- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
- 128
arkadaşlar bundan 3-4 saat önce buraya yazmıştım 5+5 im...keseyi ve kalp atışını ne zaman görebilirim diye..
yazdıktan sonra şiddetli kasık ağrım başladı sağ tarafta ,artık dayanacak halim yoktu hastaneye gittim. doktor ultrasonda baktı kese oluşmamış dedi...dünyam başıma yıkıldı..böyle bir şeyle karşılaşan var mı? b hcg testini tekrarladı..sonuca akşam bakacağım...en son ayın 22 sinde 439 gibi bir değer çıkmıştı...
sadece rahim duvarında kalınlaşma var ,birkaçta belli belirsiz nokta var diyo....karından ultrasonla baktı....
lütfen yardımcı olun arkadaşlar, çok ama çok canım sıkıldı...
ya kızlar bide bisi sorcam doktora sormayı unuttum tansıyonumu olctuler 8e 4 cıktı cok dusuk deilmi sizin nasil tansiyonunuz
Hayırlı yolculuklar canım bende bayramda gittim dayanamadim iyiler dedi Dr çok sukur
Bende sordum çift yumurta olma ihtimali daha yüksek dedi yolculuk için Dr ne dedi kan uyuşmazlığı olduğunu nasıl anladınız ki herhangi bir test filan yapılmadı bana ilaçlara devam dedi sadece
teşekkürler canım,yolculuğa bişey demedi doktor,gerci rezervasyonu çok eskiden yaptırdığım için gelirdim bir şekilde. Allaha emanet.canım kan grubun ne? benim NEGATİF ,EŞİMDE POZİTİF O SEBEPLE. oğlumdada yaptırmıştım.kadın negatif olduğunda eğer erkek kan grubu pozitifse kan uyuşmazlığı oluyor.ben progestanı bırakıyorum son 2 gün canım
benımde kan gurubum ne gatıf ve esımın pozıtıf ,aynen dedıgınız gıbı bayan negatıf erkek pozıtfı ıse kan uyusmazlıgı oluyor.negatıf kanda pozıtıf kanın urettıgı bır sey eksık oluyor cunku
Kan uyuşmazlığı nedir?
Anne kan grubunun Rh (-) negatif , babanın ise Rh (+) pozitif olması durumuna Rh uygunsuzluğu (kan uyuşmazlığı) denir. Bu çiftlerde bebek Rh (+) ya da Rh (-) olabilir, bebek Rh (-) ise bir problem olmaz fakat bebek Rh (+) ise kan uyuşmazlığı Rh immunizasyonuna (etkileşmeye) ve bazı sorunlara yol açabilir. Rh uygunsuzluğu yani kan uyuşmazlığı ile rh immunizasyonu farklı şeylerdir, karıştırılmaması gerekir. Rh immunizasyonu yani etkileşme her kan uyuşmazlığı olan gebelikte olmaz.
Anne kan grubunun Rh negatif, babanın ise Rh pozitif olması dışındaki hiç durumda kan uyuşmazlığı olamaz.
Bende bugun tah antikor testi sonucumu aldim guatr icin.. Degerlerim dusuk cikiyordu ama test temiz geldi ya tekrar ultrasona girmek istiyorum ben ama doktorum izinde off cok merak ediyorum saglikocagindada ultrason yokmus 2 hafta bekleyemem ben
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
arkadaşlar bundan 3-4 saat önce buraya yazmıştım 5+5 im...keseyi ve kalp atışını ne zaman görebilirim diye..
yazdıktan sonra şiddetli kasık ağrım başladı sağ tarafta ,artık dayanacak halim yoktu hastaneye gittim. doktor ultrasonda baktı kese oluşmamış dedi...dünyam başıma yıkıldı..böyle bir şeyle karşılaşan var mı? b hcg testini tekrarladı..sonuca akşam bakacağım...en son ayın 22 sinde 439 gibi bir değer çıkmıştı...
sadece rahim duvarında kalınlaşma var ,birkaçta belli belirsiz nokta var diyo....karından ultrasonla baktı....
