2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gozun aydin , cok sukur sagligi yerinde sevindim , nasip boyleymis , sukadar bu kadar zqman var diye bakiyoruz ama ne zaman gelecegi belli olmuyor bebeklerimizin:)

Aynen insan herseyden vazgecio zaten vaktinde dogsun diye. Bna bisey vermediler henuz. Bnmki epey de buyumus artk ondn da olablr. Bugn dr a gitcm o soyler herhlde yapilmsi gerekn bisey varsa.

Magnorm iciyrm gunde bi kere. Bide demir hapi kullanyrm. Insllh bebegm birkc hafta daha sabreder.

Gozun aydin. Gecmis olsn kurtulmussnz bebekde sen de. Insllh hayrli dogumlr nasip olur bize de. Allh yardmcn olsn cnm.

Gozun aydin , cok sukur sagligi yerinde sevindim , nasip boyleymis , sukadar bu kadar zqman var diye bakiyoruz ama ne zaman gelecegi belli olmuyor bebeklerimizin:)
Valla bnm gozum korktu. Daha dun dr a gitim hersey ii dedi bi sorun yoktu. Gece kanamam oldu. Erken dogum riski var dediler. Her an hersey olablr yani.hazrlkrmi bi an once tamamlayip evde dinlncm bundn sonra.

Valla bnm gozum korktu. Daha dun dr a gitim hersey ii dedi bi sorun yoktu. Gece kanamam oldu. Erken dogum riski var dediler. Her an hersey olablr yani.hazrlkrmi bi an once tamamlayip evde dinlncm bundn sonra.

kesınlıkle , en ıyısı hazırlıkları en azından hastane cantasını hazırlamak
bendede erken dogum rıskı var,
Allah hepımızın yar ve yardımcısı olsun bebeklerımız zamanında gelsın ıns

70 e120 çok yok sanırım ... Bulamazsam diktiririm diyorum nevresimi
120*70te vardı cnm asıl en çok onlar satılıyo park yatak olarak bizim yer sıkıntımızdan dolayı bi ufağını almak zorunda kaldık. gittiğim yerlerde hep vardı uyku seti ölçüsüne göre depodan getittiriyolar zaten, nette de vardı bakmıştık ama pahalıydı nettekiler

Rabbım sag salım kucagına almayı nasıp etsın yavrunu..
gecmıs olsun.

doktorla konuşsabn da sancıların biraz başlar başlamaz sezaryana alsalar olma zmı
kendi doğal akışına bıraksanız yani gelişini

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün oğluşunu. Çok sevindim adına inşallah biz de sağlıkla alırız kucağımıza bebişleri

Günaydın.. Bu ölçülerde yatağı ve nevresim takımı oluyormu ki park yatak olarak kraftın calipso almayı düşünüyorum da ben...

çok şükür iyisiniz rabbim uzun sağlıklı ömürler versin.

Benimkide masallah ozellikle gece cok hareketli birde cok hickiriyo gunde 2-3 kez hickirik tutuyo uzun surunce bende takinti oluyo hatta suan bile hickiriyo kuzum

Eline saglik canim cok cici gorunuyo

benimki de günde garanti 2 kere hıçkırıyo...

bi de 5 dkya yakın sürüyo üzülüyorum çok yoruldu diye

ama diyaframlar gelişiyo diye de hıçkırsın madedm napalım diorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…