2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bi kan değerin çıksın canım korkma hemen belki geç döllenmedir ondan görememiş olabilir inşş dediğim gibidir hakkında hayırlısı olur inşş

ya kızlar bide bisi sorcam doktora sormayı unuttum tansıyonumu olctuler 8e 4 cıktı cok dusuk deilmi sizin nasil tansiyonunuz

benım tansıyonum hep 8 e 6 dır , ben dusuk tansıyonlu bı ınsanım belkı sende dusuk tansıyonlusundur ve sana gore normaldır cnaım ama dr bunu nerden anlıcak o ayrı mesele =)

Benimde TSH yüksek 4,49 doktor 2,50 ye inmesi gerekiyor dedi.Hemen ilaç başladı. Tiroid ultrasonu yapıldı.Sorun yok.Anti tpo yu 1 hafta sonra alacağım.Levotiron başladım.Günde 1 tane aç karnına içecek mişim

Hakkında hayırlısı bir sonuç çıksın bakalım.İnşallah geç döllenmedir

canım yanlış olabilir ya üzülme.inş doğru diildir.Benim de seninle aynı ben cuma günü gittim keseyi gördük biz
üüzldüm şuan senin adına ama gönlünü ferah tut.Yanlışlık olabilir.

evde oturdum ağlıyorum inanın. şok oldum doktor kese yok deyince..içimi korku sardı dış gebelik mi diye...

bi kan değerin çıksın canım korkma hemen belki geç döllenmedir ondan görememiş olabilir inşş dediğim gibidir hakkında hayırlısı olur inşş

hastanenin labaratuvar sonuçlarına bakıyorum doktor yarın sabah bakacak ama ben görsem bir bhcg dğerini arttı mı artmadı mı içim azda olsa rahatlayacak...

Hakkında hayırlısı bir sonuç çıksın bakalım.İnşallah geç döllenmedir

inşallah geç döllenmedir..

canım yanlış olabilir ya üzülme.inş doğru diildir.Benim de seninle aynı ben cuma günü gittim keseyi gördük biz
üüzldüm şuan senin adına ama gönlünü ferah tut.Yanlışlık olabilir.

sat 21 haziran canım,kafam çok karışık..

birde doktor karından baktı, vajinal usg ile bakmadı...hep iyi ihtimalleri düşünmek istiyorum ama çok çok üzgünüm...
kan sonucuna göre yarın başka bir doktora daha gideceğim mutlaka..bu stresle varsada düşer...

selam kizlar
gecmis bayraminiz mubarek olsun
bugun dr a gittim ve kalp atislarini duyduk
11_14 hafta arasi bir dahaki randevum
umarim herkesler iyidir

Varsa da düşmez Allah ona ömür yazdıysa geç de olsa o kese oluşur.Eminim zor ama Allah yaşatmasın ama sonuçta bizim bir yavrumuz var çok şükür. Bide o açıdan düşün.Hiç olmayıp kaybeden anneler var.En önemlisi dua etmek inşallah seninledir ve seninle kalır.Tahlil sonucun çıkmadı mı daha?

benım tansıyonum hep 8 e 6 dır , ben dusuk tansıyonlu bı ınsanım belkı sende dusuk tansıyonlusundur ve sana gore normaldır cnaım ama dr bunu nerden anlıcak o ayrı mesele =)
Normalde 11 e 7 cikiyodu hep hamilelk dusurr tansiyonu dedi ama korktum iste ilk cocukya cok tecrubesizim o yuzden panik yapiyom herseyde

sağol canım inşallah dediğin gibi olur..kızım o kadar sevinmiştiki kardeşi olacağına eğer olurda soru çıkarsa mahvolur psikolojisi...en çokta yavrumun üzülmesini istemiyorum..şimdi hastanenin internet sitesinden takip ediyorum sonuçlar halen çıkmamış..yarın mutlaka farklı bir doktora gidip vajinal usg yaptıracağım,ne varsa çıksın ortaya...

bugün sabah sinir krizi geçirdim resmen eşimin ailesi yüzünden , saatlerce ağladım..sonrada dayanılmaz kasık ağrısı başladı...öyle gittim acile..moral diye birşey kalmadı bende artık...

Ankaraya sevk ettiler beni de yola cikmadan once kendimi zorla ultrasona sokturdum guatr yuzunden yollardayim off ya korkuyorum

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Sakin ol biraz tatlim ayrica rahatta ol kilolu yada gobegi yagli bayanlarda karin ultrasonunda goruntu daha gec bi haftada alinir zaten cok kucuk hafta olarakta bence uzme kendini...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

165 boya 60 kiloyum canım,karın bölgemde değil fazlalıklarım..kalçalarda...eşimede o kadar sinirliyimki anlatmadım dış gebelik vs olabilir diye,doktor tahlil istedi gönderdi dedim...bugün yasattıklarından sonra zaten hak etmiyorda 2. çocuğu...

neden tüm dertler sıkıntılar biz bayanlara ya,hamile kal,o 9 ayı geçir, doğur, büyüt,tüm gün çalış,bakıcıyla uğraş,birde kocanın mızmızlanmasını kahrını çek,bizim hayatımız bu kadar mı kıymetsiz...

Evet ya sen zayifsin acaba ondanmi dedim cunku ilk hamileligimde ben kilodan dolayi bunu yasamistim o yuzden aklima geldi bende esimi gorunce cok sinirleniyorum hormonlardan olabilir bence...mutlaka moralini bozmuslardir ama hormonlar hayati xekilmez kiliyor...hayirli haberlerini bekliyorum sikma canini hem bence gec dollenme sorunda yok...

Ankaraya sevk ettiler beni de yola cikmadan once kendimi zorla ultrasona sokturdum guatr yuzunden yollardayim off ya korkuyorum

Nerdesin cnm küçük bir yerse uzmana görünmen için ankaraya sevk etmişlerdir.korkma cnm ilaçla önleniyor yediklerinede dikkat edince bişey olmaz.haber ver bize

slm kızlar size bir sorum var sat a göre 5+6 günlük gebeyim geçen cuma keseyi gördük 9 undada kalp için gidicem dr a fakat benim 7 8 gündür adet olacakmış gibi sancılarım oluyor genelde gece oluyordu bugün öğlende oldu karnımın alt tarafında adet olacağım zman olan ağrıyla aynı ama allaha şükür leke kanama herhangi bişey yok bayağ kafaya taktım bunu sizdede böle ağrılar oldumu olmazsa yarın dra gidicem..

Korkma canım tiroid le ilgili bir sorun varsa en kisa surede çözülmeli.bebegin sinir sistemini etkiliyor tiroid hormonu.hamilelikte guatr tedavisi yapıyorlar

Ara ara oluyor öyle usutuyorda olabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…