canım sakın olarak dua et Rabbım ıns bebegının senınle olmasını nasıp eder suan kendını strese sokmamaya calıs zor cok zor ama elınden gelenı yap strese sokmamaya calıs kendını cunku stres daha zararlı ınan Allah ım yardımcın olsun , ama baska bı dr daha gozuksen mı acaba ? sonucu paylas bızımle hayırlı haberlerını beklıyorum
bi kan değerin çıksın canım korkma hemen belki geç döllenmedir ondan görememiş olabilir inşş dediğim gibidir hakkında hayırlısı olur inşş
Hakkında hayırlısı bir sonuç çıksın bakalım.İnşallah geç döllenmedir
canım yanlış olabilir ya üzülme.inş doğru diildir.Benim de seninle aynı ben cuma günü gittim keseyi gördük biz
üüzldüm şuan senin adına ama gönlünü ferah tut.Yanlışlık olabilir.
evde oturdum ağlıyorum inanın. şok oldum doktor kese yok deyince..içimi korku sardı dış gebelik mi diye...
hastanenin labaratuvar sonuçlarına bakıyorum doktor yarın sabah bakacak ama ben görsem bir bhcg dğerini arttı mı artmadı mı içim azda olsa rahatlayacak...
inşallah geç döllenmedir..
sat 21 haziran canım,kafam çok karışık..
birde doktor karından baktı, vajinal usg ile bakmadı...hep iyi ihtimalleri düşünmek istiyorum ama çok çok üzgünüm...
kan sonucuna göre yarın başka bir doktora daha gideceğim mutlaka..bu stresle varsada düşer...
Normalde 11 e 7 cikiyodu hep hamilelk dusurr tansiyonu dedi ama korktum iste ilk cocukya cok tecrubesizim o yuzden panik yapiyom herseydebenım tansıyonum hep 8 e 6 dır , ben dusuk tansıyonlu bı ınsanım belkı sende dusuk tansıyonlusundur ve sana gore normaldır cnaım ama dr bunu nerden anlıcak o ayrı mesele =)
Varsa da düşmez Allah ona ömür yazdıysa geç de olsa o kese oluşur.Eminim zor ama Allah yaşatmasın ama sonuçta bizim bir yavrumuz var çok şükür. Bide o açıdan düşün.Hiç olmayıp kaybeden anneler var.En önemlisi dua etmek inşallah seninledir ve seninle kalır.Tahlil sonucun çıkmadı mı daha?
evde oturdum ağlıyorum inanın. şok oldum doktor kese yok deyince..içimi korku sardı dış gebelik mi diye...
hastanenin labaratuvar sonuçlarına bakıyorum doktor yarın sabah bakacak ama ben görsem bir bhcg dğerini arttı mı artmadı mı içim azda olsa rahatlayacak...
inşallah geç döllenmedir..
sat 21 haziran canım,kafam çok karışık..
birde doktor karından baktı, vajinal usg ile bakmadı...hep iyi ihtimalleri düşünmek istiyorum ama çok çok üzgünüm...
kan sonucuna göre yarın başka bir doktora daha gideceğim mutlaka..bu stresle varsada düşer...
Sakin ol biraz tatlim ayrica rahatta ol kilolu yada gobegi yagli bayanlarda karin ultrasonunda goruntu daha gec bi haftada alinir zaten cok kucuk hafta olarakta bence uzme kendini...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
165 boya 60 kiloyum canım,karın bölgemde değil fazlalıklarım..kalçalarda...eşimede o kadar sinirliyimki anlatmadım dış gebelik vs olabilir diye,doktor tahlil istedi gönderdi dedim...bugün yasattıklarından sonra zaten hak etmiyorda 2. çocuğu...
neden tüm dertler sıkıntılar biz bayanlara ya,hamile kal,o 9 ayı geçir, doğur, büyüt,tüm gün çalış,bakıcıyla uğraş,birde kocanın mızmızlanmasını kahrını çek,bizim hayatımız bu kadar mı kıymetsiz...
Ankaraya sevk ettiler beni de yola cikmadan once kendimi zorla ultrasona sokturdumguatr yuzunden yollardayim off ya korkuyorum
Ankaraya sevk ettiler beni de yola cikmadan once kendimi zorla ultrasona sokturdumguatr yuzunden yollardayim off ya korkuyorum
slm kızlar size bir sorum var sat a göre 5+6 günlük gebeyim geçen cuma keseyi gördük 9 undada kalp için gidicem dr a fakat benim 7 8 gündür adet olacakmış gibi sancılarım oluyorgenelde gece oluyordu bugün öğlende oldu karnımın alt tarafında adet olacağım zman olan ağrıyla aynı ama allaha şükür leke kanama herhangi bişey yok bayağ kafaya taktım bunu sizdede böle ağrılar oldumu olmazsa yarın dra gidicem..
Ara ara oluyor öyle usutuyorda olabiliriz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?