kızlar ben ne yesem midem taş gibi oluyor afedersiniz tuvalete de çıkamıyorum daha 2 aylık hamileyim karnım 4 aylık gibi oldu çabucak doyuyorum middem şişiyo hemencecik de acıkıyorum benin gibi sorunu olan varmı başka ne yapmam lazım bilemedim
Sık sık az az yiyecek sin cnm gaz yapan yiyecekler dende uzak durmanda fayda var.kabızlık içinde kayısı ve bol su
kesemizi gordukkk bugun doktor kalp atısları ıcın 15 gun sonra gel dedi bebegide gosterdi ama bn goremedim minicik bı nokta sadce off 15 gun nasil gecicek
Sık sık az az yiyecek sin cnm gaz yapan yiyecekler dende uzak durmanda fayda var.kabızlık içinde kayısı ve bol su
fatma abla beni silebilirsin listeden bebeğin gelişimi durdu yarın sabah kürtaj olacağım ...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gittimk canım doktora,bayramda acilden giriş yaptım.bebeişleri merak ettim.çift yumurta olabilirmiş.kan uyuşmazlığı iğnesi yaptılar.bebklerden biri sata göreydi 9+1,diğeri 8+3 idi.şimdilik iyiler sanırım.ama hamilelik zorlayacak bizi.öyle görünüyor.bide uzun yoldayız şuan,tatile çıktık inanılmaz yoruldum.senin bebişler ne durumda sen gittinmi doktora canım?
sabret canım zaman çabuk geçıo başka şeylerle oyalan bebek kıyafetlerine bak araştırmalar yap ben öle yapıyorum
fatma abla beni silebilirsin listeden bebeğin gelişimi durdu yarın sabah kürtaj olacağım ...
hoş geldin .kendini tanıtsana kaçıncı bebeğin kaç yaşındasın nerdensin bebek ne zaman doğcak vs
kızlar ben ne yesem midem taş gibi oluyor afedersiniz tuvalete de çıkamıyorum daha 2 aylık hamileyim karnım 4 aylık gibi oldu çabucak doyuyorum middem şişiyo hemencecik de acıkıyorum benin gibi sorunu olan varmı başka ne yapmam lazım bilemedim
tecrübeli anneler sorum size olacak.
bu benim 2. hamileliğim oğlum şuan 16. ayının içinde plansız bir gebelik olduğu için oğlumu emziriyordum. hamile olduğumu öğrendikten sonra memeden kestim çocuğu keseli 10 gün oldu ama hala meme krizine giriyor. yemek yememek için direnyor. hep kucağımda sürekli inilti halinde. hala unutamadı. salça sürdüm karabiber sürdüm onları görünce yaklaşmıyor ama bir müddet sonra tekrar yaklaşıyor. iyice daraldım sıcak bir taraftan halsizlik bir taraftan midem fena birde oğlumun mızmızlarını ekleyince düşünün artık halimi.
memeden uzaklaşması için başka ne yapabilirim önerisi olan varsa lütfen
kesemizi gordukkk bugun doktor kalp atısları ıcın 15 gun sonra gel dedi bebegide gosterdi ama bn goremedim minicik bı nokta sadce off 15 gun nasil gecicek
suyu çok içiyorum zaten ondan da karnım şişti çalıştığım için az ve sık yemek maalesef olmuyor kayısıyı denedim o da fayda etmedi çıldırcam valla
geçmiş olsun Allah tez zamand hayırlı bebekler nasip etsin inşallah. ben de 2 kez düşük yaşayan biri olarak söylüyorum çok zor bir durum ama doğurup ta kucağına alamayan hergün yaşayacak mı acaba diye biten annelere şahit oldum. hayırlısı olsun. sağlıklı evlatların olsun inşallah. yaşın kaç bilmiyorum ama genç yaşta olan anneler fazla üzülmeyin en azından anne olabliyorsunuz
sağol evet zor 2. tüp bebek denemem di 22 yaşındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?