2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben geceligi denedim rahatti zaten lohusa geceligi boyu da dizimin altinda insallah ince gelmez gerci hamilelikte sicak basiyo ben bunu bi tek hastanede giyerim alttan kontrol falan yaparken rahat olsun diye evde rahat edemem cunku normalde etek elbise pek giymem pantolon giyerim.bi tane de onu dugmeli pijama aldim koraydan o da 20 tl ucuza aldim o lohusa degil ama large beden aldim

Tul yapabilirsin ustune iki yandan tutturulan modellerden bisi deniodu ona ama unuttum simdi oturma odasi mi canim burasi
Oturma odasiydi Duvarda raflarim , fln vardi kisa bi sure once artik bebe odasina donusuyor istr :) koltugum cok kulabisli bi taraf yatak oluyor bi tarafida baza cok isime yarar ama cok yer kapliyorya , besik ve dolabida attim bu odada onlar

minderlerinin kmaşından yaptırabilirsin eğer öyle seviyorsan. bir de fon odayı daha düşünülmüş ve dolu yapıyor ben seviyorum açıkçası. illaki güzel durur.
Fonu bende seviyorum kesinlijle ayni fikirdeyim seninle kapami karistiran koltuk bakalim artik nasil olavsk

Mustela catlak kreminde indirim vardi. 2 tane 150 ml, yani 300 ml, 120 tlden sldik bugun eczaneden. Alacaksaniz kampanyaliymis

Oturma odasiydi Duvarda raflarim , fln vardi kisa bi sure once artik bebe odasina donusuyor istr :) koltugum cok kulabisli bi taraf yatak oluyor bi tarafida baza cok isime yarar ama cok yer kapliyorya , besik ve dolabida attim bu odada onlar
Vala o koltukta uyuya kaldigin gunlerde olacak olese cocuk odasi na donusuyorsa cok amacli cok kullanisli bi cocuk odasi olacak rengide cok guzel ben oda yapmadim yanina bi sepet besiginde konaklicak ilk 3 ay sonra bakicaz artik :)

sabahlikla birlikte mi 55 tl.eger oyleyse bedava almissin.cokta guzel.

internette de satisi varmis bunun...geri donucem mutlaka sana beden icin

Koltuk cok is gorur orada. Suslemeye basla bi kere odayi. Ondan sonra gozunu batan bisey olursa degistirirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…