2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bugn dr a gittik bebegm 2400 gr 44 cm. Gelismi ii dedi dr. Bide donmus artk. Basi asagdaydi :) norml dogum icin bi engel yok simdlk dedi dr. Ins hayrlsyla gelir minnosum :)
bizde pazartesi gidicez. 4 hafta önce gittiğimde 1600 dü. bakalım şimdi ne kadar olmuş. çok merak ediyorum. geçen gittiğimde başı aşağıdaydı ama bi yandan da korkuyorum erken gelir mi diye. bu ay bir kilo aldım ben anormal bir şekilde.normalde ikişer üçer giderdi. bakalım hayırlısıyla pazartesi günü bebeğimi görmeyi bekliyorum. bizim yaramaz hiç yüzünü göstermiyor ama olsun yine de hareketlerini görmek bile güzel.

Ben oglumda hep avent kullandim yine avent aldim bir de yedek chicco aldim emzik de oglum hic almamisti bu sefer chicco kaucuk emzik aldim
Kaucuk da çocuk ısırınca bi kimyasal ortaya çıkarıyormuş o yüzden nette dişleri çıkan çocuğa önerimiyorlar canım ya. İyice kafam karıştı benim de

Ben de aynen iki gundur pijama gecelik bakiyorum alisveris merkezinden pop&pink diye bi magazadan 55 liraya aldim gecelik aslinda mavisini alacaktim ama beden kalmamisti bebek erkek ama sen kadinsin dediler pembe aldim ben de penyesi guzel magaza varsa uygun bisey ariyosan tavsiye ederim goguslerin iki yaninda fermuar var aciliyor emzirmek icin

Eklentiler

• 20150117_202255.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 121
slm kızlar dün kontrolümüz vardı kesenin suyu az çıktı doktor 40.haftaya kadar gitmez 37.haftada dogar dedi 1 haftada önde gidiyo çünkü tereddütlendim kalan 3 haftayı küvezdemi tamamlicak acaba
Sanmıyorum canım 37 haftalık bebekleri küveze koymuyorlar hatta 35 ten sonra bile girmiyor küveze.

Ay icim bi tuhaf bugun surekli dondu durdu kuzum sirtini kople hissettim ama icim cok tuhaf oluyo donus yaparken

Benim bebek te hep bas asa hic yer defistirmedi kafa asada arada bir sirt ve popoyu oynatio amq ne zaman dr gitsen bas asa duruo oluyor bu erken gwlebilir demek mi?

bu gecelikler rahat olur mu acaba ? sonuçta kanamamız olacak ve mevsim de hastane ne kadar sıcak olursa olsun kış. ben daha almadım pijama falan. evdekilerden ayarlarım diye düşünüyorum aslında. sonuçta bir gece yatıcaz yani. birde bnm hastaneye çok gelen gidenim olmaz. rahat ve esnek birşeyler ayarlarım artık.

Eki Görüntüle 1378661
Buraya prrde yapip yapmama konusunda kararsiz kaldim, cam onu nde koltuk olmasa uzun dusunurdum ama acaba zebra kalsama bu sekilde diye dusunuyorum zaten kiraciyimda,kitumu ki diger resimide ekleyecegim
Tul yapabilirsin ustune iki yandan tutturulan modellerden bisi deniodu ona ama unuttum simdi oturma odasi mi canim burasi

Benim bebek te hep bas asa hic yer defistirmedi kafa asada arada bir sirt ve popoyu oynatio amq ne zaman dr gitsen bas asa duruo oluyor bu erken gwlebilir demek mi?
yok hayır canım erken gelebilir demek diil de ben çok fazla ayakta durunca sanki çocuk aşağı inmiş gibi hissedip korkuya kapılıyorum. çok yürüyemiyorum artık eskisi gibi. o yüzden bi tedirginim yani. pazartesi bi gideyim bakalım doktor ne diyecek. genelde normla olanı çocuk aşağı inse de tekrar tırmanırmış yukarı. ama etrafta çok duyuyoruz. son haftalarını yatarak geçirenleri yada erken doğum yapanları. o yüzden bi tedirginlik var bende.

Guzelmis. Gule gule kullan.

Koltuk kapatiyorya orayi uzun guzel dururmuki acaba , rengede karar veremedim tabi:)
minderlerinin kmaşından yaptırabilirsin eğer öyle seviyorsan. bir de fon odayı daha düşünülmüş ve dolu yapıyor ben seviyorum açıkçası. illaki güzel durur.

Dr git icin rahat olsun canim benimkide bana cok asada gibi gelio hatta yururken cok rahatsiz oluyorum dr asada olabilir ama suyu iyi esi iyi rahim acik degil dedi birazda olsa icim rahat etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…