2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya bu ikili testin zorunluluğu varmı:26:

sen istemezsen zorunlu değil sanırım.ama çoğu doktor 2liyi yapalım diyormuş sanırım.
ne bileyim bir sıkıntı varsa bilmek en iyisi gibi geliyor.
arkadaşımın bebeğinde hidrosefali çıktı testlerde.beyninde damar genişlemesi.o da kendini buna hazırladı.araştırdı etti.

Suyu gercekten mi canım yasa,acayip korkuyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayırlı cumalar kızlar.
Ben çok giremiyorum ama sizinle paylaşmak istiyorum.
Kendime çok kızıyorum.yediğime içtiğime önem göstermiyorum içimden gelmiyor.kahvaltı etmeye bile üşeniyorum ceviz balık yumurta süt meyve sebze yemeğe önem göstermiyorum.vasa yoksa et tüketiyorum biliyorum bu kadarı sağlıksız ama içimden gelmiyor.kızımda beslenme programımdan 1 adım kaymazdım karnımın üstüne yatmazdım aç kalmazdım her türlü besin saat ve dengesine dikkat ederdim şimdi hiç umurumda değil neden böyleyim bilmiyorum ilk hamileliğimde hissettiklerimi hissetmiyorum heyecan yok sadece cinsiyetini merak ediyorum o kadar bu çocuğu çok istedim çok yollardan geçtim çok dua ettim ama nedir bu üstümdeki umursamazlık anlamıyorum

Kızlar bugün itibariyle tam 6 haftalık oldum pazar günü beta testi 4841 3 gün sonra yani dün tekrar yaptırdım şimdi sonucumu aldım 12401 olmuş sizce değer nasıl

ben de çok özen gösteremiyorum çünkü içim istemiyor canım çekmiyor.yumurtayı zorla yiyorum.ceviz yemek lazım yağlı gibi geliyor tiksiniyorum.
ama şu 3 ayı atlatalım daha iyi hissederiz belki ben öyle umut ediyorum.eşim kızıyor bana da iyice iştahım gitti.

bu aylarda karın üstüne yatmanın sakıncası olur mu?ben gece dayanamıyorum bazen yatıyorum

aslında bilmek en iisi dediğin gibi

Aynı benimde içimden gelmiyor bezginlik bıkkınlık hali var üzerimde inşallah geçer.belki sakıncası yoktur ama benim karnım çıktı ona rağmen yatıyorum

bende çok dikkat edemiyorum açıkcası..midem almıyor...zoraki yiyeyorum...ceviz badem vs....karın üstüde sürekli yatıyorum ben ya....

Bende yaptırırsam sadece 2 li ve ayrıntılı usg istiyorum .3 lü 4 lü yaptırmıycam.
inşallah bir sorun çıkmaz cnm az kalmış .sen önden gidiyorsun cinsiyeti de ilk sen ögrenirsin heralde

Neden yaptırmayacaksin 3 lu 4 lu testi gereksiz mi bir zarar imi var.yoksa pahalı felan mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Zorunlu degil cnm ben kızımda yaptırmadım.

ya hani bilmiyorum saçmamı düşünüyordum ama hani çocuğu aldırmıcağım için yaptırmak boş gibi geliyordu...bitterin yazdığı mantıklı geldi aslında olumsuz bi durum varsa en azından kendimizi alıştırıp onun üzerinde ararştırma yaparız

Son düzenleme:
Belkide hamileliğin getirdiği bir durumdur vicdan yapmıştım bende demekki bir çok kişide olabiliyor rahatladım biraz

önceden düşünürdüm hep şöyle yaparım şöyle dikkat ederim falan...ama bi sakinlik bi ferahlık var içimde..vesveseye kapılmıyorum...

Neden yaptırmayacaksin 3 lu 4 lu testi gereksiz mi bir zarar imi var.yoksa pahalı felan mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Fiyatları bilmiyorum cnm bu testlerin sonucu kesin bilgide vermiyorki sorunlu çıkıp saglam doğan çok çocuk var.yaştan dolayı illaki risk var zaten.

Bende olumsuz çıksa aldıramamki zaten tüp bebek 2 yılda kavuştuk .
bizim bi akrabanın gelini risk üzerine amniyosentez yaptırıp bebegini kaybetti bebek tede hiçbir sorun yokmuş boşuna kaybetti bebegi dr çok kızmış hatta saglam bebege neden yaptırdınız diye

bende çok dikkat edemiyorum açıkcası..midem almıyor...zoraki yiyeyorum...ceviz badem vs....karın üstüde sürekli yatıyorum ben ya....

Bende dikkat edemiyorum kızlar sıcakda var midem almıyor .hergün yumurta mümkün degil süt içiyordum oda kokuyor gibi geliyor.
cevizi ekmek arası yiyorum tavsiye ederim yağlı gelmiyor

ufff rabbim korusun...amniyosentez olayı öncesinde bile geriyordu beni....gerçi şimdi direk o şeklide yapmıyan yerler varmış

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…