bizde pazartesi gidicez. 4 hafta önce gittiğimde 1600 dü. bakalım şimdi ne kadar olmuş. çok merak ediyorum. geçen gittiğimde başı aşağıdaydı ama bi yandan da korkuyorum erken gelir mi diye. bu ay bir kilo aldım ben anormal bir şekilde.normalde ikişer üçer giderdi. bakalım hayırlısıyla pazartesi günü bebeğimi görmeyi bekliyorum. bizim yaramaz hiç yüzünü göstermiyor ama olsun yine de hareketlerini görmek bile güzel.Bugn dr a gittik bebegm 2400 gr 44 cm. Gelismi ii dedi dr. Bide donmus artk. Basi asagdaydi :) norml dogum icin bi engel yok simdlk dedi dr. Ins hayrlsyla gelir minnosum :)
Masallah. Hayirlisiyla kavusursunuz insallah.Bugn dr a gittik bebegm 2400 gr 44 cm. Gelismi ii dedi dr. Bide donmus artk. Basi asagdaydi :) norml dogum icin bi engel yok simdlk dedi dr. Ins hayrlsyla gelir minnosum :)
Kaucuk da çocuk ısırınca bi kimyasal ortaya çıkarıyormuş o yüzden nette dişleri çıkan çocuğa önerimiyorlar canım ya. İyice kafam karıştı benim deBen oglumda hep avent kullandim yine avent aldim bir de yedek chicco aldim emzik de oglum hic almamisti bu sefer chicco kaucuk emzik aldim
perde derken aslında bende fon demek istemiştim koltuk tek ton zaten. sende desenli bi fonla hareketlendirebilirsin.
Ben de aynen iki gundur pijama gecelik bakiyorum alisveris merkezinden pop&pink diye bi magazadan 55 liraya aldim gecelik aslinda mavisini alacaktim ama beden kalmamisti bebek erkek ama sen kadinsin dediler pembe aldim ben de penyesi guzel magaza varsa uygun bisey ariyosan tavsiye ederim goguslerin iki yaninda fermuar var aciliyor emzirmek icinmerhaba arkadaşlar ,hepinize iyi akşamar..okuyupta yazmayanlardanım bende..hemeranın doğum haberini aldım ya burdan ,içime bir korku düştü,çünkü bebeğe hiçbişey almamıştım erken diye...hemen bir panik 2 gündür çarşı pazar geziyorum...özellikle bebeğin acil ihtiyaçlarını tamamladım hemen...kendime pijama baktım bulamıyorum istediğim gibi artışın internet sitesinde varlar ama bedeni neye göre alacağım bilemediğim için sipariş veremedim...piyasada baktıklarım çok kalitesiz ya..hiç içime sinmediler...
Sanmıyorum canım 37 haftalık bebekleri küveze koymuyorlar hatta 35 ten sonra bile girmiyor küveze.slm kızlar dün kontrolümüz vardı kesenin suyu az çıktı doktor 40.haftaya kadar gitmez 37.haftada dogar dedi 1 haftada önde gidiyo çünkü tereddütlendim kalan 3 haftayı küvezdemi tamamlicak acaba
Çok güzeller canım hayırlı olsun.Merhaba annişler ve bebişleriiiiiiiiiiii. Dün ahşap beşik ve sallanır karyola aldık. Içlerinde yatakları var ama beşik için pamuk yatak alsam mı ki? Modelleri de paylaşıyorum.
Eki Görüntüle 1378281
Benim bebek te hep bas asa hic yer defistirmedi kafa asada arada bir sirt ve popoyu oynatio amq ne zaman dr gitsen bas asa duruo oluyor bu erken gwlebilir demek mi?bizde pazartesi gidicez. 4 hafta önce gittiğimde 1600 dü. bakalım şimdi ne kadar olmuş. çok merak ediyorum. geçen gittiğimde başı aşağıdaydı ama bi yandan da korkuyorum erken gelir mi diye. bu ay bir kilo aldım ben anormal bir şekilde.normalde ikişer üçer giderdi. bakalım hayırlısıyla pazartesi günü bebeğimi görmeyi bekliyorum. bizim yaramaz hiç yüzünü göstermiyor ama olsun yine de hareketlerini görmek bile güzel.
