2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Son adet tarihine göre hesap yapıyorlar

merhaba arkadaşlar ,hepinize iyi akşamar..okuyupta yazmayanlardanım bende..hemeranın doğum haberini aldım ya burdan ,içime bir korku düştü,çünkü bebeğe hiçbişey almamıştım erken diye...hemen bir panik 2 gündür çarşı pazar geziyorum...özellikle bebeğin acil ihtiyaçlarını tamamladım hemen...kendime pijama baktım bulamıyorum istediğim gibi artışın internet sitesinde varlar ama bedeni neye göre alacağım bilemediğim için sipariş veremedim...piyasada baktıklarım çok kalitesiz ya..hiç içime sinmediler...

Kendı bedenınden Suankı bır beden büyük al

Merhaba çekirge senin bi ara linkini attığın araba vardı Johnson gibi bi markaydi
Sonra sarachaneden almisiniz ya o aynısı miydi civil mağazasında bende bulamadım o modeli sanırım mecbur dokunmadan bakmadan netten alıcam
sen denedin mi açıp kapatmayı nasıl memnun musun hafif miydi diğer Baktığım arabalar 800den başlıyor

Buraya prrde yapip yapmama konusunda kararsiz kaldim, cam onu nde koltuk olmasa uzun dusunurdum ama acaba zebra kalsama bu sekilde diye dusunuyorum zaten kiraciyimda,kitumu ki diger resimide ekleyecegim

Kizlar uni baby pamuk mendil carrefour da indirime girmis 3 lu paketi 12.50 di ben 2 pkt aldim. Bilginize uygun
e bebekte de baby me markası var 50 tl ye 12 li paket bende ondan aldım. geldi kocaman bir kutu içinde. görünüşte güzel ve kokusuz. bir de denemek lazım tabi.

Eki Görüntüle 1378661
Buraya prrde yapip yapmama konusunda kararsiz kaldim, cam onu nde koltuk olmasa uzun dusunurdum ama acaba zebra kalsama bu sekilde diye dusunuyorum zaten kiraciyimda,kitumu ki diger resimide ekleyecegim
bu şekilde de güzel bence ama perdeyle daha güzel olur tabiki.çok uzun yapmana gerek yok ama ben olsam perde yapardım sanırım :)

bu şekilde de güzel bence ama perdeyle daha güzel olur tabiki.çok uzun yapmana gerek yok ama ben olsam perde yapardım sanırım :)

Ben kisa perde sevmiyorum :s eger kiktuu baska koseye kiydugumda guzel dursatdi yanlara fonda olacak sekilde uzun perde istuyordum ,ama kiltuk tamamen kapatiyorya uzunda ole arkada guxel durmaz diye,

Zebranin yanlari acik kaliyorya duvar hareketlendirebilirim sus mus fln gibi

Bence hamile olabilirsin hemen bir kan testi yaptır canm.

perde derken aslında bende fon demek istemiştim koltuk tek ton zaten. sende desenli bi fonla hareketlendirebilirsin.

Ya dün kontrole gittim bebise minyon dedi 31+2 1680 GR ne diyorsunuz cok kafama takıldı neler yapmali
Canım önemli olan sağlıklı olması , sen ve eşinin yapısıda önemli tabi sizde minyonsanız bebişinde öyle olması çok normal.Ama benim bebişimde tombik değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…