2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hıc sıkma canını stres yapma stres senı daha cok etkıler ve sen tetıklemıs olursun bırde Allah korusun , ıznıne ayrıl ve evde bol bol dınlen derım , fazla yuruyus , fazla hareket , fazla ayakta durmak , ve hurma yemek , hepsınden kacın bence , sen dınlendıkce bebegınde kılo alacaktır , badem , cevız, fındık , sut , portakal pekmez bunlarıda muhakkak tuket ,

maalesef o külotlar tarih oldu :)))
içine girsme bile kesiyo yanlarımı hep

kızlar sızede cok soru soruyorum ama bu bıberon nasıl sızce yenıdgana uygun galıba http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/neavita-isiya-direncli-genis-agiz-cam-biberon-122615931
canım özellikle yeni doğanda kesinlikle bunu almalısın , dr browns cam biberon doğal akış , anne göğsüyle aynı akışta oluyor ve hava yutturmuyor bebeğe böylece gaz yapımını engelliyor , diğerlerine hiç bakma bile internette uygun fiyatlı olanlardan bulabilirsin ,

şekerden dolayı diyetim var fazla beslenemiyorumki kilo aldırayım kızıma şekerim çıkarsa o da kötü maalesef napcamı şaşırdım ben 33.haftamdayım bebek 31 haftalık ve 1700 gr sadece

Geçmiş olsun. Dikkat et kendine

günaydin kizlar.. herkesler iyimi?
benim belim, kuyruk sokumum cok agriyor yürümekte zorlaniyorum insallah gecer bir an önce

Bana kaynanam sosyetik der.Abim birtek senin çocuğun var başkasının yok sanki der.Bende herkesin çocuğu kendine çocuk bakması derim.Birgün abime ve karısına siz çocuğunuza yeteri kadar değer vermiyorsunuz dedim.Döndü bana yengem tabi senin çocuğuna bakıcılar bakıyor dedi.Sanki alman mürebbiye tutmuşum çalışıyorum mecburum.Sonra da söylediklerime kızıp küstüler bana.Birde çocuk bu mikrop kapacak tabi muhabbeti var.Oh ne ala memleket saldım çayıra mevlam kayıra o zaman

ayyy bakalım biz nasıl olucazz bende çok titizim annem de
ama kv görümcemler falan o kadar değil sinir hastası olmazsam iyidir..

Sordum cnm artık zorunlu katılmanız gerekiyor kursa dediler. İlk anne olacaklar için öleymiş. Kurs saatini tamamlamam gerekiyormuş. Sadece benim gittiğim hastanede mi böyle acaba merak ettim şimdi
arkadaşım okulmu bu olurmu öle şey gitmesen devamsızlıktan zayıf not verip doğuma almıycaklarmı ne garip hastaneymiş müsait olursan gidersin sana kalmış , katılımı arttırmak için söylüyorlar , bizim hastanede de var eğitimler ama zorunlu felan değil

Dokulsun beni anlamayanı ben anlamak zorunda değilim.Babamda tüberküloz olma durumu var.Ameliyat sonrası ortaya çıktı.Böyle bir şey çıkarsa çok dikkatli olucaz diyorum bağışıklığı gelişmemiş bir bebek eve gelecek inşallah.Gerekirse maske takıcaz.Babamla annem benle yaşıyor.İyi dışla beni ben gider bir otelde kalırım diyor.Babam bile anlayış göstermiyor.

Günaydııın kızlaaaaarrr. Düştüm yollara gidiyorum kursa.Dün Dr. muaynemiz vardı kızımız 1708 gr 40 cm acaba kaç kilo ile doğacak merakı sardı beni
Günaydın canım oysss masallah prensese canım sağlıklı olsunlarda canım kiloyu boşverr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…