2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kimisinde aman oğlumun evi gelirim de kalırım da egosu var
Torun bahane
Hamilesin aslında madem aranız bozuk gelip strese sokmamalı ama
:) aman canim takmiyorum da onlar varken ne uzana biliyorum ne rahat edebiliyorum sesi kulaklarımi Tırmaliyor zaten saçma sapan kahkahalari beni sinir etmek için. Nese sabır diyeceğiz inşallah 1 günde giderler.
Sasirdim yani. Var gerci boyleleride huzursuzlukla beslenen. Kalip hizmet mi ettir3cek

Yatılı diyince ben farklı şehirden geliyo ve bu yüzdne çok kalır sandım
1 güncük sık dişini
Şehir dışı canim ama 1 saat aramız 2 haftaya bir geliyor biz hiç gitmiyoruz o sürekli geldiği için bazen tüm sülalesini toplayıp gelir sormaz bile musaitmisiniz diye .

Şehir dışı canim ama 1 saat aramız 2 haftaya bir geliyor biz hiç gitmiyoruz o sürekli geldiği için bazen tüm sülalesini toplayıp gelir sormaz bile musaitmisiniz diye .

Hafta sonları evden kaçın gelince kapıda kalsın
Senle küsse bile oğluna deisn oğlum müsait misiniz diye
İnsnalık hali hem ev dağınık olabilir hem hasta olabilirsin ya da dışardasındır yani küt diye gelmek nedir
Hiç sevmem
Eşimin tarafı da öyleydi, bi kaç kez ben evde yokken gelip kağıda kalınca bi de eşim aramadan gelmeyin deyince en azından evden çıkarken arıyolar son dk da olsa

Aynen canim bide konuşmuyorum ben kv ile düşün aynı evde çekilmez cile

Allah kolaylik versin canim cok zor, sen bol bol sabir cek bebisin icin tut kendini

Sorma
Sözde yarın gelicek ama artık inanmıyorum bile
Gelmeden arıycaklardı çünkü, tık yok
Ay bi de ben bilmiyorum bilsem çoktan kızmıştım

Zaten akrabayla is yapmiycaksin diye bosuna demiyorlar, yabanci olsaydi kirk kere arayip fircalamistin ama akraba olunca ses cikaramiyoruz. Insallah seni yaniltip yarin getirirler

Bugn uzun bi aradn sonra esimle sinemya gittik. Bebek dogunca zaten gidemicez diye bi film izleyelm dedk. Umarim bebegm korkmamstr yuksek sesten.

Bugn uzun bi aradn sonra esimle sinemya gittik. Bebek dogunca zaten gidemicez diye bi film izleyelm dedk. Umarim bebegm korkmamstr yuksek sesten.

Bende hep iş çıkışı, diyorum gel bi avm ye gidelim hem bişeylerde yeriz
Bi daha bugünleri çok ararız : )

güle güle kullansın bebişin..
beğenmednmi iç yataklarını ? neden pamuk istyrsun ?
Herkez pamuk yatak daha sağlıklı die söyleyince onda tereddüt ettim.Kalın bi sünger var.Yani tamamen deneyimsizlikzten danisiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…