel dinlen..

Allah yardımcın olsun.Hayırlısıyla zamanında doğurursun inşallah

Üzülme canını sıkma.. bak bu stresin bebeğine de geçer... belki böylesi daha hayırlıdır... biz çalışan anneler için bebeğimizle 5 dk kalmamız bile çok güzel ama bi şekilde bu izinlerimizde bitecek... dinlenmek izne çıkmak sana ve bebeğine daha iyi gelecek belkide.. onun gelişimi için iyi olacaktır.. izne çık evde kal bak o zaman dersin " evet ben gerçekten yoruluyormuşum..izne iyi ki çıkarılmışım dersin" bunu canlı örnekle ben yaşadığım için diyorum.. inşallah senin için bu daha iyi olur..

geçmiş olsunnn... çok üzücü bir durum ama hemen iznine ayrıl dinlen kendini hiç yorma inş. sağlıkla zamanında bebeğini kucağına alırsın...

bende birde akıntı var ki o biçim yarım saatte mahvoluyoo
daha önce hiç böyle bişeyim yoktuu..
o olay bende de çok fazla... nerden geliyor bu kadar akıntı diyorum.. doktora sormuştum, kokmuyorsa rengi sarımtırak gibi değilse sorun değil demişti... ama devamlı çamaşır değiştirmek zorunda kalıyorum... gebelikten sonra bütün iç çamaşırlarımı yenileyecem zaten.. yıka yıka mahvaoldular...

bende birde akıntı var ki o biçim yarım saatte mahvoluyoo
daha önce hiç böyle bişeyim yoktuu..
Ya bide bende son birkaç gündür akıntı çokluğundan kaşıntı var vajinanın üst taraflarında mahvoldum.Sanırım mantar oluştu.Sık çamaşır değiştirme günlük ped felan fayda etmiyor.Bıraksan bütün gün kaşırım valla.Ama bu sefer zedelenip yanmaya başlıyor.İdrar yolu iltihabı için tahlil yaptırmıştım yok şükür zaten içerden gelen bişey değil bu dış yüzey kaşınıyor kaşıdıkçada zedeleniyor ve yanıyor.Var mı başına böyle birşey gelen?

Günlük ped kullanımı çok sağlıklı bulmuyorlar ama... ped kullanmayı biraz kessen gün içerisinde çamaşır değiştirmeye çalış bi de böyle dene...

Günlük ped kullanımı çok sağlıklı bulmuyorlar ama... ped kullanmayı biraz kessen gün içerisinde çamaşır değiştirmeye çalış bi de böyle dene...
Ped ya da tuvalet kağıdı koymadan durduğumda bir bakıyorum ıslaklık pantolonuma geçmiş oluyor bu yüzden koyuyorum.Cumaya kontrole gidicem eğer bir krem varsa zararsız onu alayım.Haplar fitiller tehlikeliymiş sanırım

bende de acayip bir şekilde koku da var
çamaşır makinesi sırf benim iç çamaşırlarım için çalışıyo :)

kaşıntı da vardı ilk zamanlar ama artık yok çok şükür

Bende aynı arabaya baktım baya iyi gibi geldi banada. Şimdilik alacağımız bu gibi ama bakalım bir ay daha beklemem lazım. Eğer alırsan görüşlerini beklerim. Fiyatı makul.

Günaydın kızlar dün kontrolümüz vardı yine yüzünü göremedik kuşumun Zaten başı aşağıda elleri ile de yüzünü kapatmış tamamen bize doğduğunda sürpriz olacak bu gidişle :) Kilomuz 2100 olmuş haftaya nst yazdılarBir de emzirme kursu zorunlu dediler Bakalım iş yerinden nasıl izin alacağımmm sizin durumlar nasıl ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…