Ilk defa Boyle oldu bende sasirdim sag taragim daha sert Tabi bebis oldugu icin o zaman cnmKasılma karnın sertlesmesi imiş canım.
Olabilir. Bütün ilgi onda bakalım nasıl olacak. Kimisi iki çocukla hayat daha kolay diyor. Allah tan kv ile aynı binadayiz sıkıldığında postalarim ona. Şimdide günlük islerimi ona bırakınca yapıyorumKiskanlik mi var. :)
Öyle sertlik değil. Birden buzulup gevşeme gibi düşün. Bir iki sertleşme den bir şey olmaz. Düzenli olursa sıkıntı. Tabii erken haftalar için geçerliArtık hep sert ki
Aynisi banada oluyor sanki birseyden korkup oraya sıkısıyor gibi. Kasilma diye dusunmedim hic ama belki olabilirIyi aksamlar hanimlar Ben bisey sormak istiyorum bugun sabahtan bu yana bebegim hep sag tarafimda duruyor karnimin ici aviyor biraz ve sanki iktiriyor gibi oluyor sizce bu kasilmami Ben bilemedim ilk gebeligim
Benimde ayni toplaniyor oraya sanki bide sanki iktiriyor AMA hareketlerinde bi sıkıntı yok sukurAynisi banada oluyor sanki birseyden korkup oraya sıkısıyor gibi. Kasilma diye dusunmedim hic ama belki olabilir
Insallah kolay olur. Kv ayni binada olmak yarar isine.Olabilir. Bütün ilgi onda bakalım nasıl olacak. Kimisi iki çocukla hayat daha kolay diyor. Allah tan kv ile aynı binadayiz sıkıldığında postalarim ona. Şimdide günlük islerimi ona bırakınca yapıyorum
Off yarın benim kv geliyor sinir oldum gece gece
İade ettiğim 2.araba wollex oldu.
Çok sevindim senben hayırlı olsun
Bi de benim büyüyen beşik gelse iyiydi ( :
Aynen hareketlerde sorun yok. Belkide rahat ediyorlar orada.Benimde ayni toplaniyor oraya sanki bide sanki iktiriyor AMA hareketlerinde bi sıkıntı yok sukur
Aynen canim bide konuşmuyorum ben kv ile düşün aynı evde çekilmez cileNeden
Yatılı filan mı geliyo
Olabilir o iyi olsunda onemli olan o arada endiseleniyoruz isteAynen hareketlerde sorun yok. Belkide rahat ediyorlar orada.
Hala gelmedimi senin yatak, ikra gelecek kucuk besige sigmayacak kadar buyuycek bu gidisle
Aynen canim bide konuşmuyorum ben kv ile düşün aynı evde çekilmez cile
Yok ne zeytin dalı olcak kızı özlemiş guyaKonuşmuyosan gelip kalmamalı
Ama hamileisn diye yardıma filan mı geliyo zeytindalı mı yani
Kimisinde aman oğlumun evi gelirim de kalırım da egosu varYok ne zeytin dalı olcak kızı özlemiş guya
Konusmadigin halde mi geliyoAynen canim bide konuşmuyorum ben kv ile düşün aynı evde çekilmez cile
:) aman canim takmiyorum da onlar varken ne uzana biliyorum ne rahat edebiliyorum sesi kulaklarımi Tırmaliyor zaten saçma sapan kahkahalari beni sinir etmek için. Nese sabır diyeceğiz inşallah 1 günde giderler.Kimisinde aman oğlumun evi gelirim de kalırım da egosu var
Torun bahane
Hamilesin aslında madem aranız bozuk gelip strese sokmamalı ama
Boşver artık, görme duyma kendini bebeğini düşün
:) aman canim takmiyorum da onlar varken ne uzana biliyorum ne rahat edebiliyorum sesi kulaklarımi Tırmaliyor zaten saçma sapan kahkahalari beni sinir etmek için. Nese sabır diyeceğiz inşallah 1 günde giderler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?