Evet canim onun için problem degil dünya onun etrafinda dönerKonusmadigin halde mi geliyo
Kimisinde aman oğlumun evi gelirim de kalırım da egosu var
Torun bahane
Hamilesin aslında madem aranız bozuk gelip strese sokmamalı ama
Sasirdim yani. Var gerci boyleleride huzursuzlukla beslenen. Kalip hizmet mi ettir3cek:) aman canim takmiyorum da onlar varken ne uzana biliyorum ne rahat edebiliyorum sesi kulaklarımi Tırmaliyor zaten saçma sapan kahkahalari beni sinir etmek için. Nese sabır diyeceğiz inşallah 1 günde giderler.
Şehir dışı canim ama 1 saat aramız 2 haftaya bir geliyor biz hiç gitmiyoruz o sürekli geldiği için bazen tüm sülalesini toplayıp gelir sormaz bile musaitmisiniz diye .Yatılı diyince ben farklı şehirden geliyo ve bu yüzdne çok kalır sandım
1 güncük sık dişini
Şehir dışı canim ama 1 saat aramız 2 haftaya bir geliyor biz hiç gitmiyoruz o sürekli geldiği için bazen tüm sülalesini toplayıp gelir sormaz bile musaitmisiniz diye .
Isin zormus gercekten. Allah sabir versinŞehir dışı canim ama 1 saat aramız 2 haftaya bir geliyor biz hiç gitmiyoruz o sürekli geldiği için bazen tüm sülalesini toplayıp gelir sormaz bile musaitmisiniz diye .
Ben de korktüm. O nedenle yıkamaya başladım. Ne zaman geleceği belli olmaz bebıslerımızın.Canim doguma 15 gun kala yapiyor arkadaslar oyuzden arada kaldim ama yikandi artik bi utulemesi kaldi
Aynen canim bide konuşmuyorum ben kv ile düşün aynı evde çekilmez cile
Sorma
Sözde yarın gelicek ama artık inanmıyorum bile
Gelmeden arıycaklardı çünkü, tık yok
Ay bi de ben bilmiyorum bilsem çoktan kızmıştım
Bugn uzun bi aradn sonra esimle sinemya gittik. Bebek dogunca zaten gidemicez diye bi film izleyelm dedk. Umarim bebegm korkmamstr yuksek sesten.
Evet dogduktn sonra biraz zorBende hep iş çıkışı, diyorum gel bi avm ye gidelim hem bişeylerde yeriz
Bi daha bugünleri çok ararız : )
Korkmz herhlde ya :)Biz de yarin gidicez ama kızım korkar mi endişeliyim..
Bugn gordm e bebekte ama markyi bilmedgm icn almdmhttp://www.e-bebek.com/baby-me-islak-yenidogan-12li-pamuk-mendil--kiz-bebeklere-ozel_BAE-20014 e-bebek ıslak mendilde indirim varmış ta bu marka hakkında fikrim yok
Alkol, paraben vs. içermiyosa iyi olabilir
Gule gule kulkanin ikiside cok tatli
Herkez pamuk yatak daha sağlıklı die söyleyince onda tereddüt ettim.Kalın bi sünger var.Yani tamamen deneyimsizlikzten danisiyorum.güle güle kullansın bebişin..
beğenmednmi iç yataklarını ? neden pamuk istyrsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?