Allah ım sabır versın canım sana , uzuldum cok =( bırakma kendını sakın Rabbım tekrar nasıp etsın ıns.pekı kalp atısı duymusmuydun gelısım nasıldı ıhtımal varmıydı bırden mı durdu canım ya =(
tecrübeli anneler sorum size olacak.
bu benim 2. hamileliğim oğlum şuan 16. ayının içinde plansız bir gebelik olduğu için oğlumu emziriyordum. hamile olduğumu öğrendikten sonra memeden kestim çocuğu keseli 10 gün oldu ama hala meme krizine giriyor. yemek yememek için direnyor. hep kucağımda sürekli inilti halinde. hala unutamadı. salça sürdüm karabiber sürdüm onları görünce yaklaşmıyor ama bir müddet sonra tekrar yaklaşıyor. iyice daraldım sıcak bir taraftan halsizlik bir taraftan midem fena birde oğlumun mızmızlarını ekleyince düşünün artık halimi.
memeden uzaklaşması için başka ne yapabilirim önerisi olan varsa lütfen
normal suyla alabilirsin kan ilaçları meyve suyuyla daha etkili oluyorselam kızlar ben bişey soracağımbu nasip olursa 2. gebeliğim. daha önce de folik asit kullanmıştım bu ilacı meyve suyuyla mı alıyoduk yada öyle bişeydi sanki yanlış mı hatırlıyorum :26::26::26::26::26:
normal suyla alabilirsin kan ilaçları meyve suyuyla daha etkili oluyor
fatma abla beni silebilirsin listeden bebeğin gelişimi durdu yarın sabah kürtaj olacağım ...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tecrübeli anneler sorum size olacak.
bu benim 2. hamileliğim oğlum şuan 16. ayının içinde plansız bir gebelik olduğu için oğlumu emziriyordum. hamile olduğumu öğrendikten sonra memeden kestim çocuğu keseli 10 gün oldu ama hala meme krizine giriyor. yemek yememek için direnyor. hep kucağımda sürekli inilti halinde. hala unutamadı. salça sürdüm karabiber sürdüm onları görünce yaklaşmıyor ama bir müddet sonra tekrar yaklaşıyor. iyice daraldım sıcak bir taraftan halsizlik bir taraftan midem fena birde oğlumun mızmızlarını ekleyince düşünün artık halimi.
memeden uzaklaşması için başka ne yapabilirim önerisi olan varsa lütfen
Hayırlı yolculuklar canım bende bayramda gittim dayanamadim iyiler dedi Dr çok sukur
Bende sordum çift yumurta olma ihtimali daha yüksek dedi yolculuk için Dr ne dedi kan uyuşmazlığı olduğunu nasıl anladınız ki herhangi bir test filan yapılmadı bana ilaçlara devam dedi sadece
fatma abla beni silebilirsin listeden bebeğin gelişimi durdu yarın sabah kürtaj olacağım ...
Günaydınn
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Iyi bir dr bul ben 4 tane dr gittim benim tüp bebek yatın kontrolum var bakalim ne diyecek bende sigara kullanıyorum oğlum da da birakamadim şimdide birakamiyorum malesef
ya aslında bır tane ıcsem daha stressız olucam gıbı gelıyor ama boyle cok stres altındayım cok kotu durumdayım kımse benım kadar tıryakı olamaz derdım genclıgımde hamıle kalmadan once vs 14 yıldır kullanıyorum ve zor donemlerımde bıle bu mereti ıctım.ısın kotusu cokda sevıyorum.baska sosyal hayatı olan yada kendıne aıt bır luksu olan bırıde degılım.sıgarasız kalmaya dayanacagımı hamıle de olsam sanmıyorum.bugun yarın elım gıdecek .korkuyorum.
Inşallah icmezsin ben strese yenik düştüm malesef
ya kızlar bide bisi sorcam doktora sormayı unuttum tansıyonumu olctuler 8e 4 cıktı cok dusuk deilmi sizin nasil tansiyonunuz
Hayırlı yolculuklar canım bende bayramda gittim dayanamadim iyiler dedi Dr çok sukur
Bende sordum çift yumurta olma ihtimali daha yüksek dedi yolculuk için Dr ne dedi kan uyuşmazlığı olduğunu nasıl anladınız ki herhangi bir test filan yapılmadı bana ilaçlara devam dedi sadece
teşekkürler canım,yolculuğa bişey demedi doktor,gerci rezervasyonu çok eskiden yaptırdığım için gelirdim bir şekilde. Allaha emanet.canım kan grubun ne? benim NEGATİF ,EŞİMDE POZİTİF O SEBEPLE. oğlumdada yaptırmıştım.kadın negatif olduğunda eğer erkek kan grubu pozitifse kan uyuşmazlığı oluyor.ben progestanı bırakıyorum son 2 gün canım
birden olmadı yavaş dı herşey zaten
kızlar ben ne yesem midem taş gibi oluyor afedersiniz tuvalete de çıkamıyorum daha 2 aylık hamileyim karnım 4 aylık gibi oldu çabucak doyuyorum middem şişiyo hemencecik de acıkıyorum benin gibi sorunu olan varmı başka ne yapmam lazım bilemedim
sağol evet zor 2. tüp bebek denemem di 22 yaşındayım
Kontrolden geldik şükürler olsun kanama alanı 2.5 cm e dusmus bebeğim gayet iyi 8 hafta 6 günlük olmus ıgneye devam edicez 10 gün sonra tekrar kontrol var
Çok üzüldüm cnm ya bende seni merak ediyordum. Hayırlısı buymuş demekten başka çare yok sanırım. Donmuş varmıydı cnm tekrar denemen için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?