2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

siz pozitif olduğunuz sürece hiç sorun yok

ben ikili teste giricem 11.haftamda insallah kan uyusmaLigi hakkinda bilgim yok cnm

bu arada anneme geldim bugun kokulara karsi asiri hassasim ymk yapamiyorum
kizima yemek yediremiyorum en azindan kizim doyar diye geldim sanirim 12. Haftaya kadarda burdayim

ben doktoruma sordum ne yemem ne yememem gerekiyor diye doktor kafana göre takıl ilk 3 ay yediklerinin çocuğa hiç bi faydası yok ama kilo alma dedi bende çok özen göstermiyorum ama daha çok su içmeye yoğurt meyve tüketmeye başladım pilav makarna ve ekmeği azalttım ama 3 ay geçince çok dikkat etmek gerekiyor tabi ben ceviz sevmem cevizi de çok abartmayın acayip kilo yapıyomuş kızlar hamile bi arkadaşım ceviz yüzünden 1 ayda 4 kilo aldı doktoru fırçalamış ya gece zırt pırt uyanıyorum hep karnımın üstünde yatarken buluyorum kendimi çok mu tehlikeli

Merhaba arkadaslar, doktordan yeni geldim, bebisim tam 5 haftalik olmus suan nokta kadatmis ve ben nokta melegimi gordum 😍😍😍😍😍 kalp atisi icin 10 gun sonra tekrar cagirdi. Artik benide listeye ekleyebilirsiniz. Nasip olusa ilk bebegim olacak 😀 rabbim bekleyen herkese nasip etsin...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu arada 5+5 oldum ve tahmini dogum tarihim 29 mart 😍😉😀

Bu arada 5+5 oldum ve tahmini dogum tarihim 29 mart 😍😉😀

Efidaalya ayni tarihteyiz bende yarin gidicem bakalim bizde nokta kadar olduk mu merak ediyorum cook

Kizlar ben 8.haftama girdim bebeği besleyen bi kist olurmus o bende yokmus ama dr hersey yolunda onemli degil o kadar dedi bende ilk defa bole bisi duydum bigisi olan var mi bide folibol kullaniyordum onu degistirdi folidoce folik asiti verdi daha faydaliymis siz ne kullaniosunuz suan

Selam canım ben de 8. Haftayı tamamladım 9a girdim
Ben de o kistten varmış ama doktor bebeği besler gibi bişey demedi bana sadece küçük bi kistin var ama önemli değil normal dedi
Ben folic plus kullanıyorum bu arada doktor onu verdi

Ha bide bi jel verdi bana bebegi besleyen kist yok die ama ben kullanmak istemiiorum cunku hic bi sikayetim yok beek de ii bende ilk drumda kullanma o kist herkezde olacak die bisi yok dedi

Kist dedikleri şu Yolk samimi acaba.doktorum bana bundan bahsetmedi hic

Kızlar kanamam kesildi zaten dünde azdı.sadece progestan kalıntıları ve sürüsü bişeyler vardı Pedimde.kasık ağrım çarşamba vardı bir tek.kanama alanı rahim in farklı yerindeydi rahmimizde bu arada hafif kalp şeklinde imiş.teyzem gebeliğin de adet olmuş hep annemden öyle olurmuş.annemde sende adet olmayasın dedi.tamda adet döngüsü ayın 29 30 31 i takvimi vardı program ordan bakmıştım. Böyle adet olunuyor mu bilen var mı..5 ağustosta kontrolü var inşallah bebeği mi görürüm.

Son düzenleme:

Canım hamile iken adet gören var. GALİBA sende o grup tasin

Ha bide bi jel verdi bana bebegi besleyen kist yok die ama ben kullanmak istemiiorum cunku hic bi sikayetim yok beek de ii bende ilk drumda kullanma o kist herkezde olacak die bisi yok dedi

canım ben daha 5 haftalık hamileyken ağrılar içinde doktoruma gittim kist var hamileliği destekleyici bişey korkma dedi am her hamiledede duymadım zaten o kist yok diye jel verildiğini de duymadım sonra kalp atışlarını dinlemeye gittiğimde kistini göremedim dedi duymadım benim doktorum bana folbiol verdi ben onu kullanıyorum ilk öğrendiğim günden beri

Bende izmirden araniza katiliyorum bugun 6+3 gunluk bebisim ve dun kalp atislarini duyduk.allah nasip ederse 2.kez anne oluyorum.bu gebeligim biraz stresli gergin ve agrili bol uykulu geciyor ilk gebeligimde bu sikayetlerin hic birini yasamadim umarim sorunsuz atlatiriz hepimiz hamilelik surecini.

Canim bende zaten ilk defa o dr a gittim kullanmicam verdiği jeli hic sikayetim yok cok sukur folidoc verdi bana da b 12 varmis icinde daha faydali dedi o yizden onu kullancam kafama yatti :))

Efidaalya ayni tarihteyiz bende yarin gidicem bakalim bizde nokta kadar olduk mu merak ediyorum cook

Gorursun insallah canim 😍😍 beni 10 gun sonra kalp atisi icin cagirdi, ultrasonda asagidan bakinca kalp atisi duyulurmus ama ben gecen hafta dusuk tehlikesi yasadim o yuzden sadece karindan bakti cok sukur keseyi gordum ama 10 gun nasil gececek bilmiyorum 😍😍😍😍😍

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…