2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kizlar nasilsnz uzun suredr giremyrm bugün dr a gittm 9 haftalik olmusz 2.5 cm mis boyutumz da dr simdlk hersey normal dedi insallh boyle devam eder sizn nasil gidio

Canım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik bende uyku dışında başka bir belirti yok sende iyisindir umarım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Al benden de o kadar..sürekli bir bitkinlik..başka da bir belirti yok..hayırlisi :)

Slm kizlar nasilsnz uzun suredr giremyrm bugün dr a gittm 9 haftalik olmusz 2.5 cm mis boyutumz da dr simdlk hersey normal dedi insallh boyle devam eder sizn nasil gidio

Gözünaydin canım :) benim de kontrolum yarın..umarım her şey yolundadir..

Canim gec kaldik gibi biraz ya 9+3 dedi bugunku ultrasonda ben daha teddaviye baslamadim oyalayip durdular o test bu test diye

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Geç kaldık olur mu ya zararın neresinden dönersek kar.bana enaz 5 ay ilaç kullanacaksın dediler

Yine sigara krizi yine yenildim bugun iki tane ictim..vijdan azabi cekiyorum resmen ama bu kadar dayanabiliyorum cok kotu bir durum kizlar icenlerden ricam kontrole gidince doktorlara danisalim ve birbirimizi destekleyelim birakmaya calismak cok zor bisey ya oglumda bulantim cokdu hic icmemistim ama bu sefer resmen canim istiyor..banada yardim edin kizlar icmemek icin

Al benden de o kadar..sürekli bir bitkinlik..başka da bir belirti yok..hayırlisi :)

Şükür edelim canım bunla atlatalım inşallah hayirlisiylada kucagimiza almak nasip olsun:)

Icmemek icin yataktan kalkmiyorum bende buguin bi tane yktim icime cekmedim hic.dktorum 5taneye uzin vermisti hc icmesen dha ii dedi ama ben icime cekmuyirum bilerek.cnm kahveyle yemekten snra çayla heppp istyor

icenlerin cocuklarinda hep bir hirilti oluyor ve cabuk hastalaniyorlar.yada benim gördüklerim oyle.bebegine icirirmiydin sigarayi.cunku ayni sey ha sen icmissin ha bebegin .oyle dusunsen belki bırakabilirsin.yada dahada azaltabilirsin.
bana gelince en son sigarami gebelik testini beklerken yaktim.ikinci cizgiyi gorur gormez attim.cunku ben sigaranin degil o benim keyfimdi.bebegim icinde degil sigarayi herseyi birakirim Allah yeterki nasip etsin saglikli olsunn..benim doktorum ne yersen ne icersen dogal olsun dedi hele sigara asla.herseyin dogalini bulmaya calisirken bi zehir olan sigarayi bebegim icimdeyken icememm.
gerci sigarayida icmesen bu sefer stres yapiyor.aklin hep orda kaliyor.iki durumda kotu.en kisa zamanda tiksinmen dilegiyleee

Kızlar yolk saç ı kaçıncı haftada gördünüz.keseniz kaç mm di.vajinal mi gördünüz.ben 6+3 üm görünür bişey yok kese 12.9 mm di dün.bugün muayenehane gittim.kese 20 mm olup hala gözükmesi lazım olmazsa ona göre uygulama olcak kürtaj dan korkuyorum ben.dua edin ne olur bende Bebeğimi görebiliriz. İçim acıyor ağlamaktan helak oldum.kasık ağrım ve lekelenme ara ara geliyo.

korkma canım.ilk hamileliğimde bende öyleydim,sürekli adet olacakmış gibi kasıklarım ağrıdı ilk 2,5 ay...sonra kendiliğinden gecti.

bugün bende senle aynı durumdayım.5+5 iz,ama kese bile yok...tüm gün ağladım bende....inşallah bir sorun çıkmaz ikimizdede...

İnşallah allah büyüktür arkadaşım..ben hala Ağlıyorum. Eşim dışarı çıktı kardeşim benle o da uyudu.yalnızım kaderime Ağlıyorum. Ben 4 aşılama geçirdim olmadı.sonra gebe kaldım 6 haftalıkken dış gebelik ameliyatı oldum 2012 kasımda.2013 eylül ve kasımda düşüklerin oldu.2014 ocakta Histereskopi oldum yapışık lık vardı.nisan 2014 te tüp bebek denedik olmadı.haziranda gebe kaldım o da böyle.akıbetimi bekliyorum.allah yüzümüze güler inşallah.

Ben kürtaj olmaktan çok korkuyorum kızlar.napıcam ben böyle bişey olursa.

Hamilelikte endiseler bitmiyor cokta duygusal olabiliyoruz ama bebegin icin sakin olmaya calis hersey guzel olur insallah kesende bebeginde gorunur

seni o kadar iyi anlıyorumki,ben bir günde çöktüm resmen ki 1 çocuğum var ve hiç düşük vs. yapmadım şimdiye dek,ona rağmen çok zormuş ya...senin yasadıklarını herkes kaldıramaz..rabbim yüzümüze baksın şu cumaya bağlayan gecede...benim durum yarın netleşir,yarın 2 farklı doktora gideceğim çünkü...kesin birşey çıkar iyi yada kötü..

sıkmayalım canımızı,birbirimizden hayırlı haberlerimizi bekleyelim...lütfen ağlama,balkona çık derin bir nefes al,dua et...bende öyle yapacağım

Hamilelikte endiseler bitmiyor cokta duygusal olabiliyoruz ama bebegin icin sakin olmaya calis hersey guzel olur insallah kesende bebeginde gorunur

inşallah canım daha büyük sorunlarla karşılaşmam...

bu arada çok sağolun arkadaşlar sizde olmasaydınız bugün ben ne yapardım...

Ben 6 bucuk haftalikken kalp atisi duyduk ama ultrosona gore 6 bucuktu sat a gore 8 haftalik ken yani

Insallah canim hepsini biliyorum 16 senelik bir icici icin biraz zorlayici ama basaricam bende yarin milat olsun insallah...

Cocuklar balik burcu oluyo sanirim..

Dua ediyorum herzaman benim inancım var.inanıyorum ki yüzümü gülecek arkadaşım.benim kader günüm 5 ağustos..Allah büyüktür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…