Hadi gozun aydin kanamayi ihmal etme ama bi sebebi vardir mutlakayaptrdm cnm 2 bucuk hftalık hamişim
Ben geceligi denedim rahatti zaten lohusa geceligi boyu da dizimin altinda insallah ince gelmez gerci hamilelikte sicak basiyo ben bunu bi tek hastanede giyerim alttan kontrol falan yaparken rahat olsun diye evde rahat edemem cunku normalde etek elbise pek giymem pantolon giyerim.bi tane de onu dugmeli pijama aldim koraydan o da 20 tl ucuza aldim o lohusa degil ama large beden aldimbu gecelikler rahat olur mu acaba ? sonuçta kanamamız olacak ve mevsim de hastane ne kadar sıcak olursa olsun kış. ben daha almadım pijama falan. evdekilerden ayarlarım diye düşünüyorum aslında. sonuçta bir gece yatıcaz yani. birde bnm hastaneye çok gelen gidenim olmaz. rahat ve esnek birşeyler ayarlarım artık.
Hayirli olsun kucagina da alirsin ins.yaptrdm cnm 2 bucuk hftalık hamişim
Oturma odasiydiTul yapabilirsin ustune iki yandan tutturulan modellerden bisi deniodu ona ama unuttum simdi oturma odasi mi canim burasi
Fonu bende seviyorum kesinlijle ayni fikirdeyim seninle kapami karistiran koltuk bakalim artik nasil olavskminderlerinin kmaşından yaptırabilirsin eğer öyle seviyorsan. bir de fon odayı daha düşünülmüş ve dolu yapıyor ben seviyorum açıkçası. illaki güzel durur.
yaptrdm cnm 2 bucuk hftalık hamişim
Orai oturma odasi mi?Koltuk kapatiyorya orayi uzun guzel dururmuki acaba , rengede karar veremedim tabi:)
Oleydi :)Orai oturma odasi mi?
Vala o koltukta uyuya kaldigin gunlerde olacak olese cocuk odasi na donusuyorsa cok amacli cok kullanisli bi cocuk odasi olacak rengide cok guzel ben oda yapmadim yanina bi sepet besiginde konaklicak ilk 3 ay sonra bakicaz artik :)Oturma odasiydiDuvarda raflarim , fln vardi kisa bi sure once artik bebe odasina donusuyor istr :) koltugum cok kulabisli bi taraf yatak oluyor bi tarafida baza cok isime yarar ama cok yer kapliyorya , besik ve dolabida attim bu odada onlar
Bebis odasi olacak o zaman :)) oyleyse bence duz guneslik, uzerine bebek odasina uygun tül yaptir bence. Ben oyle yapıcam inşallah :))Oleydi :)
Renkleri cok güzel. Gule gule kullan inşallahBu da benim sabahlik ve lohusa pijamam 55 tl
Saol canim daha iyisi senin olsun ins.Renkleri cok güzel. Gule gule kullan inşallah
Ben de aynen iki gundur pijama gecelik bakiyorum alisveris merkezinden pop&pink diye bi magazadan 55 liraya aldim gecelik aslinda mavisini alacaktim ama beden kalmamisti bebek erkek ama sen kadinsin dediler pembe aldim ben de penyesi guzel magaza varsa uygun bisey ariyosan tavsiye ederim goguslerin iki yaninda fermuar var aciliyor emzirmek icin
Ben de aynen iki gundur pijama gecelik bakiyorum alisveris merkezinden pop&pink diye bi magazadan 55 liraya aldim gecelik aslinda mavisini alacaktim ama beden kalmamisti bebek erkek ama sen kadinsin dediler pembe aldim ben de penyesi guzel magaza varsa uygun bisey ariyosan tavsiye ederim goguslerin iki yaninda fermuar var aciliyor emzirmek icin
Koltuk cok is gorur orada. Suslemeye basla bi kere odayi. Ondan sonra gozunu batan bisey olursa degistirirsin.Oturma odasiydiDuvarda raflarim , fln vardi kisa bi sure once artik bebe odasina donusuyor istr :) koltugum cok kulabisli bi taraf yatak oluyor bi tarafida baza cok isime yarar ama cok yer kapliyorya , besik ve dolabida attim bu odada onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?