Öyle olacak heralde ama pahalı bir şey olsun istemiyorum. O pusete bile ben 900 lira verdim. Eşimin haberi yoktu bir gün fişini bulmuş kıyamet koptu evde. Okadar para verilir mi diye
Canim doguma 15 gun kala yapiyor arkadaslar oyuzden arada kaldim ama yikandi artik bi utulemesi kaldinedne erken olsun neden toz olsun ki. ben yıka ütüle 1 aydan fazla olmuştur heralde
Allah kolaylik versin canim cok kucukmusEvde isen ertelersin benim daha 21 aylık oğlum var. Isten eve gelince yemek yapmaya zamanım olmuyor. Fırsat buldugum an herseyi halletmeye çalışıyorum
Oda maclaren marka alacak sanırım. Kapandiginda az yer kaplayan ve araba bagajina sigan olduğu içinİkiz arabaları konusunda Cesurarya ya sor istersen
Onun ikizleri oluyo ya onları incelemiştir
Dinlen canim artik son haftalrin yorma kendini camlara falan uzanma artik annenlerle ayni sehirde oturman sans cok iyi olmus benimkiler 3 satlik yolda senede 1 defa ancak gelirler
Amin insllh :)Masallah. Hayirlisiyla kavusursunuz insallah.
Evet oda bebek sayılır esas film kızım doğunca başlayacak şimdiden karnıma saplak atıyorAllah kolaylik versin canim cok kucukmus
Tesekkrler :)Maşallah bebişine canım.
Buda besii ve dolabimiz henuz ici tamamlanmadi :)
Tesekkrler :)Maşallah bebişine canım.
Senin çok az kalmış ben senden bir ay sonra doğum yapacağım inşallah. Benimde sezaryen olacak ilki olduğu için. Gerçi bebek yan duruyor benimKimseye bişey deme huyum yok maalesef
Bi yandan da erken doğum olursa diye düşündüm, halletmeye çalıştım elimden geldiğince
Annemler son anı bekliyomuş demek, sormayınca diyemem ben
Kısmet olursa bu Cuma izne çıkıyorum, 6 Şubat doğumum
Evdeyken gelirler yanıma da şimdi hep işteyim, bi Pazar da eşinle başbaşa kal diye gelmiyolardı
Cok kiskanmayi bilmez ama o yonden sansli olabilirsin akli eriyor olsa kiskanir seni canindan bezdirir ama suan sadece bebegi merak eder uzeeinde deneyler yapmaya calisir cok dikkat etEvet oda bebek sayılır esas film kızım doğunca başlayacak şimdiden karnıma saplak atıyor
Senin çok az kalmış ben senden bir ay sonra doğum yapacağım inşallah. Benimde sezaryen olacak ilki olduğu için. Gerçi bebek yan duruyor benim
valla ben korkmaya başladm cantamı vs hazırladm ne olur ne olmaz diye.Canim doguma 15 gun kala yapiyor arkadaslar oyuzden arada kaldim ama yikandi artik bi utulemesi kaldi
Yapar bilirim önce gözlerinden başlar. Zaten bebeği gündüz hep odasında yaptiracagim ve oda kapısını kilitlerim yoksa beşiği öyle hızlı sallarki çocuğun içi dışına çıkarCok kiskanmayi bilmez ama o yonden sansli olabilirsin akli eriyor olsa kiskanir seni canindan bezdirir ama suan sadece bebegi merak eder uzeeinde deneyler yapmaya calisir cok dikkat et
Kasılma karnın sertlesmesi imiş canım.Iyi aksamlar hanimlar Ben bisey sormak istiyorum bugun sabahtan bu yana bebegim hep sag tarafimda duruyor karnimin ici aviyor biraz ve sanki iktiriyor gibi oluyor sizce bu kasilmami Ben bilemedim ilk gebeligim
Çanta hazirlamadim ama herşeyi yıkayıp utuleyip bıraktımvalla ben korkmaya başladm cantamı vs hazırladm ne olur ne olmaz diye.
Kiskanlik mi var. :)Evet oda bebek sayılır esas film kızım doğunca başlayacak şimdiden karnıma saplak atıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?