pazartesi doktora gittim çalışabilir raporu yazdırmak için devlet hastanesine gittim hastanede nst ye bağladılar doğum sancın var diyip acile gönderdiler ama nolduğunu öğrenene kadar ağlamaktan helak oldum başta nst nin sonucunu göstermek için doktoru baya bekledim ama nst yi yapan kadın oyalanma acele et diyince kahroldum doktor görünce doğum sanıcmın olduğunu acile gitmem gerektiğini söyledi acilde serum bağladılar nst ye tekrar soktular sonra alttan açılma varmı diye baktılar öylelikle tamam gidebilirsin dediler ama yinede içimiz rahat etmedi kendi doktorumda burda değildi başka hastaneye gittim suyumun fazla olduuğun buda erken doğum riski yarattığını hamileliğimin son aylarının diğer hamilelere nazaran daha ağır geçeceğini izne çıkmam gerektiğini söyledi ağırlaşmam boşa değilmiş üzüntüden mahvoldum bebeğim de zayıf ve gelişimi 10 gün geri dua edin doğurmayayım kızlar bebeğim çok küçük çok zayıf cumartesi de kendi doktoruma gidicem ondan sonra büyük ihtimal izne çıkıcam bebeğimle doğumdan sonra daha çok vakit geçirmek isterdim ama bu durumda riske atamıcam galiba çok üzgünüm çok
ben sağa sola donmekten ıllallah edıyorum artık :)çok kötü bişi ya bütün gece yatak, yorgan ve yastıklarla boğuşuyorum ve işyerine uykulu geliyorum akşama kadar uyukluyorum
ya da kağıt havlu falan da iyi oluyor...
ben de geniş külotlarım hemen bitmersin onalrı dışarı çıakrken giyeyim diye gece yatarken normallerden giyiyorum hele ki yan tarafı ipli falansa sabah kesilmiş kesilde kalkıyorum mahvoluyorum....
çok anlamasam da genişledi demek ki alt tarafım da
canım özellikle yeni doğanda kesinlikle bunu almalısın , dr browns cam biberon doğal akış , anne göğsüyle aynı akışta oluyor ve hava yutturmuyor bebeğe böylece gaz yapımını engelliyor , diğerlerine hiç bakma bile internette uygun fiyatlı olanlardan bulabilirsin ,kızlar sızede cok soru soruyorum ama bu bıberon nasıl sızce yenıdgana uygun galıba http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/neavita-isiya-direncli-genis-agiz-cam-biberon-122615931
ben sağa sola donmekten ıllallah edıyorum artık :)
günaydın kızlar... gece uyuyamadığım için sabahtan beri baş ağrısı çekiyorum nasıl biticek bugün ya
şekerden dolayı diyetim var fazla beslenemiyorumki kilo aldırayım kızıma şekerim çıkarsa o da kötü maalesef napcamı şaşırdım ben 33.haftamdayım bebek 31 haftalık ve 1700 gr sadecehıc sıkma canını stres yapma stres senı daha cok etkıler ve sen tetıklemıs olursun bırde Allah korusun , ıznıne ayrıl ve evde bol bol dınlen derım , fazla yuruyus , fazla hareket , fazla ayakta durmak , ve hurma yemek , hepsınden kacın bence , sen dınlendıkce bebegınde kılo alacaktır , badem , cevız, fındık , sut , portakal pekmez bunlarıda muhakkak tuket ,
o başlı başına bir dert ya sağdan sola dönmek 5 dk mı alıyo resmen işkenceben sağa sola donmekten ıllallah edıyorum artık :)
kullanırsın canım[/QUOTE]canım iş değişikliği yaparsak doğum sonrası yine süt izinlerini falan kullanabiliyormuyuz
Geçmiş olsun. Dikkat et kendineben de grip olucak gibiyim
nazar değdirdim kendime kış başladığından beri eşim kaç kere grip oldu ben sadece 1 kere oldum diye diye....
akşam da kvalidemlere gidicez eve gidip uzanamıycam puff
en son da 3 hafta önce gitmiştik normalde 15te bir gideriz, gitmesek olmaz şimdi
Bana kaynanam sosyetik der.Abim birtek senin çocuğun var başkasının yok sanki der.Bende herkesin çocuğu kendine çocuk bakması derim.Birgün abime ve karısına siz çocuğunuza yeteri kadar değer vermiyorsunuz dedim.Döndü bana yengem tabi senin çocuğuna bakıcılar bakıyor dedi.Sanki alman mürebbiye tutmuşum çalışıyorum mecburum.Sonra da söylediklerime kızıp küstüler bana.Birde çocuk bu mikrop kapacak tabi muhabbeti var.Oh ne ala memleket saldım çayıra mevlam kayıra o zamanÖöğ nasıl yıkamazlar yaa.ay ben hiç anlamıyorum insanları.halı /koltuk üstünde alt değiştireni,altı açık çocuğu evde gezdireni:)bide çocuğunun emZiğini emeni sürekli dövesim var.
