2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bu sabah doktora gittim ultrasonda kese göründü ama bebek görünmedi alttan bakalım dediler o zaman gördük bebişide 5+5 yada yeni 6. Haftaya girmiş dedi kalp atısını ben duymadım prob küçük ama kalp atısı var dedi doktor. Tekrar 11. Haftada gelirsin dedi sanki cok uzun zamana verdi randevuyu gibi geldi bana sizce normal mi 5 haftalık ara

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benimkide 5+1 kesemiz görünüyor 12 mm olmuş ama kalp atışı duyulmaz dedi alttanda bakmadı.09 ağustosda tekrar gidicem

ben 6+3te gitmiştim kalp atışını duymuştuk.doktor 6 hafta sonra gel dedi.çünkü o hafta ikili test yapıcakmış ve o haftaya kadar yapabileceği hiçbişey yokmuş.ama bebeği çok merak edersen istediğin zaman gelebilirsin dedi.randevuyu 6 hafta sonraya verdi.

Benimkide 5+1 kesemiz görünüyor 12 mm olmuş ama kalp atışı duyulmaz dedi alttanda bakmadı.09 ağustosda tekrar gidicem

5+5 te randevum vardı karından ultrason ıle bakıldı kese gozuktu ve ıcerısınde mınıcık bır nokta gorundu dr gosterınce anladık tabı, kalp atısı ıcın de haftaya gel dınleyelım dedı yarın gıdecegım ıns duyabılırız , alttan bı problem olmadıkca muayene yaptırmayın derım kızlar bırazcık daha sabredecerız ama problem yoksa alttan ıstemeyın

6 hafta sabredebilirsen ne güzel.insan merak ediyor büyümüşmü diye

Alttan muayenenin ne gibi bir dezavantajı var kızlar

Alttan muayenenin ne gibi bir dezavantajı var kızlar

Boşuna canın yanabiliyor karından bakmak daha kolay :)
ama sıkıntı duymayanlar baktırabilir zararlı olsa dr.lar bakmaz zaten

6 hafta sabredebilirsen ne güzel.insan merak ediyor büyümüşmü diye

tabiki sabredemiyorumm:):):)çok merak ediyorum.doktor bana 6 haftaya randevu verdikten sonra ben rapor almak için başka bi doktora gittim.o doktorda muayene etmeden rapor vermedi.ilk doktorum bebeğin kalp atışı 127 demişti.son gittiğim doktor 147 dedi.bu kadar değişiklik oluyormu????
şu ev dopplerinden mi alsam diyorum evden kalp atışı dinlemek için.gerçi önce doktora sormak lazım

slm kızlarr güzel haberler alanları tebrik ediyorum
benim mide bulantılarım hala var kusamıyorum habire bulanıyor haftaya randevum var çok heyecanlıyım bide yemek yedikten sonra ağızda bi ekşimem oluıyor iyice tiksiniyorum yemekten

Bende bugun tah antikor testi sonucumu aldim guatr icin.. Degerlerim dusuk cikiyordu ama test temiz geldi ya tekrar ultrasona girmek istiyorum ben ama doktorum izinde off cok merak ediyorum saglikocagindada ultrason yokmus 2 hafta bekleyemem ben

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Maşallah gözün aydib

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Saol canim.darisi basina

Alttan bakmanın herhangi bir zararı yok zararı olsa doktorlar teklif etmez ayrıca ilişki 9 ay yasak olurdu

arkadaşlar bundan 3-4 saat önce buraya yazmıştım 5+5 im...keseyi ve kalp atışını ne zaman görebilirim diye..

yazdıktan sonra şiddetli kasık ağrım başladı sağ tarafta ,artık dayanacak halim yoktu hastaneye gittim. doktor ultrasonda baktı kese oluşmamış dedi...dünyam başıma yıkıldı..böyle bir şeyle karşılaşan var mı? b hcg testini tekrarladı..sonuca akşam bakacağım...en son ayın 22 sinde 439 gibi bir değer çıkmıştı...

sadece rahim duvarında kalınlaşma var ,birkaçta belli belirsiz nokta var diyo....karından ultrasonla baktı....

lütfen yardımcı olun arkadaşlar, çok ama çok canım sıkıldı...

Saol canim.darisi basina

Alttan bakmanın herhangi bir zararı yok zararı olsa doktorlar teklif etmez ayrıca ilişki 9 ay yasak olurdu

İlla zararı var dıye demıyorum baska yazımda acıkladım ama ben yınede tercıh etmıyorum cok gerekmedıkce alltan bakılmayı,alttan bakan doktorunda bu konuda ısınde ıyı olması gerekıyor her doktor bır degıl ne yazıkkı gunumuzde zor ıyı doktora denk gelmek,

canım sakın olarak dua et Rabbım ıns bebegının senınle olmasını nasıp eder suan kendını strese sokmamaya calıs zor cok zor ama elınden gelenı yap strese sokmamaya calıs kendını cunku stres daha zararlı ınan Allah ım yardımcın olsun , ama baska bı dr daha gozuksen mı acaba ? sonucu paylas bızımle hayırlı haberlerını beklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…