2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

birden olmadı yavaş dı herşey zaten

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

doktoruna danışsaydın keşke hemen kesmek zorunda değilsin diye biliyorum azaltarak keserdin problem yaşamazdın

fatma abla beni silebilirsin listeden bebeğin gelişimi durdu yarın sabah kürtaj olacağım ...

Çok üzüldüm cnm ya bende seni merak ediyordum. Hayırlısı buymuş demekten başka çare yok sanırım. Donmuş varmıydı cnm tekrar denemen için.

Ben kızımda az bişey sirke sürmüştüm isteyince veriyordum ama tadını begenmediginden geri çıkarıyordu.3 gece ugraştık sonra istemedi 15 aylıktı

Senin ve eşinin kan grubuna bak cnm biri +biri - ise kan uyuşmazlıgı oluyor.
mesela 0 Rh (+) digeri 0 Rh (-) ise

igne ile bu sorun hallediliyor

ya kızlar bide bisi sorcam doktora sormayı unuttum tansıyonumu olctuler 8e 4 cıktı cok dusuk deilmi sizin nasil tansiyonunuz

Kontrolden geldik şükürler olsun kanama alanı 2.5 cm e dusmus bebeğim gayet iyi 8 hafta 6 günlük olmus ıgneye devam edicez 10 gün sonra tekrar kontrol var

Günaydın herkese ben yine ara sıra girip okuyabiliyorum iş yoğunluğundan.

Aynı durum bendede var ne yersem hemen tıkanıyorum sıcaklardandan olabilir. Ve benimde kocaman oldu karnım her gören karnın çıkmış diyor.ama kabızlık var bence şişmesi ondandır diye düşünüyorum.

bayram dönüşü hepinize merhaba arkadaşlar.ben bugün 5+ 5'im..hamile olduğumu öğrendiğimden beri doktora gitmedim..kalp atışı kAÇINCI HAFTADA DUYULUYOR o zaman gitmek istiyorum.

ayrıca ilk sayfada bilgilerime ekleyen arkadaş 2. çocuğum, beklenen doğum tarihi 28 haziran.

sağol evet zor 2. tüp bebek denemem di 22 yaşındayım

Çok geçmiş olsun.Allah sabrini versin. Henüz yasin çok genç insallah hayırlı zamanda kavuşursun bebegine

Kontrolden geldik şükürler olsun kanama alanı 2.5 cm e dusmus bebeğim gayet iyi 8 hafta 6 günlük olmus ıgneye devam edicez 10 gün sonra tekrar kontrol var

Maşallah gözün aydib

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…