Birazdan endotem de muayene olcam insallah elimdeki tahlillere bakar ve tekrar istemez butun tahlillerim elimde bi an once tedaviye baslamak istiyorum yenicem seni tiroittt :) kizlarr dua edin nolurrr
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Yolk kesesini gördün mü canım.bu doktor zaten 20 mm olana kadar gözükmesi bilir dedi.bir başka doktora daha gitmiştim öncesinden o korkuttu boş gebelik niye demediler sana iyi bir yerde kürtaj yaptır diye dedi.o adam korkuttu beni askeri hastahane doktor uydu diyen...sonra özele gittim özelde ki korkma dedi 20 mm olana kadar beklicez dedi.6 güne neler olmaz dedi.canını sıkma dedi.annemin doğumunu yaptıran doktorumuz.kızlar rahim hafif kalp şeklinde yemiş dün dedi.kanama alanı keseden ayrı uzakta bir yerde.dün gösterdi..dua ediyorum yiyecek ekmeği rızık varsa allah nasip eder inşallah.takdir rabbim den.Korkma cnm bende doktora gittigimde 5 haftaliktim kese gorundu salak doktor bos gebelik kurtaj olcaksn dedi. Inanmadim baska doktora gittim vajinal bakti kese olusmus 1 haftaya bebegide goruruz dedi 1 haftaya gorundu ogluşum. Korkma gerekirse doktor degistir. Allaha bol bol dua et.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yolk kesesini gördün mü canım.bu doktor zaten 20 mm olana kadar gözükmesi bilir dedi.bir başka doktora daha gitmiştim öncesinden o korkuttu boş gebelik niye demediler sana iyi bir yerde kürtaj yaptır diye dedi.o adam korkuttu beni askeri hastahane doktor uydu diyen...sonra özele gittim özelde ki korkma dedi 20 mm olana kadar beklicez dedi.6 güne neler olmaz dedi.canını sıkma dedi.annemin doğumunu yaptıran doktorumuz.kızlar rahim hafif kalp şeklinde yemiş dün dedi.kanama alanı keseden ayrı uzakta bir yerde.dün gösterdi..dua ediyorum yiyecek ekmeği rızık varsa allah nasip eder inşallah.takdir rabbim den.
Herşey yolunda gider inşallah cnm endişelerini belirt tekrar testle zaman kaybetme
günaydınlar herkese.................................
gunaydinlar hayirli cumalar canlar....
Günaydın sizlere de
kan uyuşmazlığı hakkında ne biliyorsunuz arkadaşlar?
anne (-) baba (+) olursa sıkıntı diye biliyordum ben :26:
ben pozitif eşim negatif.uyuşmazlık var mı şimdi bizde? her seferinde de sormayı unutuyorum.
bu arada ikili teste giricek misiniz? ben ayın 11-16 arası gidicem kısmetse.inşallah sorun yoktur.
merhaba hanımlar,ben de dün kuzumu gördüm,kalp atışı izlendi..darısı tüm isteyenlere:)
merhaba hanımlar,ben de dün kuzumu gördüm,kalp atışı izlendi..darısı tüm isteyenlere:)
Cevap yazan herkese tskkurler uzman dr normal olabilir bu degerler dedi haftaya tekrar test yapilmasini onerdi
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Günaydın sizlere de
ben pozitif eşim negatif.uyuşmazlık var mı şimdi bizde? her seferinde de sormayı unutuyorum.
bu arada ikili teste giricek misiniz? ben ayın 11-16 arası gidicem kısmetse.inşallah sorun yoktur.
cnm çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun...Bsbgmn kalbi durdu kurtaj oldum.
günaydınlar herkese.................................
gunaydinlar hayirli cumalar canlar....
günaydın kızlaarrr hayırlı cumalar hepimize....herkeze günaydın hayırlı sabahlar
gözün aydın cnmmerhaba hanımlar,ben de dün kuzumu gördüm,kalp atışı izlendi..darısı tüm isteyenlere:)
Günaydın sizlere de
Bsbgmn kalbi durdu kurtaj oldum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
mutlaka sorucam fatma.ama birkaç siteye baktım sadece anne - baba + olursa sıkıntı teşkil eder diyor.Dr.una mutlaka hatırlat cnm bebek babanın kanını taşırsa sıkıntı olur zaten bir igne ile hallediliyor
ben de senin gibi düşünüyorum.sıkıntı çıkmazsa 2lide sonra ayrıntılıya gireriz.Bende yaptırırsam sadece 2 li ve ayrıntılı usg istiyorum .3 lü 4 lü yaptırmıycam.
inşallah bir sorun çıkmaz cnm az kalmış .sen önden gidiyorsun cinsiyeti de ilk sen ögrenirsin heralde
korkma arkadaşım.akıntı olurmuş.bende de sarı koyu akıntı var.bazen su gibi de geliyor.Nolur yardım edin,akıntımda değişiklik var sarı desem değil,kan desem değil,kahverengi desem değil,sarı mı değil mi ayırt edemiyorum korkmaya başladım,sizce ne olabilir
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?