Geçmiş olsun canım allah sabır versin.fatma abla beni silebilirsin listeden bebeğin gelişimi durdu yarın sabah kürtaj olacağım ...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm valla basdonmem fln hic yok doktor bugun diyince 8e 6 diye sok oldum korktumda acikcasi nedn boyle diyeÇok düşük değilmi cnm nasıl duruyorsun ayakta benim 12 /6 çıkmıştı
Kızlar bu sabah doktora gittim ultrasonda kese göründü ama bebek görünmedi alttan bakalım dediler o zaman gördük bebişide 5+5 yada yeni 6. Haftaya girmiş dedi kalp atısını ben duymadım prob küçük ama kalp atısı var dedi doktor. Tekrar 11. Haftada gelirsin dedi sanki cok uzun zamana verdi randevuyu gibi geldi bana sizce normal mi 5 haftalık ara
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar bu sabah doktora gittim ultrasonda kese göründü ama bebek görünmedi alttan bakalım dediler o zaman gördük bebişide 5+5 yada yeni 6. Haftaya girmiş dedi kalp atısını ben duymadım prob küçük ama kalp atısı var dedi doktor. Tekrar 11. Haftada gelirsin dedi sanki cok uzun zamana verdi randevuyu gibi geldi bana sizce normal mi 5 haftalık ara
Benimkide 5+1 kesemiz görünüyor 12 mm olmuş ama kalp atışı duyulmaz dedi alttanda bakmadı.09 ağustosda tekrar gidicem
ben 6+3te gitmiştim kalp atışını duymuştuk.doktor 6 hafta sonra gel dedi.çünkü o hafta ikili test yapıcakmış ve o haftaya kadar yapabileceği hiçbişey yokmuş.ama bebeği çok merak edersen istediğin zaman gelebilirsin dedi.randevuyu 6 hafta sonraya verdi.
Alttan muayenenin ne gibi bir dezavantajı var kızlar
6 hafta sabredebilirsen ne güzel.insan merak ediyor büyümüşmü diye
Alttan muayenenin ne gibi bir dezavantajı var kızlar
Doktorlar kesınlıkle zararı olmadıgını soyluyor ama genelde baktırmayın derler problem olmadıkca muayeneler karından olsun , ve bunu yakınlarımdan yasadım alttan muayene olduktan sonra aksam yada 1-2 gun sonrasında dusuk yasayan arkadaslarım benım yuzumden keske baktırmasaydım gıbı psıkolojılerı olustu alltan baktırdım ondan oldu dıye ,aksıne gebelıkte problem yok ıse zaten alttan baktırma ıle bıse olmaz var ıse tesaduf aynı zamanlara denk gelmıstır, ben hem can acısı hem psıkolojık acıdan soyledım Allah korusun.bende mecbur kaldıgımda tamam dedım bakıldı ama ınsan tedırgın oluyor yınede ya bıse olursa dıye =)
fatma abla beni silebilirsin listeden bebeğin gelişimi durdu yarın sabah kürtaj olacağım ...
Saol canim.darisi basinaMaşallah gözün aydib
5+5 te randevum vardı karından ultrason ıle bakıldı kese gozuktu ve ıcerısınde mınıcık bır nokta gorundu dr gosterınce anladık tabı, kalp atısı ıcın de haftaya gel dınleyelım dedı yarın gıdecegım ıns duyabılırız , alttan bı problem olmadıkca muayene yaptırmayın derım kızlar bırazcık daha sabredecerız ama problem yoksa alttan ıstemeyın
Hayırlı yolculuklar canım bende bayramda gittim dayanamadim iyiler dedi Dr çok sukur
Bende sordum çift yumurta olma ihtimali daha yüksek dedi yolculuk için Dr ne dedi kan uyuşmazlığı olduğunu nasıl anladınız ki herhangi bir test filan yapılmadı bana ilaçlara devam dedi sadece
teşekkürler canım,yolculuğa bişey demedi doktor,gerci rezervasyonu çok eskiden yaptırdığım için gelirdim bir şekilde. Allaha emanet.canım kan grubun ne? benim NEGATİF ,EŞİMDE POZİTİF O SEBEPLE. oğlumdada yaptırmıştım.kadın negatif olduğunda eğer erkek kan grubu pozitifse kan uyuşmazlığı oluyor.ben progestanı bırakıyorum son 2 gün canım
Canım progestanı bırakmana çok sevindim benimde son 2 haftam var daha( Kanama alanı 10ml ile14 ml arasıymış küçülmüş ama iki hafta daha kullan dedi. Bugun kalp atışını duyduk rabbim herkese nasip etsin insan anne olduğunu o an daha iyi anlıyor :))
Saol canim.darisi basina
Alttan bakmanın herhangi bir zararı yok zararı olsa doktorlar teklif etmez ayrıca ilişki 9 ay yasak olurdu
arkadaşlar bundan 3-4 saat önce buraya yazmıştım 5+5 im...keseyi ve kalp atışını ne zaman görebilirim diye..
yazdıktan sonra şiddetli kasık ağrım başladı sağ tarafta ,artık dayanacak halim yoktu hastaneye gittim. doktor ultrasonda baktı kese oluşmamış dedi...dünyam başıma yıkıldı..böyle bir şeyle karşılaşan var mı? b hcg testini tekrarladı..sonuca akşam bakacağım...en son ayın 22 sinde 439 gibi bir değer çıkmıştı...
sadece rahim duvarında kalınlaşma var ,birkaçta belli belirsiz nokta var diyo....karından ultrasonla baktı....
lütfen yardımcı olun arkadaşlar, çok ama çok canım sıkıldı...
hıc onemlı degıl canım gorusuruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?