- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
ya bu ikili testin zorunluluğu varmı:26:
mutlaka sorucam fatma.ama birkaç siteye baktım sadece anne - baba + olursa sıkıntı teşkil eder diyor.
şimdi hemşire arkadaşa da sordum o da aynını dedi.anne negatifse sıkıntıymış. ben yine doktora teyit ettiririm :))
ben de senin gibi düşünüyorum.sıkıntı çıkmazsa 2lide sonra ayrıntılıya gireriz.
galiba evet ilk ben öğrenicem kısmetseayın 17sinde de işe başlıcam bakalım beni neler bekliyor :)
korkma arkadaşım.akıntı olurmuş.bende de sarı koyu akıntı var.bazen su gibi de geliyor.
Suyu gercekten mi canım yasa,acayip korkuyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar bugün itibariyle tam 6 haftalık oldum pazar günü beta testi 4841 3 gün sonra yani dün tekrar yaptırdım şimdi sonucumu aldım 12401 olmuş sizce değer nasıl
Hayırlı cumalar kızlar.
Ben çok giremiyorum ama sizinle paylaşmak istiyorum.
Kendime çok kızıyorum.yediğime içtiğime önem göstermiyorum içimden gelmiyor.kahvaltı etmeye bile üşeniyorum ceviz balık yumurta süt meyve sebze yemeğe önem göstermiyorum.vasa yoksa et tüketiyorum biliyorum bu kadarı sağlıksız ama içimden gelmiyor.kızımda beslenme programımdan 1 adım kaymazdım karnımın üstüne yatmazdım aç kalmazdım her türlü besin saat ve dengesine dikkat ederdim şimdi hiç umurumda değil neden böyleyim bilmiyorum ilk hamileliğimde hissettiklerimi hissetmiyorum heyecan yok sadece cinsiyetini merak ediyorum o kadar bu çocuğu çok istedim çok yollardan geçtim çok dua ettim ama nedir bu üstümdeki umursamazlık anlamıyorum
sen istemezsen zorunlu değil sanırım.ama çoğu doktor 2liyi yapalım diyormuş sanırım.
ne bileyim bir sıkıntı varsa bilmek en iyisi gibi geliyor.
arkadaşımın bebeğinde hidrosefali çıktı testlerde.beyninde damar genişlemesi.o da kendini buna hazırladı.araştırdı etti.
ben de çok özen gösteremiyorum çünkü içim istemiyor canım çekmiyor.yumurtayı zorla yiyorum.ceviz yemek lazım yağlı gibi geliyor tiksiniyorum.
ama şu 3 ayı atlatalım daha iyi hissederiz belki ben öyle umut ediyorum.eşim kızıyor bana da iyice iştahım gitti.
bu aylarda karın üstüne yatmanın sakıncası olur mu?ben gece dayanamıyorum bazen yatıyorum
ben de çok özen gösteremiyorum çünkü içim istemiyor canım çekmiyor.yumurtayı zorla yiyorum.ceviz yemek lazım yağlı gibi geliyor tiksiniyorum.
ama şu 3 ayı atlatalım daha iyi hissederiz belki ben öyle umut ediyorum.eşim kızıyor bana da iyice iştahım gitti.
bu aylarda karın üstüne yatmanın sakıncası olur mu?ben gece dayanamıyorum bazen yatıyorum
Bende yaptırırsam sadece 2 li ve ayrıntılı usg istiyorum .3 lü 4 lü yaptırmıycam.
inşallah bir sorun çıkmaz cnm az kalmış .sen önden gidiyorsun cinsiyeti de ilk sen ögrenirsin heralde
ya bu ikili testin zorunluluğu varmı:26:
bende çok dikkat edemiyorum açıkcası..midem almıyor...zoraki yiyeyorum...ceviz badem vs....karın üstüde sürekli yatıyorum ben ya....
Zorunlu degil cnm ben kızımda yaptırmadım.
Belkide hamileliğin getirdiği bir durumdur vicdan yapmıştım bende demekki bir çok kişide olabiliyor rahatladım biraz
Neden yaptırmayacaksin 3 lu 4 lu testi gereksiz mi bir zarar imi var.yoksa pahalı felan mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ya hani bilmiyorum saçmamı düşünüyordum ama hani çocuğu aldırmıcağım için yaptırmak boş gibi geliyordu...bitterin yazdığı mantıklı geldi aslında olumsuz bi durum varsa en azından kendimizi alıştırıp onun üzerinde ararştırma yaparız
bende çok dikkat edemiyorum açıkcası..midem almıyor...zoraki yiyeyorum...ceviz badem vs....karın üstüde sürekli yatıyorum ben ya....
Bende olumsuz çıksa aldıramamki zaten tüp bebek 2 yılda kavuştuk .
bizim bi akrabanın gelini risk üzerine amniyosentez yaptırıp bebegini kaybetti bebek tede hiçbir sorun yokmuş boşuna kaybetti bebegi dr çok kızmış hatta saglam bebege neden yaptırdınız diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?