Ya bana da çevrem hep kızar hatta kibar diyolar ne alakaysa..(arkadaş yumurtamı parmağını değdirip kontrol etti pişmiş mi diye,ben de o yumurtayı yemedim tabi ve kız çok bozuldu,geçen biri yarım olan sodamı aldı içti ben de kalanını çöpe attım o da çok bozuldu.onlara göre ben onları sevmiyorum ne alaka yaa) Geçen hafta 24 saatlik idrar toplamıştım.ayıptır söylemesi kavanoza yapıp şaşala doldurdum.her seferinde öğürdüm
Yapım bu napim.kendi çocuğumdan iğrenmeyebilirim belki ama onun bir kişilik okduğunu unutmam asla.benim annem de böyle.bizim bardağımızı falan asla kullanmaz.bence en güzeli.çocuğunsa çocuğum iğrençleşmeye gerek yok yani.
Bide sofrada yemek karıştıran bebeklerden çok iğrenirim bu arada:))
Ben ayvayı yedim yaa..
Bende ayni durumdayım,bıktım valla bu uyku probleminden.işin garip tarafi uykumda yok ama barut gibiyim dokunsalar patlarimgünaydın kızlar... gece uyuyamadığım için sabahtan beri baş ağrısı çekiyorum nasıl biticek bugün ya
Bana kaynanam sosyetik der.Abim birtek senin çocuğun var başkasının yok sanki der.Bende herkesin çocuğu kendine çocuk bakması derim.Birgün abime ve karısına siz çocuğunuza yeteri kadar değer vermiyorsunuz dedim.Döndü bana yengem tabi senin çocuğuna bakıcılar bakıyor dedi.Sanki alman mürebbiye tutmuşum çalışıyorum mecburum.Sonra da söylediklerime kızıp küstüler bana.Birde çocuk bu mikrop kapacak tabi muhabbeti var.Oh ne ala memleket saldım çayıra mevlam kayıra o zaman
GEÇMİŞ OLSUN CANIM FAZLA HAREKET ETMEgünaydin kizlar.. herkesler iyimi?
benim belim, kuyruk sokumum cok agriyor yürümekte zorlaniyorum insallah gecer bir an önce
arkadaşım okulmu bu olurmu öle şey gitmesen devamsızlıktan zayıf not verip doğuma almıycaklarmı ne garip hastaneymiş müsait olursan gidersin sana kalmış , katılımı arttırmak için söylüyorlar , bizim hastanede de var eğitimler ama zorunlu felan değilSordum cnm artık zorunlu katılmanız gerekiyor kursa dediler. İlk anne olacaklar için öleymiş. Kurs saatini tamamlamam gerekiyormuş. Sadece benim gittiğim hastanede mi böyle acaba merak ettim şimdi
Bende ayni durumdayım,bıktım valla bu uyku probleminden.işin garip tarafi uykumda yok ama barut gibiyim dokunsalar patlarim
Dokulsun beni anlamayanı ben anlamak zorunda değilim.Babamda tüberküloz olma durumu var.Ameliyat sonrası ortaya çıktı.Böyle bir şey çıkarsa çok dikkatli olucaz diyorum bağışıklığı gelişmemiş bir bebek eve gelecek inşallah.Gerekirse maske takıcaz.Babamla annem benle yaşıyor.İyi dışla beni ben gider bir otelde kalırım diyor.Babam bile anlayış göstermiyor.Ben de bi çok kişiye göre obsesifim.eşimde başta öyle diyodu ama ona kendimce nedenleri anlattıkça o da bana benzemeye başladı:))yengesinin yemeklerini çok severdi mesela,ben gitmek istemezdim.ona nedenlerini gösterince şimdi çay bile içmiyo adam amcasında benden beter oldu:)
Ama genel olarak insanların gözünde suçlu gibiyim böyleyim diye.ben memnunum bence doğrusu bu,yapçak bişi yok.ama çocuk bakarken bir çok kişiyle sıkıntı yaşıcam ben de eminim.annemle yaşamam o da tikli çünkü ama arkadaş kuzen kaynana kısmında çok gözyaşı dökülecek:))
Günaydın canım oysss masallah prensese canım sağlıklı olsunlarda canım kiloyu boşverrGünaydııın kızlaaaaarrr. Düştüm yollara gidiyorum kursa.Dün Dr. muaynemiz vardı kızımız 1708 gr 40 cm acaba kaç kilo ile doğacak merakı sardı beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?