2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tek sorunumuz bu olur insallah canım tabiki atlaticaz Allah in izniyle

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yolk kesesini gördün mü canım.bu doktor zaten 20 mm olana kadar gözükmesi bilir dedi.bir başka doktora daha gitmiştim öncesinden o korkuttu boş gebelik niye demediler sana iyi bir yerde kürtaj yaptır diye dedi.o adam korkuttu beni askeri hastahane doktor uydu diyen...sonra özele gittim özelde ki korkma dedi 20 mm olana kadar beklicez dedi.6 güne neler olmaz dedi.canını sıkma dedi.annemin doğumunu yaptıran doktorumuz.kızlar rahim hafif kalp şeklinde yemiş dün dedi.kanama alanı keseden ayrı uzakta bir yerde.dün gösterdi..dua ediyorum yiyecek ekmeği rızık varsa allah nasip eder inşallah.takdir rabbim den.

Herkese hayırlı cumalar. bugun hepimiz güzel haberler aliriz insallah.

Hayırlı haberler alırsın insallah canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydınlar herkese.................................

gunaydinlar hayirli cumalar canlar....

Günaydın sizlere de

kan uyuşmazlığı hakkında ne biliyorsunuz arkadaşlar?
anne (-) baba (+) olursa sıkıntı diye biliyordum ben :26:

ben pozitif eşim negatif.uyuşmazlık var mı şimdi bizde? her seferinde de sormayı unutuyorum.

bu arada ikili teste giricek misiniz? ben ayın 11-16 arası gidicem kısmetse.inşallah sorun yoktur.

Dr.una mutlaka hatırlat cnm bebek babanın kanını taşırsa sıkıntı olur zaten bir igne ile hallediliyor

Bende yaptırırsam sadece 2 li ve ayrıntılı usg istiyorum .3 lü 4 lü yaptırmıycam.
inşallah bir sorun çıkmaz cnm az kalmış .sen önden gidiyorsun cinsiyeti de ilk sen ögrenirsin heralde

Nolur yardım edin,akıntımda değişiklik var sarı desem değil,kan desem değil,kahverengi desem değil,sarı mı değil mi ayırt edemiyorum korkmaya başladım,sizce ne olabilir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bsbgmn kalbi durdu kurtaj oldum.
cnm çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun...
günaydınlar herkese.................................

gunaydinlar hayirli cumalar canlar....

herkeze günaydın hayırlı sabahlar
günaydın kızlaarrr hayırlı cumalar hepimize....
merhaba hanımlar,ben de dün kuzumu gördüm,kalp atışı izlendi..darısı tüm isteyenlere:)
gözün aydın cnm

ya bu ikili testin zorunluluğu varmı:26:

Dr.una mutlaka hatırlat cnm bebek babanın kanını taşırsa sıkıntı olur zaten bir igne ile hallediliyor
mutlaka sorucam fatma.ama birkaç siteye baktım sadece anne - baba + olursa sıkıntı teşkil eder diyor.
şimdi hemşire arkadaşa da sordum o da aynını dedi.anne negatifse sıkıntıymış. ben yine doktora teyit ettiririm :))

Bende yaptırırsam sadece 2 li ve ayrıntılı usg istiyorum .3 lü 4 lü yaptırmıycam.
inşallah bir sorun çıkmaz cnm az kalmış .sen önden gidiyorsun cinsiyeti de ilk sen ögrenirsin heralde
ben de senin gibi düşünüyorum.sıkıntı çıkmazsa 2lide sonra ayrıntılıya gireriz.
galiba evet ilk ben öğrenicem kısmetse ayın 17sinde de işe başlıcam bakalım beni neler bekliyor :)

korkma arkadaşım.akıntı olurmuş.bende de sarı koyu akıntı var.bazen su gibi de geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…