2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sık sık az az yiyecek sin cnm gaz yapan yiyecekler dende uzak durmanda fayda var.kabızlık içinde kayısı ve bol su

kesemizi gordukkk bugun doktor kalp atısları ıcın 15 gun sonra gel dedi bebegide gosterdi ama bn goremedim minicik bı nokta sadce off 15 gun nasil gecicek

fatma abla beni silebilirsin listeden bebeğin gelişimi durdu yarın sabah kürtaj olacağım ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

geçmiş olsun Allah tez zamand hayırlı bebekler nasip etsin inşallah. ben de 2 kez düşük yaşayan biri olarak söylüyorum çok zor bir durum ama doğurup ta kucağına alamayan hergün yaşayacak mı acaba diye biten annelere şahit oldum. hayırlısı olsun. sağlıklı evlatların olsun inşallah. yaşın kaç bilmiyorum ama genç yaşta olan anneler fazla üzülmeyin en azından anne olabliyorsunuz

selam kızlar ben bişey soracağım bu nasip olursa 2. gebeliğim. daha önce de folik asit kullanmıştım bu ilacı meyve suyuyla mı alıyoduk yada öyle bişeydi sanki yanlış mı hatırlıyorum :26::26::26::26::26:

Hayırlı yolculuklar canım bende bayramda gittim dayanamadim iyiler dedi Dr çok sukur
Bende sordum çift yumurta olma ihtimali daha yüksek dedi yolculuk için Dr ne dedi kan uyuşmazlığı olduğunu nasıl anladınız ki herhangi bir test filan yapılmadı bana ilaçlara devam dedi sadece

tecrübeli anneler sorum size olacak.
bu benim 2. hamileliğim oğlum şuan 16. ayının içinde plansız bir gebelik olduğu için oğlumu emziriyordum. hamile olduğumu öğrendikten sonra memeden kestim çocuğu keseli 10 gün oldu ama hala meme krizine giriyor. yemek yememek için direnyor. hep kucağımda sürekli inilti halinde. hala unutamadı. salça sürdüm karabiber sürdüm onları görünce yaklaşmıyor ama bir müddet sonra tekrar yaklaşıyor. iyice daraldım sıcak bir taraftan halsizlik bir taraftan midem fena birde oğlumun mızmızlarını ekleyince düşünün artık halimi.
memeden uzaklaşması için başka ne yapabilirim önerisi olan varsa lütfen

hoş geldin .kendini tanıtsana kaçıncı bebeğin kaç yaşındasın nerdensin bebek ne zaman doğcak vs

yeni gördüm :)

öncelikle hoşbulduk ben 32 yaşındayım nasipse 2. bebeğim bir kızım var 2,5 yaşında ismi Sare
istanbuldayım , nasip kısmet olursa muhtemel doğum tarihim 26,03,2014 ama sezaryen olacağı için erken bir tarih olacak.

fatma abla beni silebilirsin listeden bebeğin gelişimi durdu yarın sabah kürtaj olacağım ...

Cnm benim ya rabbim hayirlisini versin cok gecmis olsun

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

7 haftalık hamılelıkte karı cıkmaz ama aynı sebepten 7 hafta dııl 4-5 aylıl gıbıyım sıskınlık cok oluyor kabız :S hamıleıkte olan seyelrmıs ne yazıkkı canım bol bol kayısı yemeye calıs

cnm şu an çok küçük ama yine de anlatabilirsin ona , artık yemek yemesi gerektiğini meme ememeyeceğini , böyle süslü bardak tabak takımları var onlardan al ver eline kendi kendine oyansın döke saça yemeye çalışsın , benim kızım 2,5 yaşında hala gidiyo geliyor anne memiş anne memiş diye okşuyor

kesemizi gordukkk bugun doktor kalp atısları ıcın 15 gun sonra gel dedi bebegide gosterdi ama bn goremedim minicik bı nokta sadce off 15 gun nasil gecicek

hadı gozun aydın =) benımde kesede mınık bı nokta var ultrason kacıgınde kese ve nokto boyutu olculmustue sag kosede yazar 1 ve 2 dıye numaralandırılmıstır mesela ona bakabılırsın nokta cok gozukmuo cunku=) benımde yarın randevum kalp atısları ıcın gıdecegım hayırlısı ıns duyarız

suyu çok içiyorum zaten ondan da karnım şişti çalıştığım için az ve sık yemek maalesef olmuyor kayısıyı denedim o da fayda etmedi çıldırcam valla

ac karnıan kayısı yıyerek uzerıne su ıcersen daha ıyı olur tok karnına fayda etmıyor eger tok yıyorsan ,

Allah ım sabır versın canım sana , uzuldum cok =( bırakma kendını sakın Rabbım tekrar nasıp etsın ıns.pekı kalp atısı duymusmuydun gelısım nasıldı ıhtımal varmıydı bırden mı durdu canım ya =(

sağol evet zor 2. tüp bebek denemem di 22 yaşındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…