bu gecelikler rahat olur mu acaba ? sonuçta kanamamız olacak ve mevsim de hastane ne kadar sıcak olursa olsun kış. ben daha almadım pijama falan. evdekilerden ayarlarım diye düşünüyorum aslında. sonuçta bir gece yatıcaz yani. birde bnm hastaneye çok gelen gidenim olmaz. rahat ve esnek birşeyler ayarlarım artık.Ben de aynen iki gundur pijama gecelik bakiyorum alisveris merkezinden pop&pink diye bi magazadan 55 liraya aldim gecelik aslinda mavisini alacaktim ama beden kalmamisti bebek erkek ama sen kadinsin dediler pembe aldim ben de penyesi guzel magaza varsa uygun bisey ariyosan tavsiye ederim goguslerin iki yaninda fermuar var aciliyor emzirmek icin
Tul yapabilirsin ustune iki yandan tutturulan modellerden bisi deniodu ona ama unuttum simdi oturma odasi mi canim burasiEki Görüntüle 1378661
Buraya prrde yapip yapmama konusunda kararsiz kaldim, cam onu nde koltuk olmasa uzun dusunurdum ama acaba zebra kalsama bu sekilde diye dusunuyorum zaten kiraciyimda,kitumu ki diger resimide ekleyecegim
Oyy misil misil uyusun bebisin ins :)Buda besii ve dolabimiz henuz ici tamamlanmadi :)
yok hayır canım erken gelebilir demek diil de ben çok fazla ayakta durunca sanki çocuk aşağı inmiş gibi hissedip korkuya kapılıyorum. çok yürüyemiyorum artık eskisi gibi. o yüzden bi tedirginim yani. pazartesi bi gideyim bakalım doktor ne diyecek. genelde normla olanı çocuk aşağı inse de tekrar tırmanırmış yukarı. ama etrafta çok duyuyoruz. son haftalarını yatarak geçirenleri yada erken doğum yapanları. o yüzden bi tedirginlik var bende.Benim bebek te hep bas asa hic yer defistirmedi kafa asada arada bir sirt ve popoyu oynatio amq ne zaman dr gitsen bas asa duruo oluyor bu erken gwlebilir demek mi?
Maşallah bebişine canım.Bugn dr a gittik bebegm 2400 gr 44 cm. Gelismi ii dedi dr. Bide donmus artk. Basi asagdaydi :) norml dogum icin bi engel yok simdlk dedi dr. Ins hayrlsyla gelir minnosum :)
Gözün aydın lekelerin geçtimi peki sorsaydın onuda.yaptrdm cnm 2 bucuk hftalık hamişim
Guzelmis. Gule gule kullan.Ben de aynen iki gundur pijama gecelik bakiyorum alisveris merkezinden pop&pink diye bi magazadan 55 liraya aldim gecelik aslinda mavisini alacaktim ama beden kalmamisti bebek erkek ama sen kadinsin dediler pembe aldim ben de penyesi guzel magaza varsa uygun bisey ariyosan tavsiye ederim goguslerin iki yaninda fermuar var aciliyor emzirmek icin
minderlerinin kmaşından yaptırabilirsin eğer öyle seviyorsan. bir de fon odayı daha düşünülmüş ve dolu yapıyor ben seviyorum açıkçası. illaki güzel durur.Koltuk kapatiyorya orayi uzun guzel dururmuki acaba , rengede karar veremedim tabi:)
Dr git icin rahat olsun canim benimkide bana cok asada gibi gelio hatta yururken cok rahatsiz oluyorum dr asada olabilir ama suyu iyi esi iyi rahim acik degil dedi birazda olsa icim rahat ettiyok hayır canım erken gelebilir demek diil de ben çok fazla ayakta durunca sanki çocuk aşağı inmiş gibi hissedip korkuya kapılıyorum. çok yürüyemiyorum artık eskisi gibi. o yüzden bi tedirginim yani. pazartesi bi gideyim bakalım doktor ne diyecek. genelde normla olanı çocuk aşağı inse de tekrar tırmanırmış yukarı. ama etrafta çok duyuyoruz. son haftalarını yatarak geçirenleri yada erken doğum yapanları. o yüzden bi tedirginlik var bende.
Hayirli ugurlu olsunnn. Mutluluk getirsin insalkahyaptrdm cnm 2 bucuk hftalık hamişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?