yarın mı gidiyorsun yoksa gittin mi,cinsiyeti öğreniriz belki demiştin :)
tecrübeli anneler sorum size olacak.
bu benim 2. hamileliğim oğlum şuan 16. ayının içinde plansız bir gebelik olduğu için oğlumu emziriyordum. hamile olduğumu öğrendikten sonra memeden kestim çocuğu keseli 10 gün oldu ama hala meme krizine giriyor. yemek yememek için direnyor. hep kucağımda sürekli inilti halinde. hala unutamadı. salça sürdüm karabiber sürdüm onları görünce yaklaşmıyor ama bir müddet sonra tekrar yaklaşıyor. iyice daraldım sıcak bir taraftan halsizlik bir taraftan midem fena birde oğlumun mızmızlarını ekleyince düşünün artık halimi.
memeden uzaklaşması için başka ne yapabilirim önerisi olan varsa lütfen
icenlerin cocuklarinda hep bir hirilti oluyor ve cabuk hastalaniyorlar.yada benim gördüklerim oyle.bebegine icirirmiydin sigarayi.cunku ayni sey ha sen icmissin ha bebegin .oyle dusunsen belki bırakabilirsin.yada dahada azaltabilirsin.
bana gelince en son sigarami gebelik testini beklerken yaktim.ikinci cizgiyi gorur gormez attim.cunku ben sigaranin degil o benim keyfimdi.bebegim icinde degil sigarayi herseyi birakirim Allah yeterki nasip etsin saglikli olsunn..benim doktorum ne yersen ne icersen dogal olsun dedi hele sigara asla.herseyin dogalini bulmaya calisirken bi zehir olan sigarayi bebegim icimdeyken icememm.
gerci sigarayida icmesen bu sefer stres yapiyor.aklin hep orda kaliyor.iki durumda kotu.en kisa zamanda tiksinmen dilegiyleee
Ben kürtaj olmaktan çok korkuyorum kızlar.napıcam ben böyle bişey olursa.
Sıgara ıcen arkadaslar hemen bırakıyorsunuz ve buraya rapor verıyorsunuz, ıkızlerıme hamıle kaldıgım gun emzırme suresıde dahıl, hergun bes cevız yedım sevmem, hergun 4 ltre su ıctım, yagsız haslanmış et yedım nefret ederım, haftada ıkı gun balık nefret ederım, ama yaptım bebeklerım ıçın
Hepımız bırcok seyden fedakarlık yapıyoruz sızınkı belkı daha zor olacak ama vıjdanınız rahat olacak, lutfen bebeklerınızı bıle bıle zehırlemeyın
Bundan 7 ay önce senin durumundaydım test yaparken yakmıştım sigara pozitiff görünce o an bıraktım şuan yedi ay oldu hala başlamadım üstelik 12 haftamda kürtaj olmama rağmen çünkü tekrar hamile kaldığımda vücudum temizlensin istedim iyikide başlamamışım şimdi tekrar hamileyim..yeterki isteyin bırakırsınız unutmayın ki istemek başarmanın yarısıdır:)
Sıgara ıcen arkadaslar hemen bırakıyorsunuz ve buraya rapor verıyorsunuz, ıkızlerıme hamıle kaldıgım gun emzırme suresıde dahıl, hergun bes cevız yedım sevmem, hergun 4 ltre su ıctım, yagsız haslanmış et yedım nefret ederım, haftada ıkı gun balık nefret ederım, ama yaptım bebeklerım ıçın
Hepımız bırcok seyden fedakarlık yapıyoruz sızınkı belkı daha zor olacak ama vıjdanınız rahat olacak, lutfen bebeklerınızı bıle bıle zehırlemeyın
Bsbgmn kalbi durdu kurtaj oldum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Senin ve eşinin kan grubuna bak cnm biri +biri - ise kan uyuşmazlıgı oluyor.
mesela 0 Rh (+) digeri 0 Rh (-) ise
igne ile bu sorun hallediliyor
Hayırlı yolculuklar canım bende bayramda gittim dayanamadim iyiler dedi Dr çok sukur
Bende sordum çift yumurta olma ihtimali daha yüksek dedi yolculuk için Dr ne dedi kan uyuşmazlığı olduğunu nasıl anladınız ki herhangi bir test filan yapılmadı bana ilaçlara devam dedi sadece
teşekkürler canım,yolculuğa bişey demedi doktor,gerci rezervasyonu çok eskiden yaptırdığım için gelirdim bir şekilde. Allaha emanet.canım kan grubun ne? benim NEGATİF ,EŞİMDE POZİTİF O SEBEPLE. oğlumdada yaptırmıştım.kadın negatif olduğunda eğer erkek kan grubu pozitifse kan uyuşmazlığı oluyor.ben progestanı bırakıyorum son 2 gün canım
Anladım canım bizim ikimizde pozitif çok sevindim progestanı bırakacağina bana 12 haftaya kadar devam dedi
folik asiti ne sıklıkla kullanıyorsun
bu arada iyi tatiller
Birazdan endotem de muayene olcam insallah elimdeki tahlillere bakar ve tekrar istemez butun tahlillerim elimde bi an once tedaviye baslamak istiyorum yenicem seni tiroittt :) kizlarr dua edin nolurrr
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Ben kürtaj olmaktan çok korkuyorum kızlar.napıcam ben böyle bişey olursa.
Birazdan endotem de muayene olcam insallah elimdeki tahlillere bakar ve tekrar istemez butun tahlillerim elimde bi an once tedaviye baslamak istiyorum yenicem seni tiroittt :) kizlarr dua edin nolurrr
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?