Son adet tarihine göre hesap yapıyorlarKızlar bişi sorucam size ben adet tarihime göre 31 hafta 3 günlüğüö bebek bugun 30 hafta 1 gün ama ben 32, haftalık raporumu ne zamana göre almalıyım sizce eşim doktor çalıştığı hastanede bi kadın doğumcuya göründüm simdi gününü öğrenmek için o adet tarihini baz aldı dedi ama ben emin olamadım biraz garipti
70 e120 çok yok sanırım ... Bulamazsam diktiririm diyorum nevresimiben 60*120 aldım cnm uyku setinide bursada çarşıda bebek eşyaları satan dükkanlardan aldık. netten 80-100 küsürdü 60tl ye aldık
Kendı bedenınden Suankı bır beden büyük almerhaba arkadaşlar ,hepinize iyi akşamar..okuyupta yazmayanlardanım bende..hemeranın doğum haberini aldım ya burdan ,içime bir korku düştü,çünkü bebeğe hiçbişey almamıştım erken diye...hemen bir panik 2 gündür çarşı pazar geziyorum...özellikle bebeğin acil ihtiyaçlarını tamamladım hemen...kendime pijama baktım bulamıyorum istediğim gibi artışın internet sitesinde varlar ama bedeni neye göre alacağım bilemediğim için sipariş veremedim...piyasada baktıklarım çok kalitesiz ya..hiç içime sinmediler...
Merhaba çekirge senin bi ara linkini attığın araba vardı Johnson gibi bi markaydi
Eskısehırde saat 2:45 de 4,3 sıddetınde
e bebekte de baby me markası var 50 tl ye 12 li paket bende ondan aldım. geldi kocaman bir kutu içinde. görünüşte güzel ve kokusuz. bir de denemek lazım tabi.Kizlar uni baby pamuk mendil carrefour da indirime girmis 3 lu paketi 12.50 di ben 2 pkt aldim. Bilginize uygun
bu şekilde de güzel bence ama perdeyle daha güzel olur tabiki.çok uzun yapmana gerek yok ama ben olsam perde yapardım sanırım :)Eki Görüntüle 1378661
Buraya prrde yapip yapmama konusunda kararsiz kaldim, cam onu nde koltuk olmasa uzun dusunurdum ama acaba zebra kalsama bu sekilde diye dusunuyorum zaten kiraciyimda,kitumu ki diger resimide ekleyecegim
h sonu indirim varmş onda yarı fiyatae bebekte de baby me markası var 50 tl ye 12 li paket bende ondan aldım. geldi kocaman bir kutu içinde. görünüşte güzel ve kokusuz. bir de denemek lazım tabi.
bu şekilde de güzel bence ama perdeyle daha güzel olur tabiki.çok uzun yapmana gerek yok ama ben olsam perde yapardım sanırım :)
Gule gule kullaninn insallah. Gayel guzel. Perdede kalabilir bence kirmiziylada iyi duruyoBuda besii ve dolabimiz henuz ici tamamlanmadi :)
Âmin sorma bebişim bile hıssettı yaGecmis olsunbidaha tasatmasin Allah im
Bence hamile olabilirsin hemen bir kan testi yaptır canm.Bayanlarrr yardimmm6 aylik evliym iki aydir korunmuyoruz bu ay adetim bir hafta fln gecikmsti test yapmayi dusunurken adet oldum rengi fln degskti baxen pembe baxen kahverengiydi on gun u gecio hala az az koyu kahverengi gelio test yaptim ikinci cizgi pembe cikti ertesi gun tekrar yaptm yine ayni umutlanmak istemiyorum bole bse yasiipda hamis olan varmi lutfen burda yeniyim cvplariniz bildirim olarak geliormu bilmiorum bekliorum
Mesajlari simdi okuyabiliyorum da orda sudocrem yoktu canim baska yerden alcam onuBende sudocokrem almayi dusunuyorymm fiati ne kadardi canim
perde derken aslında bende fon demek istemiştim koltuk tek ton zaten. sende desenli bi fonla hareketlendirebilirsin.Ben kisa perde sevmiyorum :s eger kiktuu baska koseye kiydugumda guzel dursatdi yanlara fonda olacak sekilde uzun perde istuyordum ,ama kiltuk tamamen kapatiyorya uzunda ole arkada guxel durmaz diye,
Zebranin yanlari acik kaliyorya duvar hareketlendirebilirim sus mus fln gibi
Canım önemli olan sağlıklı olması , sen ve eşinin yapısıda önemli tabi sizde minyonsanız bebişinde öyle olması çok normal.Ama benim bebişimde tombik değil.Ya dün kontrole gittim bebise minyon dedi 31+2 1680 GR ne diyorsunuz cok kafama takıldı neler yapmali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?