2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ah canım sorma bız memeyı erken bırakmıştık ama benımkılerde ıkı yasında kucakla dıye tutturuyor ne yapacam bılmem.ıkı yas sendromu galıba ne bıtmek bılmez dertlerı var bunların senınkındede diş olayları vardır.sureklı mızmızlar bırını kucaklayınca dıgerıde ıstıyor,allaha emanet gıdıyoruz

Sıgara ıcen arkadaslar hemen bırakıyorsunuz ve buraya rapor verıyorsunuz, ıkızlerıme hamıle kaldıgım gun emzırme suresıde dahıl, hergun bes cevız yedım sevmem, hergun 4 ltre su ıctım, yagsız haslanmış et yedım nefret ederım, haftada ıkı gun balık nefret ederım, ama yaptım bebeklerım ıçın
Hepımız bırcok seyden fedakarlık yapıyoruz sızınkı belkı daha zor olacak ama vıjdanınız rahat olacak, lutfen bebeklerınızı bıle bıle zehırlemeyın

Bundan 7 ay önce senin durumundaydım test yaparken yakmıştım sigara pozitiff görünce o an bıraktım şuan yedi ay oldu hala başlamadım üstelik 12 haftamda kürtaj olmama rağmen çünkü tekrar hamile kaldığımda vücudum temizlensin istedim iyikide başlamamışım şimdi tekrar hamileyim..yeterki isteyin bırakırsınız unutmayın ki istemek başarmanın yarısıdır:)

Ben kürtaj olmaktan çok korkuyorum kızlar.napıcam ben böyle bişey olursa.

Korkma cnm bende doktora gittigimde 5 haftaliktim kese gorundu salak doktor bos gebelik kurtaj olcaksn dedi. Inanmadim baska doktora gittim vajinal bakti kese olusmus 1 haftaya bebegide goruruz dedi 1 haftaya gorundu ogluşum. Korkma gerekirse doktor degistir. Allaha bol bol dua et.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ucunuzde cok haklisiniz bugunu milat yaptim 6 +3 olduk bizde ve bidaha icmemek icin elimden gelen herseyi ortaya koyucam ...tesekkur ederim sozleriniz beni kendime getirdi bi bebege bu kotulugu yapmamaliyim...

Bebeğime süt olsun diye adı duyulmamis macunlar surup lar bitki çayları içtim. Ancak 10 ay verebildim. Ama herseyi denedim. Tiryakilik zor eminim ama bebisler için yapacaginiza inanıyorum içmeyin şu sigarayı kime ne faydası var.hergun bir pakete verdiğiniz parayi biriktirin özellikle o parayla bebişini ze birseyler bir oyuncak alın. Onları görünce Azmin izle daha da gurur duyarsiniz

Buarada herkese hayırlı cumalar.umarim hayırlı haberler bekleyen anneler tez zamanda alir

Birazdan endotem de muayene olcam insallah elimdeki tahlillere bakar ve tekrar istemez butun tahlillerim elimde bi an once tedaviye baslamak istiyorum yenicem seni tiroittt :) kizlarr dua edin nolurrr

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Ins. Allah yardimcin olsun

Herşey yolunda gider inşallah cnm endişelerini belirt tekrar testle zaman kaybetme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…