2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Iyi aksamlar hanimlar Ben bisey sormak istiyorum bugun sabahtan bu yana bebegim hep sag tarafimda duruyor karnimin ici aviyor biraz ve sanki iktiriyor gibi oluyor sizce bu kasilmami Ben bilemedim ilk gebeligim
Aynisi banada oluyor sanki birseyden korkup oraya sıkısıyor gibi. Kasilma diye dusunmedim hic ama belki olabilir

Ben çok yorulunca yollarda
Bacaklarım iki yana ayrılmış sanıyorum
Bi de tam belim orta yerinden çıt edercesine ağrıyo
Sabahları da sağa ya dasola toplanmış uyanıyorum, bende uyuşmuş oluyorum

Insallah kolay olur. Kv ayni binada olmak yarar isine.

İade ettiğim 2.araba wollex oldu.

Bende wolex newyork modelini aldim indirimli internetten cok memnun kaldim simdilik guzel kullaninca net anlarim tabi, sen neden iade ettin ve hangi modeliydi

Çok sevindim senben hayırlı olsun
Bi de benim büyüyen beşik gelse iyiydi ( :

Hala gelmedimi senin yatak, ikra gelecek kucuk besige sigmayacak kadar buyuycek bu gidisle

Hala gelmedimi senin yatak, ikra gelecek kucuk besige sigmayacak kadar buyuycek bu gidisle

Sorma
Sözde yarın gelicek ama artık inanmıyorum bile
Gelmeden arıycaklardı çünkü, tık yok
Ay bi de ben bilmiyorum bilsem çoktan kızmıştım

Yok ne zeytin dalı olcak kızı özlemiş guya
Kimisinde aman oğlumun evi gelirim de kalırım da egosu var
Torun bahane
Hamilesin aslında madem aranız bozuk gelip strese sokmamalı ama
Boşver artık, görme duyma kendini bebeğini düşün

Kimisinde aman oğlumun evi gelirim de kalırım da egosu var
Torun bahane
Hamilesin aslında madem aranız bozuk gelip strese sokmamalı ama
Boşver artık, görme duyma kendini bebeğini düşün
:) aman canim takmiyorum da onlar varken ne uzana biliyorum ne rahat edebiliyorum sesi kulaklarımi Tırmaliyor zaten saçma sapan kahkahalari beni sinir etmek için. Nese sabır diyeceğiz inşallah 1 günde giderler.

:) aman canim takmiyorum da onlar varken ne uzana biliyorum ne rahat edebiliyorum sesi kulaklarımi Tırmaliyor zaten saçma sapan kahkahalari beni sinir etmek için. Nese sabır diyeceğiz inşallah 1 günde giderler.

Yatılı diyince ben farklı şehirden geliyo ve bu yüzdne çok kalır sandım
1 güncük sık dişini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…