Selam kizlar. Yaklasik bir bucuk aydir giremiyodum kk ya. Kimler dogurdu neler oldu hic takip edemedim.bu sabah saat on gibi suyum geldi ve acil doguma aldilar beni . 33+3 de bugun oglen saat 1 de dogum yaptim sezeryan ile. Oglum 2 kg dunyaaya geldi. Cok sukur sagligi yerinde. Gelisimini tamamlamis kendi soluk alabiliyo . Bu gece gozetim altinda dursun diye yeni dogan unitesinde kaliyo. Yarin bakalim neler olacak. Buyuk bir şok la dogurdum diyebilirim. Dahaa 1 aay garanti beklemiyorduk dogumu. Ama sukur korktugum gibi degildi dogum kolay oldu. Herkese iyi geceler dilerimmm
Aynen insan herseyden vazgecio zaten vaktinde dogsun diye. Bna bisey vermediler henuz. Bnmki epey de buyumus artk ondn da olablr. Bugn dr a gitcm o soyler herhlde yapilmsi gerekn bisey varsa.Progesteron başladı vajinal,magnezyum sabah aksam birde doğum olursa diye kortizon yaptırdı bebisin ciğerleri gelissin diye,en önemlisi de full istirahat,normalde calisacaktim 37.haftaya kadar çok rahattim çünkü ama iki haftadır raporluyum yarin da doğum iznim basliyor,ne yapayım erken doğmasında ben izin aktarmamaya raziyim
Magnorm iciyrm gunde bi kere. Bide demir hapi kullanyrm. Insllh bebegm birkc hafta daha sabreder.Progesteron başladı vajinal,magnezyum sabah aksam birde doğum olursa diye kortizon yaptırdı bebisin ciğerleri gelissin diye,en önemlisi de full istirahat,normalde calisacaktim 37.haftaya kadar çok rahattim çünkü ama iki haftadır raporluyum yarin da doğum iznim basliyor,ne yapayım erken doğmasında ben izin aktarmamaya raziyim
Gozun aydin. Gecmis olsn kurtulmussnz bebekde sen de. Insllh hayrli dogumlr nasip olur bize de. Allh yardmcn olsn cnm.Selam kizlar. Yaklasik bir bucuk aydir giremiyodum kk ya. Kimler dogurdu neler oldu hic takip edemedim.bu sabah saat on gibi suyum geldi ve acil doguma aldilar beni . 33+3 de bugun oglen saat 1 de dogum yaptim sezeryan ile. Oglum 2 kg dunyaaya geldi. Cok sukur sagligi yerinde. Gelisimini tamamlamis kendi soluk alabiliyo . Bu gece gozetim altinda dursun diye yeni dogan unitesinde kaliyo. Yarin bakalim neler olacak. Buyuk bir şok la dogurdum diyebilirim. Dahaa 1 aay garanti beklemiyorduk dogumu. Ama sukur korktugum gibi degildi dogum kolay oldu. Herkese iyi geceler dilerimmm
Valla bnm gozum korktu. Daha dun dr a gitim hersey ii dedi bi sorun yoktu. Gece kanamam oldu. Erken dogum riski var dediler. Her an hersey olablr yani.hazrlkrmi bi an once tamamlayip evde dinlncm bundn sonra.Gozun aydin , cok sukur sagligi yerinde sevindim , nasip boyleymis , sukadar bu kadar zqman var diye bakiyoruz ama ne zaman gelecegi belli olmuyor bebeklerimizin:)
Valla bnm gozum korktu. Daha dun dr a gitim hersey ii dedi bi sorun yoktu. Gece kanamam oldu. Erken dogum riski var dediler. Her an hersey olablr yani.hazrlkrmi bi an once tamamlayip evde dinlncm bundn sonra.
120*70te vardı cnm asıl en çok onlar satılıyo park yatak olarak bizim yer sıkıntımızdan dolayı bi ufağını almak zorunda kaldık. gittiğim yerlerde hep vardı uyku seti ölçüsüne göre depodan getittiriyolar zaten, nette de vardı bakmıştık ama pahalıydı nettekiler70 e120 çok yok sanırım ... Bulamazsam diktiririm diyorum nevresimi
Selam kizlar. Yaklasik bir bucuk aydir giremiyodum kk ya. Kimler dogurdu neler oldu hic takip edemedim.bu sabah saat on gibi suyum geldi ve acil doguma aldilar beni . 33+3 de bugun oglen saat 1 de dogum yaptim sezeryan ile. Oglum 2 kg dunyaaya geldi. Cok sukur sagligi yerinde. Gelisimini tamamlamis kendi soluk alabiliyo . Bu gece gozetim altinda dursun diye yeni dogan unitesinde kaliyo. Yarin bakalim neler olacak. Buyuk bir şok la dogurdum diyebilirim. Dahaa 1 aay garanti beklemiyorduk dogumu. Ama sukur korktugum gibi degildi dogum kolay oldu. Herkese iyi geceler dilerimmm
Ara ara karnımın alt tarafına kadar ağrı iniyo
Hayır olsun
Senin niye oyle peki ? Kanama mi oldu sende de?kesınlıkle , en ıyısı hazırlıkları en azından hastane cantasını hazırlamak
bendede erken dogum rıskı var,
Allah hepımızın yar ve yardımcısı olsun bebeklerımız zamanında gelsın ıns
Aslında dillendirmeye bile korktuğum düşünceler içerisindeyim
İlk tahmini doğum tarihim 27 Şubattı
Bebek önde ama gelişimine bakalım dediler
Özellikle detaylı da bu önde olayı biraz daha fark attı
Sonra en başından beri tüm ultrason resimlerim istendi
Bebeğin hep önde olduğunu, benim SAT ımın yanlış olduğunu söylediler. Doğum tarihimi değiştirdiler 16 Şubat olarak
( SAT en fazla bir iki gün oynar, sanmıyorum bu kadar oynayacağını )
Sezeryan isteyince de 6 Şubat dendi
Yani yaklaşık 20 gün oynandı tarihte ilk zamandan bugüne bakarsak
Bazen diyorum erken mi alınıyo acaba ?
Allah korusun ciğerleri vs. için anne karnında kalması yani tarih önemli
Günaydın.. Bu ölçülerde yatağı ve nevresim takımı oluyormu ki park yatak olarak kraftın calipso almayı düşünüyorum da ben...120*70te vardı cnm asıl en çok onlar satılıyo park yatak olarak bizim yer sıkıntımızdan dolayı bi ufağını almak zorunda kaldık. gittiğim yerlerde hep vardı uyku seti ölçüsüne göre depodan getittiriyolar zaten, nette de vardı bakmıştık ama pahalıydı nettekiler
Benimkide masallah ozellikle gece cok hareketli birde cok hickiriyo gunde 2-3 kez hickirik tutuyo uzun surunce bende takinti oluyohatta suan bile hickiriyo kuzum
Eline saglik canim cok cici gorunuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?